• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapça olmayan isim

Bilgehan diye bir öğrencim vardı onun yüzünden sonu han’la biten bütün isimlerden soğudum. Ha bir de Mehmethan vardı bu ikisi ömür yiyen cinsten idi genelleme yapmak gibi olmasın 🤮🤮

Kız ismi belli kafamda şu an gerçi eşim onu da beğenmedi ama kız olursa kesinlikle ismi Ayda olacak ama erkek olursa takibinizdeyim😍
Ayda kız ismi nasıl dedim, yazarsam şevkiniz kırılır yazmiciiiiim :D
Soyadıyla birlikte söyleyince kulağa hoş gelen Türkçe isimler diye şeyettim..
Siz çok ılımlı bir anne adayısınız 🤗 ben bu kadar nazı çekemezdim 😊
Yok canım, bir cıngara bakar :D Şu an iyi günler bunlar, ondan üstüne gitmiyorum, gönlü olsun istiyorum. Salon kadını çizgimden çıkarmasın beni yani :D

Mustafa Türk
Yılmaz Türk
Soyisimle birlikte pek bir havalı ama eşine sorma tek havalı diye yazdım.

Ben isim söyleme hakkımı haftaya kullanacağım 😂
Mustafa zaten Türkçe değil, onu sormadım bile, Yılmaz'ı biraz orta yaş ismi olarak düşünüyormuş.
Kadın haftaya yazacakmış dedim, "eni konu düşünecek tabii, ne ince insan" dedi. Demin arkadaşın olduğuna emin misin dediğin diyemedim. :D

Çınar, atlas, bora, rüzgar, deniz, toprak diyor ve sözü enişte beye bırakıyorum :-)
Bora boru yani :D
Rüzgar arabasına verdiği isim :D
Atlas bir şarkıcı var, onun çocuğunun ismi, kişileri ve kurumları sevmediği için iptal. :D
Deniz'i de çok istedim ben, Deniz Gezmiş'e yorarlar ismi dedi, reddetti. :(
Toprak'ı da çamur yaparlar diyor, çok nazlanıyor.
Çınar da son zamanlarda çok yaygın diye ben istemedim.
Teşekkür ederiz ama.

Uras türkce ve şans talih demek
Uras ismini gördük nette ama Aras'ı andırıyor, o da komşu köpeğinin ismi diye eledik. Teşekkür ederiz.

Ayda kız ismi nasıl dedim, yazarsam şevkiniz kırılır yazmiciiiiim :KK70:

Yok canım, bir cıngara bakar :KK70: Şu an iyi günler bunlar, ondan üstüne gitmiyorum, gönlü olsun istiyorum. Salon kadını çizgimden çıkarmasın beni yani :KK70:
Sen kendi listeni yap, o son haftaya kadar isim elesin dursun. Elemelerde başarısız olursa da kendi kafandaki ismi koyarsın. 9 ay karnında taşımışsın, bu en doğal halkın ;)

Sen kendi listeni yap, o son haftaya kadar isim elesin dursun. Elemelerde başarısız olursa da kendi kafandaki ismi koyarsın. 9 ay karnında taşımışsın, bu en doğal halkın :KK66:
Bunu düşünmedim değil, düşündüm, ama herifim de düşündü :D "cinlik yapmaya kalkma, birlikte karar verilecek, yoksa sen hastanedeyken gider kimlik çıkartır gelirim, sana da sürpriz olur" dedi.
Yoksa ben de hiiiiç kabul etmeyeceği isimleri sıralayayım, sonra Selçuk koyarım diyordum :D
Selçuuuuuuuk :KK61:

Back