Dün buradaki tüm yorumları okuduktan sonra aktardan pembe kutusundan aldım (2,5 tl), benim cildim yağlı. siyah noktam ve çillerim var, bu çiller göz ve burun çevremde çok fazla ve leke gibi duruyor, yüzümün çeşitli yerlerinde de güneş lekeleri var, ayrıca biri çenemde diğeri sol yanağımda sivilce izi var..siyah noktaları sıktığımdan sol yanağımda da hafif çukurluk ve yara izleri var. Neyse, dün gece yatmadan yüzümün her tarafına yedirerek sürdüm arap kızını ve özellikle bu bahsettiğim yara, iz, leke, çillerin üzerine bir kat daha sürdüm. Sabah kalktım inanamadım :) gerçekten işe yarıyor, yüzümü yıkadıktan sonra tekrar baktım yüzüm aydınlanmış resmen, tüm lekelerim hafiflemiş, ve bu daha ilk gün...kullanmaya devam edeceğim. Bazı arkadaşlar ucuz demişler ama doğada bedava bulunan bitkilerden yapıldığı için bu kadar ucuzdur bence, hem Araplar geleneksel yöntemleri yüzyıllardır kullandıkları için güveniyorum ben, ve ayrıca asla vazelin değil, kıvamı benziyor olabilir ama değil...gelişmeleri daha sonra da yazacağım buraya..