Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benim sivilceleri azdırdı ben artık kullanmıyorum
Oysa bepanthenle hepsi geçiyor...

Ben aktardan alıyordum kullanmak için sen sakın bunu kullanma mahvedersin yüzünü dedi bende kullanmadım

slm bende beş gündür kullanıyorum bugün yüzümde pembelik olduğuunu gördüm cildim yağlı olduğu için pembe olanını almıştım.evet biraz yağlı bir krem ama anlatıldığı kadar da değil benim de cildim yağlı ve sivilcelerim var o yüzden sürerken korkmuştum sivilcelerim azacak diye ama sabah yıkadığımiçin yağsı falan kalmıyor bakalım bi on beş gün sonrasını merak ediyorum gerçekten beyazlatacakmı sürülmesi de zor bir kerem değl niye öyle yzmışlar anlamdım

bende kullandım arap kızını ama nemlendirdi sadece.
size tavsiyem yeni oluşmuş çilleriniz varsa NİLERA limonlu sabunu kullanmak.internetten de satılıyor.ama ben muğladayken cilt doktoru akneler ve güneş lekeleri için önermişti.
1 ay sabah akşam kullandım çok iyi geldi.

ben kullandim bi hafta büyük bi hewesle ama siwilcelerin artti we hala lekelerimde bietkisi yok moralim de çok bozuldu artık inanmıyorun bole mucizelere

Kendimi bildim bileli kullanıyorum.. Vazgeçemeyeceğim tek krem.. Sivilcemin üzerine sürdükten yarım saat sonra sivilceleri yok ediyor.. Başka hiç bir kremde bu kaliteyi bulamadım.

merhaba bende 1 ay kullandım kendimi o kadar kabullendirmiştimki inanmıştım geçecek diye sadece çok güzel nemlendiriyor bir sonraki gün akşama kadar yüzüm yumuşacık oluyor bıraktım benim için büyük bir hayal kırıklıgıydı senağlama

walla bende 3 gündür kullanıyorum bu kremi ama sadece yüzümde ve tenim eski beyaz rengine dönmeye başladı.üstelik bende hiç sivilce arttırmadı hatta azalttı.ben beyazını kullanıyorum.en etkilisi oymuş ve yatmadan önce sürmek gerekio.hiç güneş görmemeli.bende işe yarıo gibi.birde inci tozu maskesi çok beyazlatıo gibime geldi.limon sulu tuzlu peeling de çok iyi oluomuş.walla ben hepsini uyguluorum:)

canım bende kullandım ama tüm yüzüme deil beyazlatıcı krem die biliniyo ama geçiçi bir beyazlık ben sadece sivilcenin üzerine sürüp uyuyorum akşamları sabah kalktığımda sivilceyi sönmüş ve kızarıklığı geçmiş olarak buluyorum şimdilik memnunum yani.

kızlar bnde cok uzun zamandır bu kremi almayı düşünüyordum yalnız içinde çinko olduğunu duymuştum çinkoda cok agır bir metal bılıyosunuz bunada baktım recetesız satılan bazı merhemlerın içinde bulunur dıyo bılmem ne dıyo CADIARZU herneyse gttım aktarlara flan baktım kızlar ınankı bazı yerlerde sahtesı var 3lıralık şey nıye sahte olsun dıceksınız ama var bn bugün büyük tanınmış bı yerden pembe renklısını aldım dger baktıklarımla ılgısı yok yağlı mağlı değil kıvamı nrmal ck rahat kullanılıo kokusuuuu cok gussseeel bı denıcem bakcam dgerlerı cokmu yararlı sankı:umursamaz:

hımm kızlar bıde arapça flan bılen yokmu bızlerden içeriğine bı baksak biri okusa içimiz rahat etse bari

arap kızı kremi ile çil fazıl acaba aynı içeriğie mi sahip.çil fazıl da çinko oksit ve bizmut ve benzeri metaller var.

arap kızı kremi ile çil fazıl acaba aynı içeriğie mi sahip.çil fazıl da çinko oksit ve bizmut ve benzeri metaller var.

canm içerikleri benzıo olabılır ama farklıdır kesın ya cozemedık gıttı olayı kafamçokkarıştı

canım bn bu kremi dün akşam yüzümü yıkadım bebaklandım sürdüm sabah kalktım ak ve pak süper gözüküyo bebek gibi bnde sıvılce flan yk ama sırf merak mesela bn estee shıseıdo lancome gbi cok pahalı kremlerde kullandım hiç böle bişi gormedım tek sorunumuz sonrasında bi zararı olurmuCADIARZU arada sürcem valla cok hoşuma gttihihoyyyt

:uhm: çok sert bi krem

canım bn bunu daha öncede yazmıştım bndeki sert flan değil pembe renkli beyazıda vardı bn pembeyi aldım hiç sert değil inan kaydirigubbakcemile5 bn daha önce aktarlara bakmiştm ordakıler bı tuhaftı kotu kokuyodu sağlam yerden almak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…