Arapça olmayan isim

O kadar öğrencim arasında sadece bir tanesi adının hakkını veriyordu Mertte. Geri kalanlar gerçekten zıttı.
Egemen, Enes, Berat, Muhammed, Ege ve Efe, bu isimlerde ne kadar öğrencim olduysa istisnasız hepsi yaka silkmelikti. Zaten ailede Ege ve Efe var, olmasaydı da bu sebeple istemezdim. Hiç şaşmadı ya, hiç.
Sizin Mert adı gibi olsun, adıyla yaşasın.

Doğan
Emre ( gerçi bu isimdekiler çok yaramaz oluyorlar )
Enes
Selçuk
Ah o Selçuk'u ben çoooooooooook söyledim, çünkü çoooooooook güzel isim. Hep hayır dedi, her hayır dediğinde ısrar ettim, sonra araya 2-3 gün soğuma payı bıraktım, tekrar Selçuk dedim, en son büyük kozunu oynadı ve sitemkar, üzgün bir ses ile "hayır, eski sevgilinin adı falan mı anlamıyorum ki bu kadar ısrar etmeni, çuklu, mucklu isim istemiyorum ben" dedi. Bir daha da Selçuk diyemedim.
İçimden Selçuk diye mi seslensem acaba

Yaaa cidden çok güldüm cuklu muklu Nasil bir düşünce yaa
Aslına çok güzel gerçekten
Kendisi ne istiyor peki o da size isim.onerisinde bulunmuştur illaki

Yaaa cidden çok güldüm cuklu muklu Nasil bir düşünce yaa
Aslına çok güzel gerçekten
Kendisi ne istiyor peki o da size isim.onerisinde bulunmuştur illaki
Puhahaha, yazarım ama dalga geçmeyin kocamla sonra Ben yeteri kadar geçtim zaten.
Uygur.

Şimdi yüksek sesle Uygur deyiniz. Dudaklarınızın aldığı şekle dikkat ediniz. Ondan sonra bu ismi bir erkeğin söylediğini hayal ediniz.

Ahahahhahahahsbsja

Uckur diye dalga geçerler çocukla bee
Cuka mucka doruğa herşeyi düşünüyorlar da uygura nasıl düşünemedi eşiniz

Cidden çok güldüm yaaaaa

Anlam.olarak çok güzel ama söyleniş olarak cix değil :)

Şaka gibi bir esiniz var
Allah esinizin yardimcisi olsun tabi sizin daha çok

Soyad da Türk ya tam Türk ismi olacak diye düşünüyor o. Bir de kendi fikri ya haliyle en şahanesi, bize şahane gelmiyorsa bizim vizyonumuz dar olduğu içinmiş, üstümde kalmasın, ben elçiyim, elçiye zeval olmaz

Selçuk da olsa o da soyisimle uyumlu tam türk ismi olmuş olacak

Ah bu erkekler ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…