Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ya ben tarifi bulamadım bi daha verir misin cnm bide bu krem gerçekten çok mu kötü nasıl etkisi oldu sende söyler misin???

ben arap kızını bir ay önce aktardn aldım 2ytl ve kullanıyorum daha önce zaten her gece yatmadan önce maden suyu kullanıyorum yüzü gercekten berraklaştırıyor yüzümde fazla leke yok ama surunce kızlar bıle guluyor bembeyaz oluyorum ertesı gunde yıkıyorum guneşten yanmasın cıldım dıye şimdilik memnunum ben bır zararını görmedım çokta yağlı değil belki benim cildim kuru ondandır bilemiycem. ama bir ay oldu regl dönemınde bıle kullandım tek sıvılce çıkarmadı

ya ben tarifi bulamadım bi daha verir misin cnm bide bu krem gerçekten çok mu kötü nasıl etkisi oldu sende söyler misin???

Cnm Üstte bi arkadaş tarif etmiş kremi. Demiş ki Arak kızı değil Arap zamkı mubarek..Valla çok doğru söylemiş.Ona katılıyorum. Sürülecek kıvamda değil.Ben koluma sürdüm. kaç saat uğraştım dağıtmak için.Kolumdaki kıllarım bi tuuhaflaştı.Yapış yapış oldu..Ben 2kutu aldım ve keşke isteyen olsada versem.Kullanmıycam.Ne olduğu belirsiz şeyi kullanmak bana tuhaf geldi.Onun yerine beyazlatıcı kremler var.Onları bile alsam belki daha az zararlıdır. Onlarda en azından içerik kısmı var ve ne olduğunu biliyorsun ama bu arap kızında boya mı var kanserojen maddeler mi var? Ne var belli değil..O yüzden bıraktım. Suna Dumankayanın Lanolinli tarifini yapıyorum.Lanolinle gelen beyazlık adlı başlıkta yazdım tarifini cnm.Ordan bakarsın. Ben yaptım sonuç tatmin edici şimdilik. şutarafagitti Tabi inş böyle devam eder. Üstelik geçici beyazlıkta değil. Dün yaptım etkisini hala hissedyom gibi.Ama bilemiycem belki de geçicidir.Ben 2.yi bi yapyım daha ayrıntılı bilgi vercem cnmmm :teytey:

wickede canım valla sende de tarif dolu hızına yetişemiyorum bu gidişle bir aya kalmaz cilt milt kalmayacak bende vallakafamçokkarıştıdaha bu akşam yoğurtla karbonatı uyguladım şimdide lanolin diyosun napcam ben ya sen en iyisi hangisi ona karar ver ki biz yok bu iyi yok yok diğeri diye helak olmayalım feda et kendini:sm_cool:

yoğurtla karbonat bir çeşit peeling oluyor.S.D bu tarifi koltukaltı içinde veriyor.Cildi ince ince soyuyor diye biliyorum.Benim formül ise artık pigmentemi etki ediyor ne oluyor bende bilmiyorum ama cidden yarım ton beyazladım.Bugün tekrar yapcammm :içelim:

ya uff kızlar ben şu arap kızı kremini bi kere sürdüm, dün gece yatarken, sürmez olsaydım! Sabaha yüzüm sivilce dolu uyandım! yağ küpüymüş hakkaten. keşke forumdaki olumsuz tecrübeleri dinleyip hiç sürmeseydim walla. :1no2: karınca yumurtası yağının yanında hediye gelmişti :1rolleyes: ayaklarıma, topuklarıma falan sürüyüm bari:sm_confused:

bayanlar merhaba hepimizin ortak derdi yara izleri sivilce izleri soluk ten
bu bahsettiğiniz kremden burda yani mardin de çok kullanılıyor benim fikrim bizzat tecrübe ettim ürünün içinde boyar maddeler var suriyeden geliyor ve pek güvenmemenizi tavsiye ederim bunun yerine lekelerde yara izlerinde ince kırışıklıklarda işe yarayan bir krem tavsiye edebilirim oht peptide 3 gerçekten iyi bir ürün eczanelerden temin edebilirsiniz bu konuda bana güvenebilirsiniz ben türkiyede ve dünyada ünlü kozmetik firmalarında çalıştım hemen hemen bütün ürünlerle ilgili sizi bilgilendirebilirim sevgiler

selam kızlar biz şırnaktayız buradan edindiğim bilgiye göre krem zamanında esmer bayanları( araplar) beyazlatmak amacıyla üretilmiş buranın yerli halkı çok kullanıyor bir beyaz bir pembesi var pembesi yanakları renklendirmek için kokusuda hoş ben önce bilmiyordum ne kremi olduğunu arkadaşım verdi sürdüm ampül gb parladım herkez güldü yüzün ölü gb bembeyaz diye. fiyatına gelince bizim buralarda 1 ytl.

selam arkadaslar ben kulanali 1 hafta oldu gece yatarken sürüyorum ilk gün sürdüm esim dikatlice beni izledi sonra dediki betül sen böyle kalmiyacaksin dimi ölü gibi oldu yüzümün rengi fakat etkisini görüyorum cildimdeki noktacilar yok oluyor bakalim biraz dewam edecem hi sunuda diyecem her ucuz sey kalitesiz degildir simdiye kadar öyle cok krem kulandimki hepside marka fakat arap kizi sanki daha iyi geldi cildime tabi cilden cilde fark var, iyi kremlenmeler arkadaslar....şakkıdı

arkadaşlar ben altı gündür kullanıyorum benim kullanmadığım krem kalmamıştı cildim çok kuru bu arapkızı cidden iyi geldi yüzüme sabahları uyandığımda cildim gergin değil artık ama beyazlık derseniz onda bir değişiklik yok ten rengim normalde açık ama açıkhavada çalışa çalışa sıcakta cildim renk değiştirdi vücut beyaz ama kollar ve yüz değil acaba ten rengi değişen varmı ve hemen hemen kaç gün sonra açılmaya başladı?benim ten kuru olduğu için kremi emiyor ama yağlı ciltler bence kullanmasın şunu da söyleyeyim sürmesi çok zor diyenler için bence gayet kolay inanın bazı gece kremlerim var bundan daha zor sürülüyor bunu sürmesi öyle matah bir şey değil kolay bence yani...

3 gündür bende kullanıyorum.yüzümdeki siyah noktalara ya belli olmuyor ya yok oldu kılcal damarlar içinde aynı şey oldu.cildim yağlı ve mavi kutu olanı kullandım.aktar yanlışlıkla kuru ciltler için olanı vermiş kardeşime senin cildine uyar dedim verdim dayanamadım denedim ve çok memnunum. akşamları sürüyorum çokta uğraştırmıyor.İnşallah ilerde sorun çıkmaz.ucuz ama güzel bir krem.hem cilde dendiği gibi çok zarar verse araplar kullanmayı bırakırdı demi hala satıldığına ve kullanan olduğuna göre çokta zaraı yoktur (umarım)

arkadaslar ben bu kremı aktarlarda buldum fıyatı 4 ytl. nette daha pahalıya satıyorlar.ınsallah yuzumdekı lekelere ıyı gelır.hepımıze ıyı kremlenmeler:

arkadaslar ben bu kremı aktarlarda buldum fıyatı 4 ytl. nette daha pahalıya satıyorlar.ınsallah yuzumdekı lekelere ıyı gelır.hepımıze ıyı kremlenmeler:

CANIM HAYIRLI KULLANMALAR SANA AMA SEN PAHALIYA ALMIŞSIN ORTALAMA 2-2,5 YTL O AKTARDAN ALMA BENCE ARTIK:a015:

arkadaşlar bana aktar tavsiye etti ve 25 gündür her gün düzenli sürdüm ama yıkamadım normal cilt bakım kremi gibi kullan dedi.öncesinde cildi yıkayıp tonikledim.cildimi şimdi görenler lazermi yaptırdın harika görünüyorsun diyorlar.kesinlikle sivilceler ve lekeler için muhteşem bir krem.cildimin hassas olmasına karşın hiçbir zararını görmedim.şiddetle tavsiye ediyorum...

bazı arkadaşlar fondöten gibi bişey demişler...öyle değil senin anlatıığına göre, doğru mu anlamışım... :sm_confused:

senin aldığının markası nedir cnm ne kadara aldın

ben de aldım 2 kutu hem de ama kullanamadım ya çok yağlı bi krem lekeleri flan da kapatmıyor,sürünce yağlı yağlı parlıyo vıcık vıcık iğrenç yani,korktum zararlı olur diye,o kadar yoğun ve yağlı ki! burda okudum bi arkadaş bacağına sürüyormuş ben de öyle yapıcam başıma kaldı 2 kutu arap kızı,bi de bulana kadar kendimi paralamıştım en son bulamamıştım da siparişle getirmişti bi aktar,2 ytl kutusu,markası yok arap kızı işte hepsi aynı markası bu,2 tanesi var biri pembe biri beyaz

selam biçok çilim var iyi gelirmi acaba hemen deniyim çok merak etttim yazda gelince iyiyce şımardı illerim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…