• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapça olmayan isim

Ahahahahaha
Yok hiç o isimde sevgilim olmadı :KK70:

Aklıma geldi bak sevgilim değildi

Kaan nasil :KK70:

Resmen sizin için seferber olduk yaa :KK70:
Benim de olmadı ama iftiraya uğradı gül gibi isim :(
Kaan güzel, aklımda benim de. Hatta iki ismin tek istisnası bu olabilir Bilge Kaan şeklinde.Bunu da ben kendim alayım listeye canım, aaaaaa, kahrolsun bağğğğğzı vetolar.

Benim de olmadı ama iftiraya uğradı gül gibi isim :KK43:
Kaan güzel, aklımda benim de. Hatta iki ismin tek istisnası bu olabilir Bilge Kaan şeklinde.Bunu da ben kendim alayım listeye canım, aaaaaa, kahrolsun bağğğğğzı vetolar.
Evet kesinlikle güzel.oldu
Bilge Kaan bak kulağa hoş geliyor
Uygirdan hoş geliyor yani :D

Gönlünüze göre güzel bir isim bulabilirsiniz ins :)

Doğan
Emre ( gerçi bu isimdekiler çok yaramaz oluyorlar )
Enes
Selçuk:KK70:
Evet kesinlikle güzel.oldu
Bilge Kaan bak kulağa hoş geliyor
Uygirdan hoş geliyor yani :KK70:

Gönlünüze göre güzel bir isim bulabilirsiniz ins :)
Çok teşekkürler, Uygir daha fena olmuş yalnız :D İnsan Uygur'a sıcak bakıyor UYgir'in yanında :D Kaçmak yok yalnız, gidiyorsanız bile aklınızda bu konu dursun, sağa sola da haber salın, sorun, akıl akıldan üstündür, bir isim bulalım. Tekrar teşekkür ederim.
Tekrar deniyorum:)
Tuğser
Cesur
Bir tane reklam vardı, küçük çocuk "eeele dümdük dedim" diyordu. Ben de dümdük yorumu aktarıyorum:
"Arkadaşın mı bu kişi senin? Emin misin yani arkadaşın olduğuna" :D
Kapağınızdan boş çıktı, lütfen tekrar deneyiniz :D

Murat diyeceğim ancak eşinizin bunu hangi bahaneyle veto edeceğini tahmin ediyorum şimdiden :)
bir de harun bence erkek için güzel oturaklı bir isim

Sizin önerilerinizi veto edilme sebepleriyle yazıyorum (veto eden zat eşim)
Ulaş ve Deniz devrimci ismi olarak düşünür insanlar.
Yiğit ismi söylenirken ağız zoraki tebessüm ediyormuş gibi bir şekil alıyormuş ve ismin anlamına zıt bir şekilde cılızmış telaffuzu. :KK70: Hayal gücü geniş bir eşe sahibim.
3 tane Mert tanımış, 3ü de mert değilmiş. :olamaz:
Demir hakkındaki yorumlarını yazamam :KK70:
Ama çok teşekkür ederim.
Eşinle işin zor kolay gelsin😆

Çok teşekkürler, Uygir daha fena olmuş yalnız :KK70: İnsan Uygur'a sıcak bakıyor UYgir'in yanında :KK70: Kaçmak yok yalnız, gidiyorsanız bile aklınızda bu konu dursun, sağa sola da haber salın, sorun, akıl akıldan üstündür, bir isim bulalım. Tekrar teşekkür ederim.

Bir tane reklam vardı, küçük çocuk "eeele dümdük dedim" diyordu. Ben de dümdük yorumu aktarıyorum:
"Arkadaşın mı bu kişi senin? Emin misin yani arkadaşın olduğuna" :KK70:
Kapağınızdan boş çıktı, lütfen tekrar deneyiniz :KK70:
Yok buralardayim ben aklıma geldikçe size uygun isimler yazicam :D

Atakan
Göktuğ
Oğuz(han)
Oğuz(han) için teşekkür ediyor, diğer isimler için iyi niyetli deneme diyor. Benim herifim acaba kendini ne zannediyor...
Hayır, sülalesindeki isimleri yazsam şuraya ıyyy deriz hepimiz.
Mesela sülalede birinin ismi Oral :KK53: :KK53:

Teoman'ı gerçekten ben de beğeniyorum, hem de her iki çağrıştırdığı durumda da :KK70: Ama eşimde ağır basan çağrışımı şarkıcı olan oluyor, o kişiyi de hiç dinlemez.
Soyadımız Türk, o yüzden Ata koy(a)mayız, ağır olur.
Buğra isminde öğrencim vardı, çocuğun ismini "buuura" yapmışlardı ve uğraşmak için buuraya koydum falan diyorlardı.
Gerçekten çok zormuş isim bulmak, her etkeni tartıyor insan.
Hahahha aklıma geldi dershanede bi arkadaşımız vardı adı Şuayp idi. Uğraşmak için arkadaşlar “o ayıp bu ayıp şuayp” derlerdi 😆😆😆😆

Oğuz(han) için teşekkür ediyor, diğer isimler için iyi niyetli deneme diyor. Benim herifim acaba kendini ne zannediyor...
Ahhahahahaha
Gerçekten bu ismdeler ama hala isim beğenmiyor vay arkadaş :D

Yorum dahi yapılmadığına göre vetoyu sizden aldı isimler :KK66:
Ahaha yok yok, yazacaktım, unutmuşum
Erkin'den ergine oradan ergene geçti (tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana misali)
Barış sıradan dedi, Bedirhan zaten Türkçe değil. Umut aileden birinin ismi diye 2 hayırla uğurladık efenim :KK48:

Soyadıyla birlikte söyleyince kulağa hoş gelen Türkçe isimler diye şeyettim..
Siz çok ılımlı bir anne adayısınız 🤗 ben bu kadar nazı çekemezdim 😊

Back