Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Evet bende beyaz kil maskesi yapıyorum.ıçine bikaç damla zeytinyağı atıyorum nemlendirsin diye.tavsiye ederim

arkadaslar ben arakızı kremını burda duyup aldım 2 haftadır kullanıyorum çok güzel bi krem benim cildim kuru cildimi çok güzellestirdi çok memnunum ....

kil maskesini bende çok duyuyorum ama alıpta yapmak kısmet olmadı güneş lekelirini geçirirmi acaba bide kil ve elma sirkesini karıştırılacak diye okumuştum bi yerde geçenlerde de suna dumankayanın tarifi vardı
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı limon
1 tatlı kaşığı su
karıştırıp cildinde bekletmek gerekiyormuş ben dün denemeye başladım bakalım nasıl sonuç alcaz

aktarlarda satılır ama bence aktar değil de daha doğal kimyasal madde bulunmayan yerler var fanus gibi bilmiyorum ne kadar doğru ama aktarlarada güvenemiyorum ben

evet ama insan neye inanacağın şaşırdı bazen ucuz ve basit şeyler harikalar yaratabiliyor

4 kısım 4 çay kaşığımı demek oluyo canım bide tamamen güneş lekelerin geçtimi gerçekten çünkü ben okadar çokşey denedimki bendeki güneş lekeside aslında lazerden oldu göz kenarlarımda cansız tüyleriçin lazer yaptırmıştım ondan sonra belli bir yerde siyah leke kaldı tabi güneşe çıkıncada koyulaşıyo sinir oluyorum hemen denicem tarifi umarım geçer teşekkür ederim

arkadaşlar bu arap kızı kremi iimi kötümü anlayamadım fisfisfis nasıl kullanılıyo bide fondoten gibi demişsiniz yıkayınca beyazlık etkisi gidiyomu

vay be ne kremmiş ama . sırf merakımdan konudaki bütün yorumları okudum kimi diyor çok çok iyi kimi diyor çok zararlı. bu kadar tezatlık içinde bence en iyisi hiç denememek.
ama yorumlara bakarak aklıma takılanlar var çoğu sağlık bakanlığı onayı yok ya da içinde zararlı maddeler var yazmışlar. sağlık bakanlığı onayı olup içerisinde cildimize zararlı olan maddelerin olduğu o kadar çok kozmetik ürün var ki. üstelik zararı sonradan anlaşılanlarda var. işte bu bakımdan bayaa karışık bi durum.

:içelim: bende uzun bi zaman kullandım halada kullanıyorum ama cok bir fark eden şey olmadıııı delikafadulden

yine dayanamayıp denedim ama hiç bi işe yaramıyor gerçekten. gerçi uzun bi süre denemedim ama hiç sanmıyorum bi etkisi olacağını.

arkadaşlar ben biraydır kullanıyorum sadece çok hafif lekenin rengini açıyor onun dışında mucizeler yaratmıyor

1-2 ay aksatmadan kullandım ama hiçbir işe yaramıyor.ama sivilcelerimin azalmasına yardımcı oldu başka hiçbir yararı da olmadı..:)

Evet bende bır ay kullandım gÖz kenarlarımdakı gÜneŞ lekelerı ıÇın ama faydası olmadı bıde gÖk kenarlarımda hafıf ınce Çızgelır belırlemeye baŞladı bende bıraktım

kızlar ben profesyonel arapkızı kullanıcısıyım tam 6 yıldır kullanıyorum 29 yaşındayım ve kullandığım sürece yüzümde hiç leke olmadı geçen yaz bırakıp normal kozmetik ürünü kullanmaya karar verdim ve geçen yaz lekelendim braktığıma pişman oldum hemen tekrar başladım şuan lekelerden eser kalmadı allaha şükür. tavsiye ederim herkese bide uzun süre kullanmak gerek yılmayın kaydirigubbakcemile5

mirmirmirmirsedef düğme ve limon suyunu başka deneyen oldu mu arkadaşlar nasıl sizde memnun kaldınız mıklava:

sedef düğmemi?nasıl yani lekeler içinmi acaba hiç duymadım etkisi nasıl acaba?

arkdaşlar arap kızı fazlasıyla yağlı bir krem kuru ciltler için çok iyi. makyaj öncesi iyi bir nemlendirici...kapatıcı özelliği yok krem bu beyaz astar gibi ama tabaka şeklinde kalan bi kremde değil emilimi kolay...lekeleri yok ediyor ama tabi düzenli kullanım gerekiyor öyle sürünce hemen lekenin sivilcenin v.s kapanmasını beklemeyin:)ayrıca fiyatıda çok uygun 1ytl

Bir çok kişi arap kızının yararı olmadı demiş.Bilemiyorum ama bende bu kremi aldığımda ilk başta lekelere etkisi olmayacağını düşündüm ve hatta yan etkisi olur gibilerde tereddütle kullandım.Ben bacak ve sırtım,omuzlarımda oluşan güneş lekelerine sürdüm.Bu lekeler çilden daha irice idi.ınanın birkaç sürüşte bacaklarımda olanlar hemen hemen yok oldular.Sırtımdakiler ise şu an belli belirsiz.Ben gece yatarken cildimi sildim kremi sürdüm ve sabahleyin yıkadım.uzun süre cildimde kalması belki zararlıdır diye.Nede olsa içinde lekeleri açan bir madde olduğu kesin.Bu tür kremler vucutta çinko birikimi yapar diye okuduğumdan açıkçası daha öncede söylediğim gibi korkarak sürdüm ve sabahları yıkadım.Belki cilt özelliğinden olabilir bende işe yaradı.

slm kızlar
bende dün arapkızı aldım kullanımı konusunda bılgı verır mısınız
aksam yüz temızlığımı yaptıktan sonra sürdum ve yattım acaba yanlış mı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…