Arda'nın doğum günü

ardanım doğum günü kutlu olsunnnn..nice nice yıllaraaa...kedi stickerlerin aynısından bizdede var..her zamn diyom biz kasım annelerinin zevkleride aynııı :)))

sedacım ardanın doğum günü kutlu olsun.. nice mutlu yıllara...
herşeyiniz güzel olmuş canım sen ve oğlun yakıyorsun bu arada maşallah ikinizede..

canım ardanın doğum günü kutlu olsun.nice mutlu senelere resimlerde ardada çok tatlı maşallh nazar değmesin

sedooşummm hoşgeldin aramıza dönebildin nihayet :)))

canım ardayı öpüyorum kocaman , nice mutlu senelere .. yeni evinde de güle güle otur bitanem :)) gelicez artık hayırlı olsuna opuyorumnanaktan

andişim bekliyorum valla seninle fazla konuşamadık piroşları myseveri eylülü lelali azoyu diğerlerini herks ayarlayın bana gelin artıkın kış dışarda da buluşmak olmaz ben hepinizi bekliorum siz ayarlayın hbr verin janlarımmm

canım cok hos olmus gorunuyor partınınız.nıce yıllar olsun ınsallah.sen de cok sıksın bu arada masallah ıkınıze...

Seda Maşallah Ardaya çok tatlı olmuş.Allah kuzuna nice mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin.Sen de ortalıkda gözükmüyodun demek bu organizasyonla uğraşıyodun gizli gizli.Hımmm,,,

sedacım hoşgeldin canım, maşallah arda kuzusuna abi omuş:) yalnız uzun zamandır görmüyorumya siması baya değişmiş geldi bana

doğum günü kutlu olsun ardanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…