- 2 Ocak 2015
- 6.427
- 15.444
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
İsyan edip Uygur'u kabul edeyim diye yapıyor bence ama pışıııııık yani, yemezler.Valla helal olsun hepsine bir bahane buluyor hayran kaldım yakıştırmalarına da ,
bu gidişle çocuğun bir adı olmayacak
Saygın var birde çok hoşİsyan edip Uygur'u kabul edeyim diye yapıyor bence ama pışıııııık yani, yemezler.
"Şey" derim, Uygur demem
Valla güldürdünüz beni bu saatte , Rabbim de sizi güldürsün inşallah.Ay yılan hikayesindeki yılan o işte zeynoyu terk etmişti gitmişti ah ah. Zeyno da öç almak için istanbul yoluna düşmüştü. Bi izleyesim geldi diziyi
Bakalım kim galip gelecekİsyan edip Uygur'u kabul edeyim diye yapıyor bence ama pışıııııık yani, yemezler.
"Şey" derim, Uygur demem
Eymen, Tolga, Eray bunlar olabilirHerkese merhabalar, başlıktaki gibi Arapça olmayan isim arayışındayız. Türk olduğumuz için Türkçe isim vereceğiz.
Kendimizce bulduğumuz isimler var elbette ama kimisi bana ağır geldi, hani derler ya "Berke dede" kulağa garip geliyor, bulduğumuz isimlerden bazıları da bebek için aynı hissi uyandırdı bende.
İnternette baktığımda sitelerin hepsi sağ olsun birbirinden almışEşya isimlerini bile insan ismi diye yazmışlar.
Bu kadar yazdım, cinsiyeti unutuyordum, erkek.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Eymeni bende yazacaktım ama direk Arapça der diye yazmadım hoş dediklerimizde begenilmedi oda ayrıEymen, Tolga, Eray bunlar olabilir
Eymen güncel bir isim diye ekledimEymeni bende yazacaktım ama direk Arapça der diye yazmadım hoş dediklerimizde begenilmedi oda ayrı
Cnku Uygur var Uygur varken başka isim dusunulemezEymeni bende yazacaktım ama direk Arapça der diye yazmadım hoş dediklerimizde begenilmedi oda ayrı
Aklıma BBG deki filozof Eray geldiEymen güncel bir isim diye ekledimEray olsa güzel olurdu ama
Çekilin yoldan uygur geliyorCnku Uygur var Uygur varken başka isim dusunulemez
Tuğra'ya geçerli veto sebepleri bulmakla meşguldü. Buldu. Vereceğim sitede aşağı doğru inin, bir görsel var, onun gibi mi olsunmuş, ona mı benzesinmiş.Tuğra mert türk
Demeye korkuyorm ama
Bu yazdığınız isimlerin hepsi türkçeErkek isimlerinin kökenlerini pek anlamıyorum ama sevdiğim isimleri söyleyeyim,
Ulaş, Demir, Mete, Yiğit, Mert, Deniz
Sağlıklı olsun inşallah :)
Eymen ArapçaEymen, Tolga, Eray bunlar olabilir
Bu yazdığınız isimlerin hepsi türkçe
Pes üstüne pesTuğra'ya geçerli veto sebepleri bulmakla meşguldü. Buldu. Vereceğim sitede aşağı doğru inin, bir görsel var, onun gibi mi olsunmuş, ona mı benzesinmiş.
Mert zaten çoktan vetolu.
Benim adım Tuğra!
Evet çok sevdiğim hatta oğlum olursa bir gün hiç düşünmeden koyacağım isimEymen güncel bir isim diye ekledimEray olsa güzel olurdu ama
Ama hakkını verelim, yaratıcı adamPes üstüne pes
Uygur dedikçe aklıma eşimin numarası geliyorÇekilin yoldan uygur geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?