- 8 Mayıs 2019
- 306
- -14
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dertliyim 44
Merhaba arkadaşlar yine ben. Daha önce eşimle alakalı konu açmıştım. Eşim çok sorumsuz bir insan çok yalan söyler. Ben kaynanamla oturuyodum. Eşime kızıp evi terk ettim. 4 aydır ailemin yanındayım. Eşime bı şans verdim. O da ayrı ev tutacaksa ve bu sorumsuzluk katına bir daha devam etmeyecekse.Geçen bayram ailesinin yanına gitmek istemedim. Neyse kötü olmiyim dedim gene gittim Ama bir iki saat otururuz dedim. çünkü ortada bı çocuk var onlar da torunlarını özlemiştir dedim. Sonra bir kaç saat oturduk Akşama kadar ev boşalmadı sürekli bi misafir eşim de akşama kadar uyudu . Ben de orda put gibi kaldım. Bekliyorum ki eşim uyansın gidelim. Eşim sonra uyandı sonra anneme bıraktı. Ama ondan bu yana ailesi aramadı hiç hadi beni geç insan torunu için aramazmı Bugün eşimle konuşurken şunu öğrendim geçen bayram gelen misafirlerden biri eşime onun suratı niye öyle asıktı sanki gelmemizi istemiyomuş gibi. Ben de eşime diyorum ki benim şimdi içimden gelmiyo gelmek evimize çıktıktan sonra Saki n bı zaman da gideriz ama beni anlamıyor bu ayrı o ayrı öyle yarım saat uzadı konu en son tamam gelirim ama 2 saatten fazla durmam dedim anlaştık telefonu kapattık . Ama içimden hiç gitmek gelmiyo offf napıcam ben yaa