Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende aldım sürdüm az bişi az önce. yorumların yarısı ii yarısı kötü çok kafam karıştı valla.. en iyisi denemek. zaten regl dönemimdeim sivilce çıktı zamansız deniorum ama yapck bişi yok çok mrk ettim :)

ya ben de 1 2 gün kullandım arap kızını ama sanki siwilceleri çoğalttı gibi.çünkü benim cildim yağlı iice yağlandırıo:sinifsinif: acaba düzenli kullansammıCADIARZU

Arkadaşlar selam. Arap kızı kremini 2 ay kadar kullanan biri olarak tavsiye pek etmem. ılk zamanlar iyi geliyor gibi görünüyor ama inanın geçici beyazlık ve gözenekleri tıkıyor siyah nokta yapıyor. Ben bir sonuç alamadım 2 ay düzenli kullanmama ragmen. Baktım olmayacak bir cildiye uzamanına gittim ve lekelerim için. Diacneal krem verdi cilde peeling etkisi yaparak ilk 15 gün boyunca hafif soymalar yapıyor ve soyulmaların tahrişsiz olması için bepanthene krem verdi. Sabah bepanthene sürdüm yatarkende diacneal sürdüm. ayrıca cildim yağlı olduğu için gözenek sıkılaştırı ve temizleyici losyon verdi ismi avene clenance. Sadece yetkili eczanelerde satılıyor. Ve şuan cildim ışıl ışıl 15 gün sonunda soyulmalar bitti. Halen devam ediyorum kullanmaya. Lekeden eser kalmadı pamuk gibi pürüzsüz bir cilde kavuştum. Size tavsiyem asla ve asla lekerinize sivilcelerinize kendiniz çözüm bulmaya çalışmayın. Mutlaka bir cilt uzamanına gidip cildinizin durumuna göre uygun tedaviyi uygulayın.

arkadaşlar ben yaklaşık 2 saat önce falan aktardan aldım bu arapkızını daha önce duyduğum için ama şimdi yorumları okuyunca kafam acaip karıştı :???
öncelikle benimkinin kutusu da beyaz kendisi de ikincisi de yüzümde sivilce yol leke de sadece bakım olsun diye aldım ama şimdi kullansam mı kullanmasam mı normal yağlarıma dewam mı etsem die düşünüyorum:??????

Ben tavsiye etmem kullanan biri olarak. Çok yağlı ve siyah nokta yapıyor. Yüzünde bir problem yoksa hiç mahvetme yüzünü.

Ben Siirt'teyim burda 2 liraya satıyorlar beyaz ve yoğun bi krem ama kullanmadım lekeler için etkili mi? Alayım mı acaba ?CADIARZU

kızlar bende bunu ilk görümcemden duymuştum ama bukadar ciddiye almamıştım bence çoğu kişi memnn ama memnun olmayanların snaırım ciltleri hassas yada cildi hassas olmayanlara iyi geliyo bilmiyrum ama kesin denemek isiyorum ama aktarı burda nerde bulucam onuda bilmiorum .... çok merak ettiğim bii var ben gündüz kullanmak istiyorum cildim çok kuru ve pudrayı da çok seviyorum o yuzden pudra niyetinede kullanmak istioyurm cildim hiç hassas değil etkiliceni düşünmüyorum ama acaba güneşte bi sakıncası varmı???

evettt aldım ve kullandım neden bukadar ucuz olduguna gelince 3 ytl ye aldım ben ve gorunce sasırıdm ve güldüm kızlar diyolarya çok ucuz güvenmeyin die kızlar avonu biliyosunuz ben avondan el ve vucut losyonu aldım kocammmmaaannnn çogumuzda almışızdır ondan kesin mavi renkli ibşi kutusu ve kocaman bişeyi 10 ttl ye aldım ve bu arap kızı dediğimiz kremi gordum benim yarumun eli kadar bile yok çok azz bişicikk zaten bence b yuzden ucuz eger o buyuk kutulardan olsaydı 20 30 zor alırdık snaırım benm fondotenime 100 bastı bilmiyorum çok hoşuma gitti bi defa surdum ama çok güüzel durdu bence ama leke için bişi diyemem daha

gusel bi krem fondoten yerine bunu kullanablrsnz bende beyazı vardı ara ara sürerim benim lekerlerimi salyongoz kremi geçirdi allah razı olsun keşfedene :)

harika bir krem tam isabet olur.7 yıl önce falandı kullanmıkştık ablamla pürüzsüz özellikle lekesiz bir cilt için kesin tavsiyemdir.kullanmış biri olarak

bende kullanıyorum faydasını gördüm yanlız aktarlarda var ve çok ucuz nette çok pahalı.ben 1 tl ye aldım.

3 4 gündür düzenli kullanıyorum.çillerimin rengi solmaya başladı silik olan çillerimde sanki yokoldu.ayrıca omzumda ve sırtımdaki güneş lekelrinede sürüyorum hafif soldu rengi ama çillerim daha çok soldu.

canım etkisini görmek için çoooookk uzun beklemek gerekiyor ben kullandım bişey olmadı sıkıldım bıraktım daha etkili kremler vardır bence..

hanımlar yaklaşık bi hafta önce aldım ve düzenli kullanmaya başladım... erken olmasına rağmen gözle görülür bir değişiklik var ki, bende çevremdekilerin yalancısıyım :kedi: Evet hem uygun ve bitkisel olduğu için zaralı olacağını düşünmüyorum.... Buarada cildim hassas ve sivilceye meyilli olduğu halde hiçbisorun yok. Umarım da böyle devam eder... Ne avon ne oriflame Zaten hepsi onların yüzünden oldu Aman sakın Favorim Arapkızı ve Sebamed :lepi:

Arap kızı sadece yoğun nem veren bi krem ,lekeleri yok etmiyor ama cildi güzelleştirdiği kesin. Fondöten gibi düşünün rengi beyaz ve sürdüğünüzde yüzünüzü beyaz yapıyor haliyle lekelerinde üzerini kapatıyor. Gece yatmadan önce yüzünüzü sabunla yıkar ve kremi sürüp yatarsanız sabah pürüzsüz bi ciltle kalkıyosunuz günün ilerleyen saatlerinde ben çok az bi miktarda yüzüme yine sürüyorum ama çok kaçırmamak lazım yoksa çok yağlı ve kötü bi görüntü oluyor. az sürerseniz hafif parlak ve beyaz bi görüntü oluyor. Yalnız yine dediğim gibi dengeleyin eğer sivilce problemleriniz varsa özellikle yaz aylarında çok kullanmayın .zaten cilt nemden yağlanıyor arap kızıda sürünce ufak ufak sivilce yapıyor. Ben bu aylarda 2 gece kullanıyorsam 3. gece Imex sivilce kremimi sürüp yatıyorum sadece çünkü o krem sivilceyle yüzüde kurutuyor ve oda fondöten gibi ciltteki lekeleri kapatıyor. böylelikle 2 gece arap kızı 2 gece Imex le dengelemiş oluyorum yüzümdeki yağı ve nemi
dikkat edipte kullanırsanız sivilcesiz ve lekesiz dolaşırsınız arkadaşlar (Imex krem tabikide sivilce problemi olanlar için uygun)

Arkadaşlar beyaz renkli olanından aldım.1 ay sonra etkisini gösterdi.şimdi çok memnunum ama gece sürün ve sakın güneşe çıkmayın.bu arada3 tl ye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…