Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhaba
ben baska bir sayfada arap kızı hakkında yorum yaptım ama burası sayfası oldugunu görünce takrra yazmak istedim.ben 2 aydır bu ürünü kullanıyorum. memnun kaldım. sivilce,lekeler ve renk tonu için bu üürn gercekten etkili. ben gece yatmadan önce yüzümü bol su ile yıkayarak kremi sürdüm. etkisini 1 hafta içerisinde yavaş yavaş görmeye başladım sonucundan da memnun kaldım. sizlerede tavsiye ederim. renk tonunu açmak isteyenler için gercekten etkili eğer araştırdıysanız doğal fondoten olarak kullanılıyor. bir baska etkiside kirpikleri besliyor. kullandığınızda bu etkileri görünce sizde mmenun kalacaksınız. intentten cok fazla araştırıp sipaişimi verdim. renk tonumum açılması ve sivilcelerden kurtulmak beni çok mutlu etti. bunu sizinle paylaşmak istedim hiçbir yan etkisini görmedim.

ben ilk aldığımda hiç beğenmemiştim sivilce yapmıştı ama sürekli kullanmak lazımmış.şu anda her akşam sürüyorum cildim düzeldi lekeler azaldı

kızlar bende arap kızı aldım bugün bende karma ciltliyim sivilce,çil,siyah nokta,güneş lekesi ne ararsan var güneş kremi sürdüğüm halde bile çıkar çillerim birde kil maskesi aldım.

önce kil maskesini yaptım ardındanda arap kızı kremini sürdüm du bakalım nolcek?

aktara sordum çillere lekelere faydalımıdır diye bir hafta kullan dedi ama güneşe çıkma dedi bakalım deneyeceğiz

herkese geçmiş olsun lekelerden sivilcelerden kurtuluru inşallah

Ben de yüzümdeki güneş lekelerinden şikayetçi olduğum için denemediğim şey kalmadı.Bu kremi de uzun zamandır kullanıyorum fakat;oluşmuş güneş lekelerini geçirmiyor,sadece lekelerinin görünümünü düzenli kullarısan azaltabiliyor.

bende akşamları yatarken sürüodum sabah kalktıgında bi parlaklık verio ama lekeler için bi etkisi yok en azından bende olmadı :KK43: nasıl kurtulcas bu lekelerden bilmiorum yapmadıgım şey kalmadı şimdi expigment kremini kullanıorum

kızlar bende mavi kutulu olandan aldım karma ciltler için dedi satıcı pembesi yağlı ciltler içinmiş
yüzüm bembeyaz zaten sürünce ruh gibi dolaşıom kaydirigubbakcemile3
bakalım lekelere etki etcekmi fisfisfis

kesinlikle etkili bi krem biras yağlı kullanınca tedirgin olmuştum aslında ama sabah kalktığımda çene altında oluşan sivilcemsi lekelerin yok olduğunu gördüm :)

ben buraya kac kere yzdım gene yazayım
kullanmayın o kremı
ben aldım bı kez sürdum bısey yapmıyoo sadece beyazlık verıyoo un gıbı oluyonus sonra kapattı sanıyorsunuz
ben dr gttım bı ılac aldım ısmını bıle yazdım ve 1 haftada ne sıvılce kaldı ne sıyah nokta
cıllerım bıle acıldı
sız sız olun 3 5 tllık bı krem alacağınıza 3 5 tllık ılac alın kullanın
ben 2 krem ve bı sıvı kreme benzeyen ılac kullandımm

Hiç bir işe yaramıyor arkadaşlar.
Ben de hevesle aldım, burdaki yorumlara rağmen kullandım biraz. sonra saçma geldi, bembeyaz bi surat, sanki bir ton çekiyor gibi ağırlık. Bir işe yaramaması da cabası. Yorulmayın derim.

Bende bir süre kullandım yüzümdeki izler için.İlk önce yüzündeki sivilce izleri geçti gibi olyor.Aslında geçmiyor.Benimkiler geçmedi yani.Öyle koyu renkte degildi yüzümdeki lekeler.Yüzümün rengini dahada beyazlattıgı ile kaldı.Zaten beyaz tenliyimmafoldumben

kızlar benim cildim de yağlı sivilce pek yok ama siyah nokta lara bile uğraşıp mahvettim siyah siyah leke kaldı.. elma sirkesi, expigment kullandıysam da sadece reng açılıyo gibi oluyo ama geçmiyo ne yapsam yaaa

ben buraya kac kere yzdım gene yazayım
kullanmayın o kremı
ben aldım bı kez sürdum bısey yapmıyoo sadece beyazlık verıyoo un gıbı oluyonus sonra kapattı sanıyorsunuz
ben dr gttım bı ılac aldım ısmını bıle yazdım ve 1 haftada ne sıvılce kaldı ne sıyah nokta
cıllerım bıle acıldı
sız sız olun 3 5 tllık bı krem alacağınıza 3 5 tllık ılac alın kullanın
ben 2 krem ve bı sıvı kreme benzeyen ılac kullandımm

ismi nedir

X