• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araya biraz mesafe koymak istiyorum...

Yapma ya??? Gitsen nolur ayrıca gidince suratını neden asıyorsun?? Seni arayıp sormamakta haklılar sen küçüksün senin daha ilgili olman lazım onlar zaten yaşlarını almış insanlardır .bayram da Bİle yarım saat otururuz tarzı pazarlık yapman hiç hoş değil bi kere .eşinin sorumsuzluk kısmında sonuna kadar haklısın ama diğer Kısımlarda hiç kusura bakma yani
Ayyy üfff napsın Nemrut Nemrut misafirlerin içinde .Şimdi bu kızcağız suratını asmadan otursa bile suratını astı diyecekler .idare etmeye bak kızım .Bayram dediğin 2 gün zaten .ağzınızın tadı bozulmasın
Heeeee. Milletin ağzına laf versin ulan belli ki milleti illet etmiş bayram bayram .vallaha misafirliğe gittiğim yerde asık surat birini görsem üstüme alınırım
ne okudun bacım? Konuyu aramızda nihai bi çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz
#rezidanskavgaları
#durumumuzyoktuokuyamadım
#horulhoruluyumamışgibikötüsünüz
Ya bayram bu gidip eşiyle mi uyusaydı?? Eşi zaten uyuyarak bencilllik etmiş
#gelinlerrobotdeğildir
#gelinlerhizmetçihiçdeğildir
#gituyandırşukocanı
#horulhorul
#benfero
Nasıl bir ruh hastalığı böyle. 2 üyelik alıp kendi çalıp kendi oynamış. Tımarhane tımarhane olalı böyle deli görmemiştir.

sorumsuz kocam yuzunden evim olmayacak daha fenasi baba evine geri donecegim, sonra bu sorumsuz tukuruk bakterisiyle bulusup kaynanama gidecegim?
o da orda uyuyacak ve uyandirmaya kiyamayip uyanmasini bekleyecegim aksama kadar. sonra gelenler suratim hakkinda yorum yapacak falan.

hayatinizin hic mi degeri yok hanimefendi?

neden bosanmiyorsunuz. bosa kurek cekerken yorulacak kollariniz ve bigun en lazim olduklari zamanda ise yaramayacaklar?

Burdaki kadinlar ne çok meraklı birini boşatmaya. Het yorumda eşinizden boşanın söyledi boyle. Kadın kocasinda memnun ki bosanmiyor. . Memnun olmayan kişi çoktan bosanmistir. Oyuzden boşanma konusuna burnunuzu sokmayin

Burdaki kadinlar ne çok meraklı birini boşatmaya. Het yorumda eşinizden boşanın söyledi boyle. Kadın kocasinda memnun ki bosanmiyor. . Memnun olmayan kişi çoktan bosanmistir. Oyuzden boşanma konusuna burnunuzu sokmayin
evet.

hobilerimden biri TANIMADIGIM INSANLARI BOSATMAK :))) beni dinleyip! bosandiktan sonra cifti uzmana gonderip, tek sozumle bosandilar oysa harika evlilikleri vardi? mental sikintilari olabilir bu yasa gelmeleri mucize cunku tek lafimla DUNYANIN YEDINCI HARIKASI KOCASINI BOSADI gozetim altina mi alsaniz diye sormak doktora bu da ikinci hobim. :))))

evet bahane. gercekten uzuldum.onunki aileseyse sizinkide aile. o insansa sizde insansiniz.
iyi bayramlar 💕
Sagolun size de iyi bayramlar. Umarim duzelir bi gun tartismaktan yoruldum. Tartissam dedigi laf su oluyor e ailen de sehirde biz de. Istedigin zaman sık sık gorusuyosun. Biz arabamiz olmadigi icin koye her zaman gidemiyoruz o yuzden vs vs vs. Halbuki ailesinin haftada bir sehirde bi isi olur bize uğrarlar. Biz de zaten ayda bir kere mutlaka gideriz illa biri gelip alir. Daha nasıl gorusecekse anlamıyorum bu görüşme ona az geliyor heralde.

Back