Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Jadem ben tanesi 1er milyondan 2kutu aldım fakat pişmanım.Çok geçici beyazlık veriyor ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz için ben atmaya karar verdim.Çöpe atacam. Çünkü sürünce bile çok yağlı olduğu belli oluyo.Resmen yağ küpü..Yüze kesinlikle sürülmez.. Yoksa İZelin yüzüne döner..Cnm ben bugün Suna Dumankayanın beyazlatıcı tarifini yaptım sonuç fena sayılmaz.Cidden cilt tonum açıldı.Hem en azından arap kızından daha sağlıklıdır. Ama bu formülde yağlandırıyor.O yüzden ardından hemen limon sürdüm.Umarım suratımı mahvetmem.

selamlar...konu iki yıl önce acılmış ve 5-6 sayfadan sonra artık acaba söylenmiş midir diye okuma gücüm kalmadı :) şuan iş gereği ülkemizin neredeyse güney sınırına geldim ve bizim memlekette en ucuzu 15 milyon olan ideal kremin 5 milyon olduğunu gördüm.şimdi arap kızıyla ne alakası var diyeceksiniz:) hep duyduğumuz meşhur arap kızı da burda 1 ytl...kısacası piyasada hem sahtesinin bolca bulunduğunu hem de içerği anlaşılmadığı için güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum...kaldı ki ben de bi bakayım neymiş şu meşhur krem diye aldım,hakikaten beyaz pudranın bolca bulunduğu bi krem.yani kalıcı etki beklenemez kaldı ki ilk seferde böylesi bir ürünü bence yüze denemek yanlış..dirseğinizde denemenizi tavsiye ederim,güneşten en cok kararan ya da lekelenen kısma..

bende yeni aldım bu kremden bi kaç gündür kullanıyorum ilk sürdüğüm anda sivilcelerim iltihaplanmaya başladı ve gün geçtikçe işe yaradığı gözle görülür şekilde

ben güneş lekeleri için kullandım gerçekten etki etti işe yaradı.Benim aldığım pembe kutu ve hiçde yağlı değil

kızlar sıze yazmayı unuttum ya kusra bakman
ben aldım bu kremı ama bı kez sürdum ve beton kadr sert olduğu gıbı leke falan yok etmıyo sadece ruh gıbı bı yüze sahıp oluyorsun:nazar: beyaz olduğu ıcn leke kapatıyo sakın aldanmayın
bakın hıc uretım yerı tarıhı yok sızın cıldınıze bısey olsa sorumluluğu kımse almaz akıllı davranın:1closedeyes: ben 30 nısanda dr gıttım kı keısnlıkle duyduğum seyı almam önce cıldımı test ettırıım
gıttım dr sadece 10 tl muayne parası odedım
sonra 3 tane krem aldım kullanıyorum 14mayısta tekrar gıdeceğim ve suan sıyah noktam bıle yok dencek kadr az cıldım soyuluyo suan ve yenı bı cılt cıkıyo
benım cıldım kuru sıvılce hıc cıkmazdı sonradan sureklı cıkmaya basladı ve azalmadan coğaldı ama sakın öle cok abartılcak gıbı deıl he sadece kızarık seklınde erkenden gıttım dr ıyıkı
bu tedavım bıtınce çillerım ıcın baslancak cok mutluyum ılacların ısmını vermek ıstemıyorum cunku sızde kesınlıkle cılt analızı yaptrmadan kullanmayın öle herseyı

Son düzenleme:
bende alıp 1 kere kullanmıştım ve ertesi gün çöpü boylamıştı kutu. tamamen yaağğ dolu yüzümde hç svlce olamdığı halde sürdükten snra 3 4 gn boyunca sivilce çıktı o kdr yağlıki zaten gece süürp yattım sabak kalktım yıkıyiim dedm resmen yağ gelio gbii eline iğrenç ve ben snrden ağladım o çıkan svlcelermi görncee bence kesnlikle denemeyn.bende kmi kullananalr iyi belki banada yarar die umutla almışdım ama bence kesnlkle almayn gerçekten neydüğü belirsiz bişey sonuçda

bende aldım 5milyon verdim bi de. pembesini. kokusu falan çok hoşuma gitti. ama cesaret edemedim yüzüme sürmeye. içinde civa olabilirmiş bu tip ne olduğu belirsiz kremlerin. elimde çok küçük 1-2açık renkli güneş lekesi vardı. sürdüm,elimde kullandım 3-4gün. geçici bi beyazlık verdi o kadar. hiçbir fayda etmedi. içeriği falan da belli değil zaten. değmez. direk çöpe atıcam. inci tozu diye birşey duydum. o doğalmış. onu kullanmayı düşünüyorum. sitede de hakkında yazılmış yazılar var bir bakın derimyerimseniben

kızlar bende bu arp kızı hakkında birşey duydum çok ucuza alınan arap kızı kremlerinin çoğunun son kullanma tarihi geçmiş olanlarmış tabi arapça bilmediğimiz için bize kakalıyolar aman dikkat

Bende kullandım ama hiç bir işe yaramıyor ne beyazlatıyor ne de sivilceleri engelliyor.Buna 5 kuruş bile vermem.Saçmalık...

arap kremini kullandım süper bi etkisi var mutlaka kullanın çünkü cilt rengini beyazlatıyo hem sivilce lekesini geçiriyo benim alnımda lekeler vardı süper geldi ama onuda bi aktardan almıştım çok uygundu nette gördüm 20ytl 30ytl filan aktardan alın deneyin doğal oldugu için zararı olmaz arkadaşlar:CüvCüv:

ben sürüyorum geceleri.. yatmadan evvel. öyle cilt beyazlattığı falan yokta.. ama cildime iyi geldiği, sivilceleri yatıştırdığı aşikar.. tavsiye olunur..

Arapkızını Bende Yeni Kullanmaya Basladım iyi Gelıo Sankı Gece Yuzumu İyice Yıkıyorum Arapkızını Yuzume Fazla Yedırmıyorum Öle Yatıyorum Sabah Yıkıyorum :KK70: :eek:

kızlar bu arap kızı cilgi gerçekten beyazlatıyor mu yoksa sadece sivilcelere mi iyi geliyor bi de çillere etkisi var mı

arkaadslar bnm anneannemde arap oldugu ıcın oda yılalrdır bu kremı kullanıo ve yuzu benden daha parlak lekesız we gergın ben bı yan etkısını hıc duymadm ancak kullanmadımda hıc sanıırm bende artık kullnamya abslasam ıyıolucak:)

ben de aldım annemin ısrarlarına rağmen denemek istedim ama bu kremde içime sinmeyen bişeyler var lekelerimi de geçirmedi zaten bilmiyorum bana bi etkisi olmadı iyi ya da kötü

X