- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Öncelikle hayırlı olsun evladınız, sağlık sıhhat dilerim ikinizede.
Kürşat a ne der eşiniz ?
Ben Machu'nun mesajını görmemişim, ancak slnkhrmn doğru söylüyorYa bana sormadınız ama Kürşat deyince sadece benim mi aklıma Yılan Hikayesi Memoli filan geliyor bunu hep merak etmişimdir
Ben yine bilmiyorum diyeceğim de bu sefer de taşlarlar mı acaba? 18 demek istiyorumBu arada kaç haftalık oldukavun kokusu ?
Aynıyız hemen hemen :)İvit, 18.
Kerem Türkçe değil bu yüzden sormadım bile, Alperen, Alperen ocaklarının adı, Tuğrul doğrul der gibi, Melih'e hiç bahane bulamadı, veto dedi geçti.Tuğrul
Alperen
Kerem
Melih
Doğum kağıdını bana vermişlerdi hastanede. Haliyle eşim benden habersiz gidemezdi kimlik çıkarmaya. Benim onaylamadığım bir ismi koymaya kalkarsa da büyük sorun çıkacağını bilir zaten, yapmazdıBunu düşünmedim değil, düşündüm, ama herifim de düşündü"cinlik yapmaya kalkma, birlikte karar verilecek, yoksa sen hastanedeyken gider kimlik çıkartır gelirim, sana da sürpriz olur" dedi.
Yoksa ben de hiiiiç kabul etmeyeceği isimleri sıralayayım, sonra Selçuk koyarım diyordum
Selçuuuuuuuk
Alemsiniz yaYa bana sormadınız ama Kürşat deyince sadece benim mi aklıma Yılan Hikayesi Memoli filan geliyor bunu hep merak etmişimdir
Sevdim ben bu ismi, hiiiiiiiç sorup da zihni sinir fikirler duyamamTunahan
Cok amin, temennimiz o yöndeO kadar öğrencim arasında sadece bir tanesi adının hakkını veriyordu Mertte. Geri kalanlar gerçekten zıttı.
Egemen, Enes, Berat, Muhammed, Ege ve Efe, bu isimlerde ne kadar öğrencim olduysa istisnasız hepsi yaka silkmelikti. Zaten ailede Ege ve Efe var, olmasaydı da bu sebeple istemezdim. Hiç şaşmadı ya, hiç.
Sizin Mert adı gibi olsun, adıyla yaşasın.
Erken doğup burç olarak koç olacak diye korkuyorumAynıyız hemen hemen :)
Arkadaşımın verdiği bir isimHerkese merhabalar, başlıktaki gibi Arapça olmayan isim arayışındayız. Türk olduğumuz için Türkçe isim vereceğiz.
Kendimizce bulduğumuz isimler var elbette ama kimisi bana ağır geldi, hani derler ya "Berke dede" kulağa garip geliyor, bulduğumuz isimlerden bazıları da bebek için aynı hissi uyandırdı bende.
İnternette baktığımda sitelerin hepsi sağ olsun birbirinden almışEşya isimlerini bile insan ismi diye yazmışlar.
Bu kadar yazdım, cinsiyeti unutuyordum, erkek.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Ay yılan hikayesindeki yılan o işte zeynoyu terk etmişti gitmişti ah ah. Zeyno da öç almak için istanbul yoluna düşmüştü. Bi izleyesim geldi diziyiAlemsiniz ya
Siz yazınca bi durdum ,düşündüm sadece memoliyi çözdüm gerisi yok bende kürşat kim di ki?
Sanmam mayısın ilk haftasina denk geliyor bir hafta önce bile doğsa boğa burcu olurErken doğup burç olarak koç olacak diye korkuyorum
Göktürk hiç denk gelmedim, gerçi soyad da Türk, Göktürk Türk, yeter kardeş anladık Türk derler mi acabaUtku ❤
bir de Türkçe mi bilmiyorum ama barış cok popüler bu aralar. Göktür
Cok amin, temennimiz o yönde
ay çok gicik bi süreç bu, onun şusu, bunun busu, anlıyorum sizi.
Oğuz ismi bizim içimize sinmisti mesela, baya baya Oğuz koyacağız diye alıştırdık kendimizi önce. Ta ki soyadımızın ç ile başladığı, benim doğum icin süsleme hazırlıkları düşünmeye başladığımda harfli balonlar gözümde canlanana kadar; o ve ç yanyanayakacaktım yavrumun ergenliğini az kalsın
Utku da kulaga hoş geliyor❤
Göktürk cok var ama. Bir de Barış Türkçe mi bilmiyorum ama o da popüler bu aralar.
Kerem Türkçe değil bu yüzden sormadım bile, Alperen, Alperen ocaklarının adı, Tuğrul doğrul der gibi, Melih'e hiç bahane bulamadı, veto dedi geçti.
Teşekkür ederiz.
Yok Kürşat o degildi ya kötü adamdı Gülsüm ün sevgilisiAy yılan hikayesindeki yılan o işte zeynoyu terk etmişti gitmişti ah ah. Zeyno da öç almak için istanbul yoluna düşmüştü. Bi izleyesim geldi diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?