Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arap kızı Arap kızı diye bu kremi abartanlara sesleniyorum..Resmen kremin içinde pudra var.Bu kremi nasıl oluyoda kullanıyosunuz anlamıyorum.Geçici bir beyazlık. Ayrıca bu kremi yüzüne kullanan var mı? cidden merak ettim.. Allah korusun 1ytl lık krem cilde sürülür mü? ve krem değil yağ birikintisi valla. Acayip sivilce, akne yapar benden demesi..
(Sürmeside eziyet, yani iyice yedireceksin cildine kaç saat uğraşıyorsun)

kullanmayacagın kremi bir değil iki tane almışsın niyeküneee?......

canım ben bacağıma ve ellerime sürüyorum,ellerime çok iyi geliyor,ben de gaza gelip 2 tane almıştım ama çokl yoğun ve yağlı asla yüzüme sürmem güvenemedim bi de,sen de eline flan sür yumuşacık yapıyor bacağa da ii gelio,ne bilim sür sürüştür işte :))

arkadaşlar arap kızı denilen kremi bi kaç aydır kullanıorum ve hassas sivilceye dönük bi cildim var bu kremi geceleri kullanıosunuz sabah yıkayabilirsiniz bi kuru bide yağlı ciltler için olanı var açıkçası ikiside çok güsel nette 15 e satıolar sakın kanmayın aktarlarda 1.5ytl miinik bi kutu kesinlikle tavsiye edioorummmm:içelim:

Arkadaşlar bende bugün aldım kremi olumlu yorumlardan etkilenerek kullanıcam sizlere gelişmeleri sölerim inş. işe yarar.. fisfisfis yerimseniben

arkadaslar bir arkadasim arap kizinin prospektusunu okutmus ve icinde amonyak oldugunu ogrenmis. diger renk veren madde ise pudraymis ve krem kismi da vazelin. ben de almistim bu urunu fakat amonyak olayini duyduktan sonra gercekten farkettim ki bu krem amonyak kokuyor. bir daha hayatta surmem, lutfen arkadaslar boyle seyleri degil yuzumuz baska vucudumuzun hicbiryeri icin kullanmayalim. arnavut kremi ile ayni kapiya cikiyor. bizim aile zaten yugoslav gocmeni orda cok kullanirlarmis bu kremi, herkesin cildini mermer gibi beyaz yaptigini fakat disleri de curuttugunu soylerdi ananem, bunun nedeni de icindeki civa tabiki. arap kizindaki amonyagin da cilt kanserine yol acacagi asikar. lutfen guzelim cildimizi boyle urunlerle bozmayalim, kulaktan dogma degil dermatolog onayli urunler kullanalim. bu cilt bize daha cok lazim:)

aman haaa böyle ucuz şeyler yüze sürülmez ve civa cilde gerçekten çok ama çok zararlı. Bu avrupada kanıtlanmış bişy. Bazı beyazlama kremlerinde civa olduğu için bu kremler zararlı Sakın..

allah allah şoka uğradım şimdi...ben 1 haftadır kullanıyorum düzenli olarak valla tek tük sivilce lekem vardı kaymak gibi oldu cildim.kullanmayalım o zaman dahada güzelleşicez derken sağlığımız gidicek elden...:sm_confused:

arkadaşlar size LUSH un taze maskelerini öneririm..mağazaya gidince demo dedikleri bişey var,ondan yaparlar zaten isterseniz bi elinizin üstüne, okadr derinlemesine temizliyorki resmen elinizin rengi açılıyor..
yüzünüze yapıncada teniniz bebek gibi oluyor..süperler süperr:):teytey::teytey::hooray:

Kızlar bende düzenli olarak pembe olanını 1 hafta kullandım.cildimde biraz sivilce izleri kalmıştı onun için kullandım ama daha beter sivilce çıktı yüzümde.o sivilceleri geçirene kadar neler çekmiştim ben. :kızgın: Bana iyi gelmedi açıkcası ben tavsiye etmem.Sanırım anlık bir krem fondoten gibi.

Sakın ha arkadaşlar kullanmayın. İçinde civa varmış ve buda cildinizin kırışmasına yol açıyormuş.:1no2:

arkadaşlar size LUSH un taze maskelerini öneririm..mağazaya gidince demo dedikleri bişey var,ondan yaparlar zaten isterseniz bi elinizin üstüne, okadr derinlemesine temizliyorki resmen elinizin rengi açılıyor..
yüzünüze yapıncada teniniz bebek gibi oluyor..süperler süperr:):teytey::teytey::hooray:

lush maskelerini merak ettim..daha detaylı bilgi verecek olan kullanan varmı?

ayyyy nerde satılıyor LUSH ürünleri bende amazon da görmüştüm inanılmaz doğal duruyor. türkiyede açılmış ama nerde acaba?? bende çok merak edyorum LUSH ürünlerini bi denemdiğim o kalmıştı:dance:

arkadaşlar bende internetten araştırdım bu arapkızını arkadaşlarımdan kullananlar var ve çok memnunlar banada tavsiye ettiler yüzümde sivilce lekeleri var özelliklede ağız kenarında ve beni çok mutsuz ediyor.doktora gittim bir hap verdi rookutan diye bir hap italmış 1kutusu 80 ytl tabiki bunun 20 ve 10 mg mı var her ay tahlil falan alıyorlar 1yıl boyunca kullandım ve gerçekten yüzümde ve sırtımda hiç bir sivilce ve leke kalmadı ama geçti diye bıraktım ama üzerinden 2yıl geçti tekrar çıktı daha berbat benim tek şikayetim cildimde kızarıklıklar ve ağız kenarımdaki çiller kullanmadığım krem kozmetik kalmadı ama geçmedi arkadaşlar avon marka ve çokta pahalı ama hiç bir işe yaramıyor ürünleri cilt temizleyicilerin hepsini kullandım doktorlar birsürü ilaç verdi ama çare bulamıyorum en son bu arapkızını kullancam ama tedirginim.ya arkadaşın biri 1ytlik ürün kullanılırmı demiş bence kullanılır ben 100ytlik üründe kullandım ama hiç bir işe yaramadı.önemli olan parası diil önemli olan cilde olan tesiri benim için yani içindeki maddeler ve çevremde çokta kullanan var tamamen doğal kesin kullan diyolar yani bizzat gözlerimle gördüm bakalım denicem inşallah ben ve benim gibi bütün cilt problemi olan arkadaşlara iyi gelir hepinize selamlar:teytey:

arap kızı ben kullanıyorum ilk kullandığımda baya bi etkisini gördüm ama sonradan sanki bağışıklık yaptı yine aynı oldu cildim benim kullandığım her ürün böle olur genelde

çok yağlı ve geçici bir düzelme sağlıyor gibi geldi bana ben memnun kalmadım açıkçası ..

bende aldım ilk sürdüğümde ki çok zor sürülüyor hoşuma gitti ama arkadaşların dediği gibi yüze beyazlık ve parlaklık veriyor. bi kere sürdüm sonra kullanmama kararı aldım korktum açıkcası içinde ne olduğunu bilmiyoruz ama bi yandandan kullanayım göreyim diyorum. şimdilik çekmecede duruyor öyle he bide dün göz altıma beyazlık versin diye sürdüm fenadan durmadı hani

kızlar ben yuzde degil agda sonrası bacaklarımda kasıntı olmuştu ya alerji olmuş kaşıdım ve yara oldu yara izlerine ii geldigini duydum ve aldım .daha fırsat bulup kullanamadım

X