Arapça olmayan isim

Alper Tunga (kendi çocuğuma da koymak isterdim)
Kağan
Göktürk(biz bu ismi koyacağız )
Koray
Göktuğ
Baybars
Alkın
Berker
Çağatay
Çağrı
İlbey
Levent
Mirza
Hangileri Arapçadır bilmiyorum ama isim listemiz böyleydi fikir olur

Eymen Arapça
Eray için Trakyalı biri mi sesleniyor her ay her ay yerine dedi.
Tolga benden geçemedi.
Teşekkür ederiz ama.
En iyisi sizinkinin adı bebek olarak kalsın okula başlayacağı zaman kendi seçeceği bir isim olsun onu nüfusa yazdırın

Türkçe karakterden kaçındığımız (pasaport sebebiyle) için benzer bir listeden Levent çıktı bize

Beğenmeme konusunda bir dahi
Uygur a zorluyor seni
Zorla egemnelik altına almaya çalışıyor Uygur Türkleri gbi
Uygur bulgur, Uygur bulgur deyip duruyorum ben de artık, 5 dakika oldu başlayalı ama olsun, Uygur bulgur. Keşke yeni bir bakliyat markası çıksa Uygur diye, üstüne kaymak olur.
2 isim olmasın diye düşündük, yoksa direkt Alp Er ya da Alper Tunga olurdu.
Göktürk'ü ben istiyorum aslında ama soyadımız da Türk, bu biraz durduruyor beni.
Baybars dedim, bypass mı, ameliyat olan mı dedi, yani veto yediniz.
Levent sanırım Türkçe değil, Mirza da.
Her birine kılıf buldu, İLbey'e bir karikatür varmış, "bi bey geldi" diye onu gösterip veto etti.
Önerdiğiniz isimlerden ikisi bize uyuyor, en üstte yazdıklarım, zat-ı şahaneleri listeye alacaklar diye ümit ediyoruz efenim.
Teşekkür ederiz.

Hahahahaha belki vardır araştırmak lazm
Uygur bulgur çok uyumlu dalga geçme sebebi
Eee o Selçuk a muck cuk derse Uygur da bulguru hakeder

Allah sabır versin size

Soyadınız koyulacak bir isim mi kızlık soyadınız
Aslında evet, ama baba tarafından kimseyle görüşmüyorum. Şimdi soyadımı koyarsam sağda solda bunu farklı yansıtırlar, hatta "bize zeytin dalı uzatmak için koydu ama biz görüşmeyeceğiz" bile derler, üstelik görüşmeyen benken ve benle görüşmeye çalışan onlarken

Yurt dışına çıkarsa ilerde zorluk olur diye mi öyle düşündünüz ?
Levent sevgiliyken koymak isterdik oğlumuz olursa diye yeri ayrıdır
Aynı zamanda bir balkan ülkesinin de vatandaşıyız. Türkçe karakter sıkıntı oluyor resmi evraklarda, pasaportlarda falan. Kızıma da benzer şekilde isim seçtik

Oooy oyh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…