Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
içeriği ağır metal olduğundan onun etkisi ile beyazlık sağlıyor.ama geçici.o yüzden de sağlıklı olmadığı söyleniyor

içeriği ağır metal olduğundan onun etkisi ile beyazlık sağlıyor.ama geçici.o yüzden de sağlıklı olmadığı söyleniyor

tatlım zararlı olabılır yada olmayabılır yanı bunu tam olarak bılemıyoruz belkıde tamemen bıtkıseldr belkıde kötü bişiler vardr ama ınan bana ck ıyı geldı zaten fondötenlr flanda gcıcı beyazlık sağlıo ozman onları hiç kullanmayalım yani beyazlatıyo dıye o kanıya varamayız bılmıom ya işte ooof valla laboratuvara gtürüp test ettrcem hepımız rahatlıyalımkafamçokkarıştı

bana hiç yaramadı. Aksine yüzümü daha beter sivilce yapmıştı. Fikrimi soracak olursanız fondotenden farksız. Cilde o beyaz görünümü veriyor ama hava almıyor cilt.. Yani geçici bir çözüm...

arapkızını genelde türbanlı bayanlar çok iyi biliyorlar.ciltlerine aydınlık vermek için kullanıyorlar

bana satıcı öyle söylemişti.kapalı arkadaşlara da sordum kullanan var...

yok nan kapalılar aydınlık vercek acıklar vermıcekmı yani adam sallamış tabi vardırda kullanan kapalısı açıgı dıye ayrması cok garıbıme gıttı:bbo:kel alaka

iciniz rahat kullanin derim ben,hangi kremde kimyasal madde yokki.benim kullandigim pahali kremlerden daha etkili.ben iki renginide kullaniyorum,gayette iyi geldi cildime,simdi cildim isil isil oldu.

bende kullandım zamanında arap kızını halada odamda duruyor sonra unuttum yaptım yapıcam derken kaynadı gitti. ama kullandığım süre zarfında pek aman aman bi etkisini görmedim. bi ay kadar kullandım.

arap kızı sadece kullanırken işe yarıyor bıraktığın taktide cildin tekrar eski halini alıyor. tedaviden çok pudra niyetine kullanabilceğin bir krem arap kızı... direk olarak leke giderici olarak satılan kremler var inci tozu içeren kremler var onlardan kullanabilirsin.

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım limonu tavsiye ederim çok ii geliyo gece yatarken sürün sabah ılık suyla yüzünüzü yıkayın lekelerin rengi açılıyor:

ben de güneş lekelerim için aldım arap kızını 2 aydır kullanıyorum. güneş lekerime iyi gelmedi ama cildim çok güzel görünüyor. ben memnunum ve kullanmaya devam edeceğim

Aktarlarda satılıyor Dirim. Ben güvendiğim için (bazı yerlerde sahtalerinin satıldığı söyleniyor) Arifoğlu ndan (bir çok yerde şubesi olan ünlü bir aktar. Büyük alış veriş merkezlerinde bulabilirsin )alıyorum

Ben 3 liraya aktardan aldım, bir buçuk ay kullandım. Yüzümdeki lekelere hiç bir etkisini göremedim. ılk başlarda cildim kuru olduğu için iyi geliyordu, yumuşatıp, nemlendiriyordu; ama sonradan gözeneklerimin genişlediğini görüp hemen kullanmayı bıraktım kremi. Sanırım içeriğinde bulunan yoğun pudra gözenekleri tıkadığı için genişlemesine sebep oluyor. Bir kremde pudra ne arar, anlamış değilim. Pudra kullanmak istesek, gidip pudra alırız. Lamia34'e katılıyorum, bu konu benim de kafamı meşgul ediyor. Aktarda satılan bir ürünün sahte olmadığını nerden bileceğiz. Her köşebaşı aktar dolu ve şimdiye kadar aktarlardan aldığım hiç bi ürün de hiç bi konuda işe yaramadı. Benim cild lekelerim için yıllardır denemediğim doğal ürün kalmadı. Boşuna zaman ve emek kayettim. Halihazırda elma sirkesi, pirincin ıslama suyu ve mısırunlu, limonlu, yoğurt maskesine devam ediyorum. Ama lekelerimden çıt yok. Artık medikal ürünlere başlicam. Önce bir doktora gitmem gerekecek. Cilthekimi.com da Dr. Habibullah Aktaşın önerilene kulak vermenizi salık veririm. Sabah: Medicassol krem, Akşam: Acnelyse, ve haftada 2,3 kez evigen ampul öneriyor. Bildiğim kadarıyla ucuz kremler bunlar, ama dikkatli ve ölçülü kullanmak gerekiyor, cildi yakmamak için. Bu kremlerle de güneşe çıkıldığında yanık yapıyor sanırım. Evde kullanmak lazım. Denemeyi düşünüyorum bu yöntemi. Arapkızını denediğime de pişman değilim. Bu lekelerden kurtulmak için neler denemedim ki. Benim lekelerimde işe yaramaması, hiç kimsenin lekesinde işe yaramayacağını göstermez. Herkesin cild tipi, lekesi farklı. Bence deneyin, bir zararını görünce bırakırsınız. Kimbilir belki de sizin lekenizde işe yarar. ışe yaradığını söyleyenlerle dolu forum. Tecrübesini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.

bende kullanmayacagımı bile bile meraktan gittim aldım kaydirigubbakcemile3
kızlar içindekiler bölümü arapca yani içinde ne oldugunu okuyamıorsunuz
ben yüzüme sürmeye korktumda elime denedim evet rengi açıyor ama kalıcı değil yıkayınca geçiyor
hani bazı güneş kremlerini ilk sürdüğünüzde yüzünüz beyaz görünür ya aynı onun gibi..

Valla ben pembe olanı aldım ilk sürdüğümde hafif bi beyazlık verio amam hemen geçiyo yazın süremiorm zaten çok yağlı geçici beyazlığınıda görmedim yoko arapkızından daha iyi ama malesef çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…