- 2 Ocak 2015
- 6.427
- 15.444
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Benim de olmadı ama iftiraya uğradı gül gibi isimAhahahahaha
Yok hiç o isimde sevgilim olmadı
Aklıma geldi bak sevgilim değildi
Kaan nasil
Resmen sizin için seferber olduk yaa
Evet kesinlikle güzel.olduBenim de olmadı ama iftiraya uğradı gül gibi isim
Kaan güzel, aklımda benim de. Hatta iki ismin tek istisnası bu olabilir Bilge Kaan şeklinde.Bunu da ben kendim alayım listeye canım, aaaaaa, kahrolsun bağğğğğzı vetolar.
Doğan
Emre ( gerçi bu isimdekiler çok yaramaz oluyorlar )
Enes
Selçuk
Çok teşekkürler, Uygir daha fena olmuş yalnızEvet kesinlikle güzel.oldu
Bilge Kaan bak kulağa hoş geliyor
Uygirdan hoş geliyor yani
Gönlünüze göre güzel bir isim bulabilirsiniz ins :)
Bir tane reklam vardı, küçük çocuk "eeele dümdük dedim" diyordu. Ben de dümdük yorumu aktarıyorum:Tekrar deniyorum:)
Tuğser
Cesur
Eşinle işin zor kolay gelsinSizin önerilerinizi veto edilme sebepleriyle yazıyorum (veto eden zat eşim)
Ulaş ve Deniz devrimci ismi olarak düşünür insanlar.
Yiğit ismi söylenirken ağız zoraki tebessüm ediyormuş gibi bir şekil alıyormuş ve ismin anlamına zıt bir şekilde cılızmış telaffuzu.Hayal gücü geniş bir eşe sahibim.
3 tane Mert tanımış, 3ü de mert değilmiş.
Demir hakkındaki yorumlarını yazamam
Ama çok teşekkür ederim.
O kadar haklısınız ki...Türk olduğumuz için Türkçe isim vereceğiz.
Yok buralardayim ben aklıma geldikçe size uygun isimler yazicamÇok teşekkürler, Uygir daha fena olmuş yalnızİnsan Uygur'a sıcak bakıyor UYgir'in yanında Kaçmak yok yalnız, gidiyorsanız bile aklınızda bu konu dursun, sağa sola da haber salın, sorun, akıl akıldan üstündür, bir isim bulalım. Tekrar teşekkür ederim.
Bir tane reklam vardı, küçük çocuk "eeele dümdük dedim" diyordu. Ben de dümdük yorumu aktarıyorum:
"Arkadaşın mı bu kişi senin? Emin misin yani arkadaşın olduğuna"
Kapağınızdan boş çıktı, lütfen tekrar deneyiniz
Yorum dahi yapılmadığına göre vetoyu sizden aldı isimlerErkin, Barış, Bedirhan, Umut ☺
Oğuz(han) için teşekkür ediyor, diğer isimler için iyi niyetli deneme diyor. Benim herifim acaba kendini ne zannediyor...Atakan
Göktuğ
Oğuz(han)
Hahahha aklıma geldi dershanede bi arkadaşımız vardı adı Şuayp idi. Uğraşmak için arkadaşlar “o ayıp bu ayıp şuayp” derlerdiTeoman'ı gerçekten ben de beğeniyorum, hem de her iki çağrıştırdığı durumda daAma eşimde ağır basan çağrışımı şarkıcı olan oluyor, o kişiyi de hiç dinlemez.
Soyadımız Türk, o yüzden Ata koy(a)mayız, ağır olur.
Buğra isminde öğrencim vardı, çocuğun ismini "buuura" yapmışlardı ve uğraşmak için buuraya koydum falan diyorlardı.
Gerçekten çok zormuş isim bulmak, her etkeni tartıyor insan.
AhhahahahahaOğuz(han) için teşekkür ediyor, diğer isimler için iyi niyetli deneme diyor. Benim herifim acaba kendini ne zannediyor...
Hayır, sülalesindeki isimleri yazsam şuraya ıyyy deriz hepimiz.
Mesela sülalede birinin ismi Oral
Ahaha yok yok, yazacaktım, unutmuşumYorum dahi yapılmadığına göre vetoyu sizden aldı isimler
Kız ismi belli kafamda şu an gerçi eşim onu da beğenmedi ama kız olursa kesinlikle ismi Ayda olacak ama erkek olursa takibinizdeyimBnmde haftaya cinsiyeti belli olsun
Kız ise belki bu topikten yardm isterim
Soyadıyla birlikte söyleyince kulağa hoş gelen Türkçe isimler diye şeyettim..Oğuz(han) için teşekkür ediyor, diğer isimler için iyi niyetli deneme diyor. Benim herifim acaba kendini ne zannediyor...
Hayır, sülalesindeki isimleri yazsam şuraya ıyyy deriz hepimiz.
Mesela sülalede birinin ismi Oral
Benm hiç bir fikir oluşmadı kafamda dahaKız ismi belli kafamda şu an gerçi eşim onu da beğenmedi ama kız olursa kesinlikle ismi Ayda olacak ama erkek olursa takibinizdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?