- 2 Ocak 2015
- 6.427
- 15.444
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Şuayp denilince akla tek şey gelebilir, bknz:Hahahha aklıma geldi dershanede bi arkadaşımız vardı adı Şuayp idi. Uğraşmak için arkadaşlar “o ayıp bu ayıp şuayp” derlerdi
Ortaya karışık bir şeyler çıkartırızBnmde haftaya cinsiyeti belli olsun
Kız ise belki bu topikten yardm isterim
Off fenaymışOğuz(han) için teşekkür ediyor, diğer isimler için iyi niyetli deneme diyor. Benim herifim acaba kendini ne zannediyor...
Hayır, sülalesindeki isimleri yazsam şuraya ıyyy deriz hepimiz.
Mesela sülalede birinin ismi Oral
Haftaya belli olacak insŞuayp denilince akla tek şey gelebilir, bknz:
şuayip yasemince - Google'da Ara
Ortaya karışık bir şeyler çıkartırızNe kadar var belli olmasına?
Ayda kız ismi nasıl dedim, yazarsam şevkiniz kırılır yazmiciiiiimKız ismi belli kafamda şu an gerçi eşim onu da beğenmedi ama kız olursa kesinlikle ismi Ayda olacak ama erkek olursa takibinizdeyim
Yok canım, bir cıngara bakarSoyadıyla birlikte söyleyince kulağa hoş gelen Türkçe isimler diye şeyettim..
Siz çok ılımlı bir anne adayısınızben bu kadar nazı çekemezdim
He he tahmin ediyorum haydaa demeye başlamıştırAyda kız ismi nasıl dedim, yazarsam şevkiniz kırılır yazmiciiiiim
Yok canım, bir cıngara bakarŞu an iyi günler bunlar, ondan üstüne gitmiyorum, gönlü olsun istiyorum. Salon kadını çizgimden çıkarmasın beni yani
Ayda ne geziyin falan diye dalga geçerler demiştirHe he tahmin ediyorum haydaa demeye başlamıştır
Mustafa zaten Türkçe değil, onu sormadım bile, Yılmaz'ı biraz orta yaş ismi olarak düşünüyormuş.Mustafa Türk
Yılmaz Türk
Soyisimle birlikte pek bir havalı ama eşine sorma tek havalı diye yazdım.
Ben isim söyleme hakkımı haftaya kullanacağım
Bora boru yaniÇınar, atlas, bora, rüzgar, deniz, toprak diyor ve sözü enişte beye bırakıyorum
Uras ismini gördük nette ama Aras'ı andırıyor, o da komşu köpeğinin ismi diye eledik. Teşekkür ederiz.Uras türkce ve şans talih demek
Sen kendi listeni yap, o son haftaya kadar isim elesin dursun. Elemelerde başarısız olursa da kendi kafandaki ismi koyarsın. 9 ay karnında taşımışsın, bu en doğal halkınAyda kız ismi nasıl dedim, yazarsam şevkiniz kırılır yazmiciiiiim
Yok canım, bir cıngara bakarŞu an iyi günler bunlar, ondan üstüne gitmiyorum, gönlü olsun istiyorum. Salon kadını çizgimden çıkarmasın beni yani
Cık, çok masum düşündünüzHe he tahmin ediyorum haydaa demeye başlamıştır
Aklıma çok fesat bir düşünce geldiCık, çok masum düşündünüz
Bunu düşünmedim değil, düşündüm, ama herifim de düşündüSen kendi listeni yap, o son haftaya kadar isim elesin dursun. Elemelerde başarısız olursa da kendi kafandaki ismi koyarsın. 9 ay karnında taşımışsın, bu en doğal halkın
Sormaya cesaret edemiyorumAklıma çok fesat bir düşünce geldi
Ya bana sormadınız ama Kürşat deyince sadece benim mi aklıma Yılan Hikayesi Memoli filan geliyor bunu hep merak etmişimdirÖncelikle hayırlı olsun evladınız, sağlık sıhhat dilerim ikinizede.
Kürşat a ne der eşiniz ?
Etme etmeSormaya cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?