Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yaa bu krem 1ytl ben 2tane aldım. Nasıl olyoda beğendiniz bu kremi anlamadım.. Evet geçici bir beyazlık veriyor ama 1ytlık kremi tutup da yüzümede süremem

eee beğenmedinde neden :1closedeyes:tane birden aldın canım

bu kremden kullandım :kedi: nette okumustum, faydalı vs dıyordu. gittim, aktarda 2 tl. neyse 1 aydan fazla kullandım.bişe yarıyor fakat kullanmayı bırakınca eskı halıne dönüyor.
bir de kremi kesınlıkle dısarı cıkarken vs surmemek lazım. gece yatmadan suruyorsunuz, sabah kalktıgınızda yıkıyorsunuz. bi ömür boyunca kullanılmaya devam edilirse etkili,yoksa işe yaramıyor...

bende kullandım.sanki pudralı gibi bişey.fondöten gibi geçici bir kapatma sağlıyor.yıkayınca geçiyor.ayrıca çok koyu ben hiç beğenmedim

ben 01.01.2010 tarihinde başladım kullanmaya beyaz bi cilt için değil sivilce izleri için bence gayet hoş çenemdeki iki tane kocaman sivilce izi belli belirsiz duruyo ama tabi her insanda aynır reaksiyonu göstericek diye bişey yok.bide zararlı olup olmadığı tartışılıyo.4 nesil kullananlar varmış soralım onlara annelerinin veya anneannelerinin ciltleri nasıl açıkçası gayet memnunum yalnız benim cildim karma biraz yağlı bi his veriyo ama izler geçiyo herşeye değerkaydirigubbakcemile2

arakızı kremini kullanıyorum ve cok mutluyum ciltteki sivilcelerim icin birebir cildimde hiç sivilce yok ama tek tük cıkınca sınırlenıyordum ve aktardan 3 tl ye aldım nemlendiriyor ve sivilcelere iyi geliyor tavsiye ederim zararı olmaz gibi kokusuda cok güzel

ben elime sürüyorum yumusacık oluyor taze bi görüntü veriyor
el kremi niyetine kullanıyorum yani yerimseniben

Amma kafam karıştı he birazdan şarteller atıcak :-)
Bi alıyım ben ya zaten cildim kuru bi zararı olmaz sanıorum
Olmadı ellerime sürerim

Aldım kızlar abartıldığı kadar kötü değil biraz yağlı olduğu doğru ama benim cildim kuruydu ymuşacık oldu tavsiye ediorum ben kuru ciltli olanlara hem rengide açılıyo

bence bu krem kuru ciltlere iyi geliyor. benim cildim yağlı old. için almayı düşünmüyorum

ya kızlar uzun zamandır görmediğim bi arkadsaşı gördüm
yüzü hep güneş lekesiydi
kız bi parlamış falan şaşırdım
bunu kullanıyomuş
ama benim kafama tam yatmadı
gelçi bende böyle bi sorun yok ama ısrarla sürdü yüzüme böyle bi aydınlık geldi
ben zaten dışarı çıkınca muhakkak güneş kremi sürüyorum zaten
civa falan denmiş doğrumudur acaba kafam karıştı

arkadaşlar bu arap sabunu 2 ceşit yaglı cilt olanı var pembe kutu kuru cilt olanı var mavi kutu ben mavisini almışım yanlışlıkla akne yaptı şimdi pembesini kullanıyorum aknelerim kücüldü kurudu yaglıda degil pembesi

arkdaşlar arap kızını bende aldım sadece yumuşaklık veriyo cilde aşırı yoğun yağlı olduğu için ama öbür türlü bir faydası olmadı bende ölesine krem gibi sürüyorum

çok yağlı bir krem. cildi yağlı olanlar kesinlikle kullanmasın. ilk sürdüğünde biraz beyazlık veriyor ama yüzde uzun süre kaldıgında (özellikle yağlı ciltler) cildi yağlı ve bronz gösteriyor

X