- 2 Ocak 2015
- 6.427
- 15.444
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Ailede Ege ve Efe var, Teoman'ı ben de söyledim eşime ama şarkıcıdan esinlenildiğini zannederler dedi, veto etti.Doruk
Ege
Efe
Atilla
Teoman
Vs vs
Güzel geliyor kulağa ama siz bilirsiniz :)
Sizin önerilerinizi veto edilme sebepleriyle yazıyorum (veto eden zat eşim)Erkek isimlerinin kökenlerini pek anlamıyorum ama sevdiğim isimleri söyleyeyim,
Ulaş, Demir, Mete, Yiğit, Mert, Deniz
Sağlıklı olsun inşallah :)
Alla alla herşeye kılıf bulmus eşinizAilede Ege ve Efe var, Teoman'ı ben de söyledim eşime ama şarkıcıdan esinlenildiğini zannederler dedi, veto etti.
Doruk hakkındaki yorumu söylüyorum eğer hazırsanız: "Prezervatif reklamında kullanılan bir kelime" dedi
Bence gayet güzel bir isim aslında.
Teşekkür ederim.
Alparslan sevmediği eniştesi, Çağatay yakın arkadaşımın oğlu. Demir'i veto etti.Alparslan
Demir
Çağatay
Teoman'ı gerçekten ben de beğeniyorum, hem de her iki çağrıştırdığı durumda daAlla alla herşeye kılıf bulmus eşiniz
Teoman da ısrar edebilirsin bence
Rica ederm
Ata
Buğra
Caner
Cüneyt
Bu isimler uygun olur mu ki :)
Bilgehan'ı ben de düşündüm, güzel bir isim. Bilge günümüzde kız ismi olarak kullanıldığı için tereddütte kaldık. Teşekkür ederiz.Alper, Bilgehan, buğra
Gereckten isim.bulmak zorTeoman'ı gerçekten ben de beğeniyorum, hem de her iki çağrıştırdığı durumda daAma eşimde ağır basan çağrışımı şarkıcı olan oluyor, o kişiyi de hiç dinlemez.
Soyadımız Türk, o yüzden Ata koy(a)mayız, ağır olur.
Buğra isminde öğrencim vardı, çocuğun ismini "buuura" yapmışlardı ve uğraşmak için buuraya koydum falan diyorlardı.
Gerçekten çok zormuş isim bulmak, her etkeni tartıyor insan.
Birleşik halde Metehan olabilir, listeye alınabilir (kıl olduğumuz için iki isme de karşıyız efenimBen Mete Han olsun çok isterdim ama kızım oldugüzel isim
Sizin önerinize veto bile demedi, "v" dedi bıraktıGereckten isim.bulmak zor
Ben direk Ali Mirza ve Talha koydum bunları beğenmeyeceginizi düşünerek söylemedim :)
İns en kısa zamanda bulduğunuz güzel.ismi esinizde beğenir
Sizin önerilerinizi veto edilme sebepleriyle yazıyorum (veto eden zat eşim)
Ulaş ve Deniz devrimci ismi olarak düşünür insanlar.
Yiğit ismi söylenirken ağız zoraki tebessüm ediyormuş gibi bir şekil alıyormuş ve ismin anlamına zıt bir şekilde cılızmış telaffuzu.Hayal gücü geniş bir eşe sahibim.
3 tane Mert tanımış, 3ü de mert değilmiş.
Demir hakkındaki yorumlarını yazamam
Ama çok teşekkür ederim.
Acaba belli yaşa gelene kadar isim vermesek de, yaptığı bir hareket sonucu falan kendi mi seçse/kazansa isminiAy işiniz çok zor
Kızım Hira Nur oldu :) eşim de iki isimli bizde sorun olmadıBirleşik halde Metehan olabilir, listeye alınabilir (kıl olduğumuz için iki isme de karşıyız efenim)
Teşekkür ederiz. Kızınızın ismi ne oldu? Hani erkeklerde de kullanılıyorsa
Aynen farkettmSizin önerinize veto bile demedi, "v" dedi bıraktıKriter dışı, bızımlaaa deyılsınız
Çok teşekkürler ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?