• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araya biraz mesafe koymak istiyorum...

Ben ne okudum ya 2 sayfa, beynim yandı. Bu üsluplar ne hanımlar?? Aaa k.k.da değilim de kenar mahalle kavgasına düştüm sanki.

Konu sahibi eşiniz çok yalan söylüyormuş. Bayramda kaynana ziyaretinden çok kafanıza bunu takmalısınız. Kaç yaşında herif bu yaştan sonra yalanı bırakır mı? Böylesine şans verilir mi? Bence daha büyük sorunlarınız var.

Yani demin surat asmaktı şimdi hizmet etmemek de girdi araya neyi savunduğuna bi bak bacım #kaynanalaryalnizdegildir
Bu kız bayramda kocası horul horul uyuyorlar tanımadığı akrabalarına güler yüz göstermek zorunda değil
#yılanakraba #gelinlerdeyalnızdeğil
#bayramgezmesi #horulhorul

Bu kız bayramda kocası horul horul uyuyorlar tanımadığı akrabalarına güler yüz göstermek zorunda değil
#yılanakraba #gelinlerdeyalnızdeğil
#bayramgezmesi #horulhorul
Vallaha evleneli ne kadar zaman olmuş tanımamak onun problemi ayni evde yaşayıp da tanımıyorsa akraba felan kocası değil o horul horul uyuyordur #uykumadokunma #gunduzsekerlemesi #ayaktauyuyangelinler

Ben ne okudum ya 2 sayfa, beynim yandı. Bu üsluplar ne hanımlar?? Aaa k.k.da değilim de kenar mahalle kavgasına düştüm sanki.

Konu sahibi eşiniz çok yalan söylüyormuş. Bayramda kaynana ziyaretinden çok kafanıza bunu takmalısınız. Kaç yaşında herif bu yaştan sonra yalanı bırakır mı? Böylesine şans verilir mi? Bence daha büyük sorunlarınız var.
Bence de daha büyük sorunları var .bayram bayram saatlerce uyunur mu peki #kenarmahalle #dilber #eyvahdüsüyorum

Vallaha evleneli ne kadar zaman olmuş tanımamak onun problemi ayni evde yaşayıp da tanımıyorsa akraba felan kocası değil o horul horul uyuyordur #uykumadokunma #gunduzsekerlemesi #ayaktauyuyangelinler
Ay kocasının her akrabasını tanımak zorunda mı acaba ??? Bayram günü eşin içerde horul horul uyusaydı ?sende kaynanla misafir ağırlamak zorunda kalsaydım görürdümseni
#şeytankaynana
#gezmezolaydık
#neuykuymuşkardeşim
#fosurfosur

Ay kocasının her akrabasını tanımak zorunda mı acaba ??? Bayram günü eşin içerde horul horul uyusaydı ?sende kaynanla misafir ağırlamak zorunda kalsaydım görürdümseni
#şeytankaynana
#gezmezolaydık
#neuykuymuşkardeşim
#fosurfosur
Gidip o da eşinin yanında uyusaydı o zaman en azından millet suratına laf etmezdi .ne var yani bi kaç saat zor dayanmış kaynanasında #olmazolsunboylegelin #uyuyorsakbisebebivar #azapmıdırgazapmı #gazapizm

Bence de daha büyük sorunları var .bayram bayram saatlerce uyunur mu peki #kenarmahalle #dilber #eyvahdüsüyorum

ne okudun bacım? Konuyu aramızda nihai bi çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz
#rezidanskavgaları
#durumumuzyoktuokuyamadım
#horulhoruluyumamışgibikötüsünüz

Merhaba arkadaşlar yine ben. Daha önce eşimle alakalı konu açmıştım. Eşim çok sorumsuz bir insan çok yalan söyler. Ben kaynanamla oturuyodum. Eşime kızıp evi terk ettim. 4 aydır ailemin yanındayım. Eşime bı şans verdim. O da ayrı ev tutacaksa ve bu sorumsuzluk katına bir daha devam etmeyecekse.Geçen bayram ailesinin yanına gitmek istemedim. Neyse kötü olmiyim dedim gene gittim Ama bir iki saat otururuz dedim. çünkü ortada bı çocuk var onlar da torunlarını özlemiştir dedim. Sonra bir kaç saat oturduk Akşama kadar ev boşalmadı sürekli bi misafir eşim de akşama kadar uyudu . Ben de orda put gibi kaldım. Bekliyorum ki eşim uyansın gidelim. Eşim sonra uyandı sonra anneme bıraktı. Ama ondan bu yana ailesi aramadı hiç hadi beni geç insan torunu için aramazmı Bugün eşimle konuşurken şunu öğrendim geçen bayram gelen misafirlerden biri eşime onun suratı niye öyle asıktı sanki gelmemizi istemiyomuş gibi. Ben de eşime diyorum ki benim şimdi içimden gelmiyo gelmek evimize çıktıktan sonra Saki n bı zaman da gideriz ama beni anlamıyor bu ayrı o ayrı öyle yarım saat uzadı konu en son tamam gelirim ama 2 saatten fazla durmam dedim anlaştık telefonu kapattık . Ama içimden hiç gitmek gelmiyo offf napıcam ben yaa🙁
Sen ne kadar sansli olduğunun farkinda misin acaba? Biz bayramda arefeden esimin ailesine gelip bayram bitene kadar burda kaliyoruz. Hatta belki de bayram bittikten sonra bi iki gun daha kalmak ister. Suan onlardayim bugün geldik ama sanki gunler olmus gibi hissediyorum. Ve daha en az 4 gun burdayiz yatılı. Sen gidip bi kac saat oturup evine geleceksin bu ne kadar guzel bisey biliyor musun?

Gidip o da eşinin yanında uyusaydı o zaman en azından millet suratına laf etmezdi .ne var yani bi kaç saat zor dayanmış kaynanasında #olmazolsunboylegelin #uyuyorsakbisebebivar #azapmıdırgazapmı #gazapizm
Ya bayram bu gidip eşiyle mi uyusaydı?? Eşi zaten uyuyarak bencilllik etmiş
#gelinlerrobotdeğildir
#gelinlerhizmetçihiçdeğildir
#gituyandırşukocanı
#horulhorul
#benfero

Sen ne kadar sansli olduğunun farkinda misin acaba? Biz bayramda arefeden esimin ailesine gelip bayram bitene kadar burda kaliyoruz. Hatta belki de bayram bittikten sonra bi iki gun daha kalmak ister. Suan onlardayim bugün geldik ama sanki gunler olmus gibi hissediyorum. Ve daha en az 4 gun burdayiz yatılı. Sen gidip bi kac saat oturup evine geleceksin bu ne kadar guzel bisey biliyor musun?
Sizi anlıyorum gerçekten bana bir kaç saat bir kaç gün gibi geliyor ama benim durum şu an farklı

sizin ailenize gitmiyor musunuz?

Eeeeeeeehhhhh ulan bende erkek tarafını yedirtmiyorum hadi bakalım .bayram günü milletin gelini baklava açıyor be .neymiş kocası uyumuş da şöyle olmuş böyle olmuş adam kaçış olarak uykuyu gördü günahı boynuna
Sanırım baklava açan gelin sizsiniz başkalarının açmaması zorunuza gitmiş😚

Bu sene

Bu sene boyle oldu gecen senelerde arabamız vardi koyden cikip gidiyorduk simdi arabamiz yok diye birinin bizi bırakması gerekiyor. Esim de kim ne zaman giderse o zaman onlarla doneriz diyor ben biz su gun gidicez diye baskasinin arabasiyla plan yapamam diyor. Bana bahane gibi geliyor hepsi o ayri.
evet bahane. gercekten uzuldum.onunki aileseyse sizinkide aile. o insansa sizde insansiniz.
iyi bayramlar 💕

Back