Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
evet bu arap kızı kremini kullandım,halada var elimde.ilk sürdüğüm zaman biraz kaşındırıyor.düzenli olarak kullanınca sonuç güzel.benim çillerimi geçirdi diyebilirim.çok hafif kaldılar.ayrıca sivilce çıkmaya başladığında hemen sürüyorum ve kurutuyor.yüzede bir aydınlık veriyor.

birde keten tohumunu suyla kaynatıp masaj yapıyorsun,çilleri ve lekeleri geçiriyor.1 hafta denedim güzel gidiyordu.keten tohumu alacağım tekrar.deneyin derim arkadaşlar.

arkadaşlar dediğiniz bu arap kızı kremini aldım ama güvenemedim sürmeye benim yüzümde tam sivilce denilmicek şekilede alnımda bütürler vardı ve esmer olduğum için ten rengiminde açılmasını istiyodum.arap kızı kremiyle bir dermatolağa gittim . bazı arkadaşlar içinde civa olduğunu söylemişler sordum bunu civanın deği kremin içinde bulunması satışı bile kesinlikle yasakmış.ama doktor kremi inceledikten sonra bunu yüzüne sürme dedi arkadaşlar arap kızı kesinlikle doğal değil ve 30-40 yaşlarında yüzünüz ütülenmemiş çarşava dönermiş doktorun bana tavsiyesi ise gayet doğal olan çilek yağı. çilek yağı cilde acayip güzellik verirmiş.arap kızı kremini kullanıp kullanmayacağınız size kalmış. ben sadece doktorun bana söylediklerini size iletmek istedim.

arkadaşlar bende kullandım arap kızını hiç bi işe yaramıyor kendi ağzımızla söylüyoruz ya 2 liralık krem ucuz etin yahnisi kötü olur aynen öyle içinde ne var biz ne sürüyoruz yüzümüze daha onu bile bilmiyoruz.üstelik ben kullandım nasıl yaptım bilmiyorum ama kullandım yüzümde bişey yoktu sadece bir iki minik problem kremi kullanmaya başladım yüzüm sivilce doldu...bence kulaktan dolma saçma sapan şeylere inanıp ta kullanmayın.iyi araştırın.zaten çok yoğun katı bi krem acayip bişey yani kokusu da ağır...sonuç olarak kullanmayın arkadaşlar ben kullandım pişmanım....sakın kullanmayın....

bende büyük umutlarla alıp denedim bir hafta kadar.bu kadar yağlı bi kremin sivilcelerime iyi geleceği fikrine inanmamıştım zaten.var olan sivilcelerime bir yenisini daha eklemekten başka bişey yapmadı.daha sonra uzun süre kullanmadım sivilcelerimde geçti sayılır yalnız izleri var.geçenlerde iki sivilce izinin üzerine sürdüm belki izler için bi etki yapar diye.ama sonuç yine aynı oldu.sürdüğüm yerden ikişer tane daha sivilce çıktı:1no2: ne sivilceye ne izine bi yararı var yani.en iyisi ellerinize sürün hem beyazlatıyor hem yağlı kıvamından dolayı yumuşatıyor.

İnternette görünce fikir edinmek için siteye girdim ama daha da beter karıştı kafam.
Neredeyse birbirinin tam tersi yorumlar var.
Kimisi sivilceleri kurutuyor diyor, kimisi azdırıyor. Kimisi 3 nesildir kullanıyoruz hiç bir zararını görmedik diyor kimisi 30-40 yaşında cilt mahvolur diyor.
Şimdi bu yorumlara bir de yüzde tüylenmeyi arttırıyor diye bir yorum eklenmiş.
Fiyatının FAZLA ucuz olması, üzerinde içeriğine ya da kullanımına dair hiç bir bilgi olmaması, Sağlık ya da Tarım Bakanlığı onaylı olup olmadığının bilinmemesi ve olumsuz yorumlar insanı korkutuyor.
Ama bir taraftan da şiddetle tavsiye ediliyor.
Etrafında dermatolog bir tanıdığı olan yok mu? Ya da en azından gerçekten güvenilir, eşiniz dostunuz olan yani ticari kaygı gütmeden doğru bildiğini söyleyecek bir aktar tanıyan yok mu?

arkadaşlar bende almıştım yurt dısından gelmişti sivilce icin kullandım hic bir faydası olmadı hatta okadar yaglıki daha da arttırdı sonra hemen bıraktım sadce sivilcenin üstüne sürdügnzde biraz kırmızılıgnı alıyor ama bu ne kadar kalıcı bir çözüm işte orası tartışılır...

ya bunu geçici bi süre kullnsak hani kçk bi sivilceye sürüp yatsak fln bnm de kafam çok kkarıştı bnde cildim beyazlasın istiorum kumralım ama bras daha aydınlasa çok mutlu olurum burda herkes bibirinden farklı yormlar yapmış ama içinde civa var diyo anlamadım ya:S ellermize fln sürsek olmaz mı bi yan etkisi olur mu bn daha 21 yaşındaım kafam karıştı

ya bunu geçici bi süre kullnsak hani kçk bi sivilceye sürüp yatsak fln bnm de kafam çok kkarıştı bnde cildim beyazlasın istiorum kumralım ama bras daha aydınlasa çok mutlu olurum burda herkes bibirinden farklı yormlar yapmış ama içinde civa var diyo anlamadım ya:S ellermize fln sürsek olmaz mı bi yan etkisi olur mu bn daha 21 yaşındaım kafam karıştı

sen bilirsin tatlım istersen bi dene aklında kalmasın evet icinde civa oldugunu bende duydum ama zaten eski kremlerin birçogunun icinde belirli bir oranda civa vardır.bunu yüzün rengini acması icin kullanıldgnı bilioruz ama yüz rengni acarkende kendimize zarar vericek bir boyutta olmamalı.fisfisfis

Bende aldım bu kremden.Benim yüzümde hiç sivilce yok zaten kremde sivilce falan çıkartmadı. 3 gündür kullanıyorum ama daha hiç beyazladığımı hissetmedim sanki işe yaramıyor :uhm:

Kızlar benim ev arkadaşım netten sipariş edecekti, lekelere iyi geliyomuş, sana da sipariş ediyim mi dedi(20 küsür liraya) ok dedim ki aynı gün okul çıkışı aktarda gördüm 4 liraya. aldım ama inanarak değil. 3-4 gündür kullanıyorum ama işe yaradığını sanmıyorum. ayrıca bence o bizim bildiğimiz VAZELİN... vazelinin de pembe ve beyazı oluyo, kimsenin günahını almak istemem ama bence vazelini bize leke giderici diye satıyolarr mirmirmirmir

bnde aldım yüüzmde 2 tane sivilce wardı onları söndürdü gibi ama belki de onların sönceği wardı =) yani bnm kafamı karıştıran şey içeriğinn açıklanmış olmaması,ne idüğü belirsiz bişi aslında ama ben bu kutuyu kullanmayı düşünüorum daha sonra bir daha almam ama. bu arada aydınlatma konusuna gelnce ben uüzümn adınlandığını farkettm ama cilt tiplerine göre değişir tabii

mrb ben ela evet cnm o kremi tavsiye ederim çok güzel nemlendiriyo aktarcılarda satılıyo fiyatıda çok uygun gerçekten çok etkili bi krem sivilcelere lekelere çok ii geliyo :teselli:

kesinlikle almayııııııınnnnnnnnnnnnn...... ALMAYINNNNN.. KIZLAR BENİM CİLDİM PÜRÜZSÜZ-DÜ BUGÜNE KADAR.. BİKAÇ GÜN ÖNCE ALDIK GÜNDÜZ VE GECE KREMİNİ.. SIRF Bİ KAÇ KAHVERENGİ GÜNEŞ LEKEM VAR ONLARI GİDERMEK İÇİN ŞUAN HİÇ OLMAYAN BİRŞEY OLDU VE SABAH KALKTIĞIMDA SOL YANAĞIMDA İKİ TANE DEV KIPKIRMIZI SİVİLCE OLUŞTU...

ASSSLLLLLLAAAAAA ALMAYINNNNNN

arkadaşlar doğal ürünler kullanın. bazı arkadaşlar yorumlarında kremin çok işe yaradığını söylemişler ama gördüğüm kadarıyla kimse kremin içerğinden söz etmemiş kremi dikkatle araştırırsanız sağlık bakanlığından bi onay bile yok.krem cildinize iyi gelmiş olabilir ama ileride cildinizi mahfetmiyeceği ne malum bnce ya doğal ürünler kullanın yada eğer ciildinizdeki problem çok büyükse bi dermatolağa gidin.yerimseniben

arkadaşlar aktarın biri bir siteye şöyle yazmış:
1 kutu arap kızı kremi
1 çay kaşığı yeşil çay yağı
1 çay kaşığı üzüm çekirdeği yağı
1 çay kaşığı kayısı çekirdeği yağı
1 çay kaşığı jojoba yağı
bunları karıştırıp gece kremi olarak kulanın benim en çok sattığım formüldür hassas cildi olanlar denesin.
acaba böyle kullansak içerisindeki zararlı maddeleri bir nebze azaltabilirmiyiz???

bu kremi bnde aldm ama hç kfama yatmadı ya içeriğinde civa olan bişi ne kdr ii olabilir ki. bi gnlk görntmz için gelecekte kendmize zarar wermemek sanırım en doğrusu. bn atmaya karar werdim arkadaşlar

slm arap kızı kullanan varmı demişsiniz evet ben kullandım ama pek abartıldığı kadar değilÇok üzgünüm çoook

bence çok güzel ciltten cilde fark var ama benim cildim karma buna rağmen oldkça ii geldi.ablam da pembesini kullanıo çok memnun kaldı.kızlar araplar bitkiyi otu fln kullanıolar ihtiva olarak ben doğallığına güveniyorum.o kadar para verip de bi halta yaramayan kremler alcağnıza bunu alın bi deneyin derim ben.

arkadaşlar aktarın biri bir siteye şöyle yazmış:
1 kutu arap kızı kremi
1 çay kaşığı yeşil çay yağı
1 çay kaşığı üzüm çekirdeği yağı
1 çay kaşığı kayısı çekirdeği yağı
1 çay kaşığı jojoba yağı
bunları karıştırıp gece kremi olarak kulanın benim en çok sattığım formüldür hassas cildi olanlar denesin.
acaba böyle kullansak içerisindeki zararlı maddeleri bir nebze azaltabilirmiyiz???
bu çiller için mi ne için?senağlama

X