Jademcim bak yapma etme o arap kızını sakın yüzüne sürme..Akneli olursun daha beter olur.Önce bence ellerinde dene.Beğenirsen yüzüne öyle sür.Bu arada ben bugün uyandığımda inanamadım yüzüme.Yüzüm kollarımdan daha beyaz :sm_cool:
Yaptığım maske ve ardından da sürdüğüm limon yaramış.Sevindim valla.Kollarımada mı uygulasam?fisfisfis Cnm yukarda yazdım tarifi..
ya ben tarifi bulamadım bi daha verir misin cnm bide bu krem gerçekten çok mu kötü nasıl etkisi oldu sende söyler misin???
arkadaslar ben bu kremı aktarlarda buldum fıyatı 4 ytl. nette daha pahalıya satıyorlar.ınsallah yuzumdekı lekelere ıyı gelır.hepımıze ıyı kremlenmeler:
arkadaşlar bana aktar tavsiye etti ve 25 gündür her gün düzenli sürdüm ama yıkamadım normal cilt bakım kremi gibi kullan dedi.öncesinde cildi yıkayıp tonikledim.cildimi şimdi görenler lazermi yaptırdın harika görünüyorsun diyorlar.kesinlikle sivilceler ve lekeler için muhteşem bir krem.cildimin hassas olmasına karşın hiçbir zararını görmedim.şiddetle tavsiye ediyorum...
arkadaşlar bana aktar tavsiye etti ve 25 gündür her gün düzenli sürdüm ama yıkamadım normal cilt bakım kremi gibi kullan dedi.öncesinde cildi yıkayıp tonikledim.cildimi şimdi görenler lazermi yaptırdın harika görünüyorsun diyorlar.kesinlikle sivilceler ve lekeler için muhteşem bir krem.cildimin hassas olmasına karşın hiçbir zararını görmedim.şiddetle tavsiye ediyorum...