- 2 Ocak 2015
- 6.427
- 15.444
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
O kadar öğrencim arasında sadece bir tanesi adının hakkını veriyordu Mertte. Geri kalanlar gerçekten zıttı.Ahahaaa iki sene önceki bizi gördüm, kısa, tek ve Türkçe olacak, anlamı da güzel olacakbiz Mert koyduk ama suyum gelip de doğuma giderken karar verdik söylemeden geçemeyeceğim eşinizin Mert hakkındaki düşüncelerini de okudum bir sürü Mert adında öğrencim oldu hepsi ergen hallerine rağmen “gördüğüm kadarıyla” cook düzgün çocuklardı, etkisi olmadı desem yalan olur❤
egemen tavsiye etmişlerdi bize söylendi mi bilmiyorum ama egemen deyince gözümün önüne rezil bir zarf firlatma sahnesi geliyor, gözlerim seğiriyor nefretimden, ama belki siz seversiniz❤ Sağlıkla gelsin yavru❤
29 kişi takipteBu konunun takibindeyim, isimden ziyade eğlenceli bir topik olmuş
Ah o Selçuk'u ben çoooooooooook söyledim, çünkü çoooooooook güzel isim. Hep hayır dedi, her hayır dediğinde ısrar ettim, sonra araya 2-3 gün soğuma payı bıraktım, tekrar Selçuk dedim, en son büyük kozunu oynadı ve sitemkar, üzgün bir ses ile "hayır, eski sevgilinin adı falan mı anlamıyorum ki bu kadar ısrar etmeni, çuklu, mucklu isim istemiyorum ben" dedi. Bir daha da Selçuk diyemedim.Doğan
Emre ( gerçi bu isimdekiler çok yaramaz oluyorlar )
Enes
Selçuk
Yaaa cidden çok güldüm cuklu muklu Nasil bir düşünce yaaAh o Selçuk'u ben çoooooooooook söyledim, çünkü çoooooooook güzel isim. Hep hayır dedi, her hayır dediğinde ısrar ettim, sonra araya 2-3 gün soğuma payı bıraktım, tekrar Selçuk dedim, en son büyük kozunu oynadı ve sitemkar, üzgün bir ses ile "hayır, eski sevgilinin adı falan mı anlamıyorum ki bu kadar ısrar etmeni, çuklu, mucklu isim istemiyorum ben" dedi. Bir daha da Selçuk diyemedim.
İçimden Selçuk diye mi seslensem acaba
Puhahaha, yazarım ama dalga geçmeyin kocamla sonraYaaa cidden çok güldüm cuklu muklu Nasil bir düşünce yaa
Aslına çok güzel gerçekten
Kendisi ne istiyor peki o da size isim.onerisinde bulunmuştur illaki
AhahahhahahahsbsjaPuhahaha, yazarım ama dalga geçmeyin kocamla sonraBen yeteri kadar geçtim zaten.
Uygur.
Şimdi yüksek sesle Uygur deyiniz. Dudaklarınızın aldığı şekle dikkat ediniz. Ondan sonra bu ismi bir erkeğin söylediğini hayal ediniz.
Şaka gibi bir esiniz varPuhahaha, yazarım ama dalga geçmeyin kocamla sonraBen yeteri kadar geçtim zaten.
Uygur.
Şimdi yüksek sesle Uygur deyiniz. Dudaklarınızın aldığı şekle dikkat ediniz. Ondan sonra bu ismi bir erkeğin söylediğini hayal ediniz.
Barajı gecemedin mi annemBenim söylediğim isimlere yorum bile yapmamış.
Seninkiler hangisiydi ben yorumlayayimBenim söylediğim isimlere yorum bile yapmamış.
YetkinSeninkiler hangisiydi ben yorumlayayim
Görmedim de söylemedim mi acaba, bakıyorum hemen, pardonBenim söylediğim isimlere yorum bile yapmamış.
Soyad da Türk ya tam Türk ismi olacak diye düşünüyor o. Bir de kendi fikri ya haliyle en şahanesi, bize şahane gelmiyorsa bizim vizyonumuz dar olduğu içinmiş, üstümde kalmasın, ben elçiyim, elçiye zeval olmazAhahahhahahahsbsja
Uckur diye dalga geçerler çocukla bee
Cuka mucka doruğa herşeyi düşünüyorlar da uygura nasıl düşünemedi eşiniz
Cidden çok güldüm yaaaaa
Anlam.olarak çok güzel ama söyleniş olarak cix değil :)
Bende de öyle bı his oluştuYetkin
Aras
Sonuncusu tahmin ediyorum hee kargo diyecek
Yetkin yetişkin gibiymiş, Aras da komşu köpeğinin ismi, onu hiç söylemedim bu yüzden. Birinizi bile kurtarsam kardırYetkin
Aras
Sonuncusu tahmin ediyorum hee kargo diyecek
Selçuk da olsa o da soyisimle uyumlu tam türk ismi olmuş olacakSoyad da Türk ya tam Türk ismi olacak diye düşünüyor o. Bir de kendi fikri ya haliyle en şahanesi, bize şahane gelmiyorsa bizim vizyonumuz dar olduğu içinmiş, üstümde kalmasın, ben elçiyim, elçiye zeval olmaz
Yoksa, yoksa eski sevgilinizin ismi miSelçuk da olsa o da soyisimle uyumlu tam türk ismi olmuş olacak
Ah bu erkekler ahhh
AhahahahahaYoksa, yoksa eski sevgilinizin ismi mi
Çuklu, mucklu isimlere hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?