Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

Çalıştığım yere teyzesi gelip gidiyordu musterimizdi yeğenim var askerde evlenmek istiyor dedi bi görüşün falan neyse tlf verdi ben de verdim annesi babası geldi gördü beni eşime foto falan göndermiştim ama ben onun sadece bi tane askerlik fotosunu görmüştüm telefonda konuşuyorduk sık sık askerdeyken gelince de hemen nisanlandik 6 ay sonra evlendik yani ilk defa canlı canlı askerden gelince görmüştük birbirimizi şu an mutluyuz iki tane de çocuğumuz var :) :KK66:

Valla ben şüphecinin önde gideniyim :KK53:
Daha yeni diyosun...
Hukuku kazanmamışsın bile daha aynı meslekteniz diyosun...
Telde bile ders anlatıyor diyosun daa,adliyede çalışan çaycı amca bile çıkabilir :KK70:
27 yaşında 2. Sınıf...bu bile düşündürdü beni :KK14:
Ben ikinizden de emin olamadım, boşanın :confused:
Düşüncelerimi okumuşsunuz :KK54:

Aaa bi de soyliyim canim nette de tanissan reelde de tanissan bazi sorunlar oluyor:)) mesela kaynana sorunu var bizim; o da nazar boncugu olsun bakalim:KK53:

bende internetde tanistim ,10 yil once
8 yillik evliyim 3 çocuugmuz var
sorunlarimiz oluyor arada bunda internetin bi suçu yok klasik erkek odunlugu:KK70:
komsumun igluylada evlensem ayni seyler olbailirdi sanala özgü bisey yok yani

tanisma okeyde tanistirilma nasil oluyor onu bilemedim :))
tanistiran kisidemi sanal arkadasin senin yada onun sanal arkadasimi

İnternetten tanışıp eğlenilir mi ya derdim hep ama bende internetten tanistim eşimle :KK70: şimdi bi elmanın iki yarısı derler bize neden olmasın ailesi kendisi düzgün bi insansa olabilir :)

bende internetde tanistim ,10 yil once
8 yillik evliyim 3 çocuugmuz var
sorunlarimiz oluyor arada bunda internetin bi suçu yok klasik erkek odunlugu:KK70:
komsumun igluylada evlensem ayni seyler olbailirdi sanala özgü bisey yok yani

tanisma okeyde tanistirilma nasil oluyor onu bilemedim :))
tanistiran kisidemi sanal arkadasin senin yada onun sanal arkadasimi
Mesela biz tanıştırıldık :) Bana arkadaşım başka bir sebepten ötürü onunla tanışmamı söyledi. Ekledim, arkadaşın söylediğini belirttim. Yani internet üzerinden tanıştırılmış olduk :KK53: Amaç böyle bir şey değildi tabi.

İnternetten tanışıp eğlenilir mi ya derdim hep ama bende internetten tanistim eşimle :KK70: şimdi bi elmanın iki yarısı derler bize neden olmasın ailesi kendisi düzgün bi insansa olabilir :)
Tanıyıp sonra karar vercem o kısmına :cool:

Çalıştığım yere teyzesi gelip gidiyordu musterimizdi yeğenim var askerde evlenmek istiyor dedi bi görüşün falan neyse tlf verdi ben de verdim annesi babası geldi gördü beni eşime foto falan göndermiştim ama ben onun sadece bi tane askerlik fotosunu görmüştüm telefonda konuşuyorduk sık sık askerdeyken gelince de hemen nisanlandik 6 ay sonra evlendik yani ilk defa canlı canlı askerden gelince görmüştük birbirimizi şu an mutluyuz iki tane de çocuğumuz var :) :KK66:

MasAllah, kismeten öte yol yok iste. Bir gün biryerlerde birileri vesile oluyor iste.

Bende facebokta oyun oynarken tanistik tesaduf ayni semtteydik gorustuk ve sevdik cok kisa bi surede evlendik nerdwn tanisilirsa tanisilsin iyi tanimak lazim Es adayi ve ailesini de internette vs baska yerde de tanisilabilir hersey bi vesile

Mesela biz tanıştırıldık :) Bana arkadaşım başka bir sebepten ötürü onunla tanışmamı söyledi. Ekledim, arkadaşın söylediğini belirttim. Yani internet üzerinden tanıştırılmış olduk :KK53: Amaç böyle bir şey değildi tabi.
tamamda araci olan kisi sanal arkadasmi reel mi onu anlamadim ben

Biz internetten tanıştık sevgili olduk üç buçuk sene oldu Yaza nişanımız var inşallah :KK16:

Bizde eşimle internette tanıştık. Facebook'ta okey oynarken üstelik :) 10-15 gün sadece yazıştık, ortalama 1-2 ay telefonda görüştük en sonunda buluştuk. 24 Eylül 2011 traihinde buluştuk , şimdi bir kızımız var. Aynı şehirdeydik biz.

Bizde eşimle internette tanıştık. Facebook'ta okey oynarken üstelik :) 10-15 gün sadece yazıştık, ortalama 1-2 ay telefonda görüştük en sonunda buluştuk. 24 Eylül 2011 traihinde buluştuk , şimdi bir kızımız var. Aynı şehirdeydik biz.
Aynı şehirde olmanız büyük avantaj bence. Biz görüştükten sonra bir şeyler hissedip bunun adını koyarsak daha zor bir süreç bizi bekliyor olacak ne yazıkki...
Kızınızla mutlu bir hayat dilerim :)

ben de varım facebook üzerinden tanıştık ama kendisi beni çok iyi tanıyormuş zaten öyle böyle derken 5 sene geçti nisanda düğünümüz var nasipse ama önemli olan karşındakini iyi tanımak tanıma şekli ise tamamen kader kısmet :KK68:

bende internetten tanıştım. ama aramızda 11 saat var(tabi uçakla)
Onu ilk gördüğümde elektrik çarpması yaşadım.
Ama daha ne kadar bu şekilde devam edecek bilmiyorum..

Bu internet bana bir tanede çok iyi, çok tatlı bir kız arkadaş verdi. Annelerimizi tanıştırdık. Birbirimizde kalmaya başladık.. Birlikte gezmelere gittik. Şimdi en yakın arkadaşım oldu.. :)

X