Arapça olmayan isim

Öncelikle hayırlı olsun evladınız, sağlık sıhhat dilerim ikinizede.
Kürşat a ne der eşiniz ?
Ya bana sormadınız ama Kürşat deyince sadece benim mi aklıma Yılan Hikayesi Memoli filan geliyor bunu hep merak etmişimdir
Ben Machu'nun mesajını görmemişim, ancak slnkhrmn doğru söylüyor
Bazı isimler ne kadar güzel olsa da o isimde bir kişi ya da karakter önünü kapatıyor işte.

Doğum kağıdını bana vermişlerdi hastanede. Haliyle eşim benden habersiz gidemezdi kimlik çıkarmaya. Benim onaylamadığım bir ismi koymaya kalkarsa da büyük sorun çıkacağını bilir zaten, yapmazdı

Cok amin, temennimiz o yönde
ay çok gicik bi süreç bu, onun şusu, bunun busu, anlıyorum sizi.
Oğuz ismi bizim içimize sinmisti mesela, baya baya Oğuz koyacağız diye alıştırdık kendimizi önce. Ta ki soyadımızın ç ile başladığı, benim doğum icin süsleme hazırlıkları düşünmeye başladığımda harfli balonlar gözümde canlanana kadar; o ve ç yanyana yakacaktım yavrumun ergenliğini az kalsın
Utku da kulaga hoş geliyor❤
Göktürk cok var ama. Bir de Barış Türkçe mi bilmiyorum ama o da popüler bu aralar.

Arkadaşımın verdiği bir isim
Göktürk
Öz-türkçe olsun diyen birinden duydugum
Ural Altay
Benim sevdiğim Aslan
Oğlumun adı Leon bu arada.

Alemsiniz ya
Siz yazınca bi durdum ,düşündüm sadece memoliyi çözdüm gerisi yok bende kürşat kim di ki?
Ay yılan hikayesindeki yılan o işte zeynoyu terk etmişti gitmişti ah ah. Zeyno da öç almak için istanbul yoluna düşmüştü. Bi izleyesim geldi diziyi

Göktürk hiç denk gelmedim, gerçi soyad da Türk, Göktürk Türk, yeter kardeş anladık Türk derler mi acaba
Oğuz da yalnız bizde OT oluyor
Utku ailede var.
Barış ismini sıradan buldu, istemedi.
Elvede Selçuk, elvada Göktürk.

Kerem Türkçe değil bu yüzden sormadım bile, Alperen, Alperen ocaklarının adı, Tuğrul doğrul der gibi, Melih'e hiç bahane bulamadı, veto dedi geçti.
Teşekkür ederiz.

Valla helal olsun hepsine bir bahane buluyor hayran kaldım yakıştırmalarına da ,
bu gidişle çocuğun bir adı olmayacak

Ay yılan hikayesindeki yılan o işte zeynoyu terk etmişti gitmişti ah ah. Zeyno da öç almak için istanbul yoluna düşmüştü. Bi izleyesim geldi diziyi
Yok Kürşat o degildi ya kötü adamdı Gülsüm ün sevgilisi zeynonun sevgilisi Erkan di, sesi hala kulaklarımda “Erkaaaannnn, yilanin soyu Erkannn!”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…