merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinize sevgiler ben yaklaşık 10 senedir bu kremi tanıyorum ayrıca bir güzellik uzmanıyım kullanan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bırakınca lekeler geri geliyomuş buda demek oluyorki içinde boya maddesi var yüzü geçici olarak beyazlatıyor ve bizde bunu lekelerimiz gitti sanıyoruz şuan mardinde oturuyorum burdada bu kremden çok var suriyede yapılıyor..
ayrıca ben oht peptide 3 kullanıyorum gerçekten çok memnunum sigara kullanan varsa aranızda sigaranın oluşturduğu yüzdeki renk dengesizliklerinede iyi geliyor cilk lekelerinin büyük bir bölümünü iyileştirebiliyor ama gündüz muhakkak yüksek koruma faktörlü bir güneş kremi kullanmak gerekiyor
Peptidler cildin iyileşme süresince yaşamsal rol oynarlar. Vücutta doğal olarak bulunan amino asitleri birbirine bağlayan bağlardır. Amino asitler birleşerek proteinleri oluşturur. Yaş, çevresel faktör, sigara ve hormon gibi etkenlere bağlı olarak zamanla vücutta azalırlar. Peptidlerin zamanla azalması sonucu ciltte belirgin elastikiyet kaybı. kırışıklık, yaşlılık belirtileri ve ton farklılıkları ortaya çıkar.
Doğal olarak vücutta bulunan peptidlerin azalması ile ciltte yaşlanma belirtileri ortaya çıkar.OHT Peptide 3, içerdiği 3 farklı peptid ile cildin kollajen yapımını arttırır, elastikiyet kaybını önler, anti - aging etki gösterir , böylece yaşlanmayı geciktirir.