Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
pardon arap kızıyla ilgili bir başlık varmış zaten 1 gün sonra fark ettim kusura bakmayın bilmeden açtım o konuyu napım aceleyle duydum ve olsa olsa bu sitedeki kızlar illaki bişey biliyordur diye düşündüm çok acil lekelerimden kurtulmaya ihtiyacım varda

Selam arkadaslar ben kremi 3 ytl ye aldım. evet cok güzel kokusuda güzel ama bende sivilce yaptı. cok güzel bi beyazlık veriyo. keşke öyle bi etkisi olmasa ve hep kullansaydım.bence cok güzel fondoten olurrr:)

Yaa bu krem 1ytl ben 2tane aldım. Nasıl olyoda beğendiniz bu kremi anlamadım.. Evet geçici bir beyazlık veriyor ama 1ytlık kremi tutup da yüzümede süremem

Arap kızı Arap kızı diye bu kremi abartanlara sesleniyorum..Resmen kremin içinde pudra var.Bu kremi nasıl oluyoda kullanıyosunuz anlamıyorum.Geçici bir beyazlık. Ayrıca bu kremi yüzüne kullanan var mı? cidden merak ettim.. Allah korusun 1ytl lık krem cilde sürülür mü? ve krem değil yağ birikintisi valla. Acayip sivilce, akne yapar benden demesi..
(Sürmeside eziyet, yani iyice yedireceksin cildine kaç saat uğraşıyorsun)

wickede ne bu celal beğenen beğenir kullanmak isteyen kullanır kimine iyi gelmiştir kimi beğenmez yani anlaşılmayacak bir şey yok bu kremi alıp kullananlar var misal sende iki tane almışsın

bu krem gözaltı kapatıcısı olarak fena durmuyo. göz altı kapatıcım bittiği bigün sürdüm öyle de fena durmadı ama yüze sürme konusunda ben de şüphedeyim

forumu kişiselleştirmek kesinlikle istemem fakat cevap vermek mecburiyeti duydum. isteyen kullanır isteyen kullanmaz beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez cümlem bende mevcut olmadığını iddia ettiğin farklı düşüncelere saygının ta kendisi olduğu kanaatindeyim .ha "bu kremi nasıl kullanırsınız anlamıyorum ,cidden sürüyomusunuz yüzünüze" bu cümleyisorarasan orasını bilemeyeceğim
ayrıca beni iki cümlemle analiz ettiğin için teşşekkürler saygılar...

arap kızı değil arap zamkı mübarek sırnaşık şey
ben bundan da bi sonuç alamadım ..

yüzüme sürmediğim ne kaldı artık bilmiyorumkafamçokkarıştı
ve günden güne kötüye gidiyor :1no2:

sadece su mu kullansam 1 hafta kadar sanki çok yordum herşeyi sürmekten
cildimm neye tepkime vereceğini şaşırdı sanırımm :eek:

merhaba benim cildimde leke yok ben beyazlaması için bugün aldım beyaz kutulu olandan.Ama nasıl kullanılacağına dair bir bilgi yok olsa da arapça zaten ben anlamazsırnaşık şey
Yani gece yatarken süreceğimde emin olamadım kullanış şeklinden kullananlar varsa yazarsa sevinirim yani gecei süreceğiz yoksa gün içinde istediğimiz zaman mı bilemiyorum cildim çok kuru sivilcem yok bu yüzden belki kuruluğuna iyi gelir.Bu arada ucuz olduğu için kötü olduğunu düşünen arkadaşlara söylemek isterim ki araştırmalar sonucunda inanılmaz pahalı fiata aldığımız ürünlerden çok adı bile duyulmamış ürünlerin daha etkili olduğu kaç kez açıklandı yani olan paramıza oluyor bunu iyice anladım.Yurtdışından gelirken free shoplardan aldığım bir çok ürünün hiç yararını görmedim bilmenizi isterim kremlerle ilgili olarak.Ben kesin kararlıyım deneyeceğim sadece kullanımını tam olarak anlayamadım cevaplarsanız sevinirima.s.

Jadem ben tanesi 1er milyondan 2kutu aldım fakat pişmanım.Çok geçici beyazlık veriyor ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz için ben atmaya karar verdim.Çöpe atacam. Çünkü sürünce bile çok yağlı olduğu belli oluyo.Resmen yağ küpü..Yüze kesinlikle sürülmez.. Yoksa İZelin yüzüne döner..Cnm ben bugün Suna Dumankayanın beyazlatıcı tarifini yaptım sonuç fena sayılmaz.Cidden cilt tonum açıldı.Hem en azından arap kızından daha sağlıklıdır. Ama bu formülde yağlandırıyor.O yüzden ardından hemen limon sürdüm.Umarım suratımı mahvetmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu hakkında paylaşımlar yapalım.Herkes istediği ürünü alır ya da almaz kullanır ya da kullanmaz görüş belirtelim ancak ikili tartışmaya sebep olacak mesajlar yazmayalım.
a.s

Jadem ben tanesi 1er milyondan 2kutu aldım fakat pişmanım.Çok geçici beyazlık veriyor ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz için ben atmaya karar verdim.Çöpe atacam. Çünkü sürünce bile çok yağlı olduğu belli oluyo.Resmen yağ küpü..Yüze kesinlikle sürülmez.. Yoksa İZelin yüzüne döner..Cnm ben bugün Suna Dumankayanın beyazlatıcı tarifini yaptım sonuç fena sayılmaz.Cidden cilt tonum açıldı.Hem en azından arap kızından daha sağlıklıdır. Ama bu formülde yağlandırıyor.O yüzden ardından hemen limon sürdüm.Umarım suratımı mahvetmem.

teşekkür ederim canım çok saol ama merak var ya bu merak illa sürecem yoksa geçmeyecek ama söz etkisi olsun olmasın yazacam buraya birde senin yaptığın o tarifi yazsana bana çok sağollll:1hug:

Jademcim bak yapma etme o arap kızını sakın yüzüne sürme..Akneli olursun daha beter olur.Önce bence ellerinde dene.Beğenirsen yüzüne öyle sür.Bu arada ben bugün uyandığımda inanamadım yüzüme.Yüzüm kollarımdan daha beyaz :sm_cool:
Yaptığım maske ve ardından da sürdüğüm limon yaramış.Sevindim valla.Kollarımada mı uygulasam?fisfisfis Cnm yukarda yazdım tarifi..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinize sevgiler ben yaklaşık 10 senedir bu kremi tanıyorum ayrıca bir güzellik uzmanıyım kullanan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bırakınca lekeler geri geliyomuş buda demek oluyorki içinde boya maddesi var yüzü geçici olarak beyazlatıyor ve bizde bunu lekelerimiz gitti sanıyoruz şuan mardinde oturuyorum burdada bu kremden çok var suriyede yapılıyor..
ayrıca ben oht peptide 3 kullanıyorum gerçekten çok memnunum sigara kullanan varsa aranızda sigaranın oluşturduğu yüzdeki renk dengesizliklerinede iyi geliyor cilk lekelerinin büyük bir bölümünü iyileştirebiliyor ama gündüz muhakkak yüksek koruma faktörlü bir güneş kremi kullanmak gerekiyor
Peptidler cildin iyileşme süresince yaşamsal rol oynarlar. Vücutta doğal olarak bulunan amino asitleri birbirine bağlayan bağlardır. Amino asitler birleşerek proteinleri oluşturur. Yaş, çevresel faktör, sigara ve hormon gibi etkenlere bağlı olarak zamanla vücutta azalırlar. Peptidlerin zamanla azalması sonucu ciltte belirgin elastikiyet kaybı. kırışıklık, yaşlılık belirtileri ve ton farklılıkları ortaya çıkar.

Doğal olarak vücutta bulunan peptidlerin azalması ile ciltte yaşlanma belirtileri ortaya çıkar.OHT Peptide 3, içerdiği 3 farklı peptid ile cildin kollajen yapımını arttırır, elastikiyet kaybını önler, anti - aging etki gösterir , böylece yaşlanmayı geciktirir.

Son düzenleme:
X