Aramızda yaş farkı var

merabalar ben 18 yaşındayım ve 2 aydır biriyle flört ediyorum aramızda tam 16 yaş farkı var...ama onun hayata bakışı bana olan saygısı,davranışları çok hoşuma gidiyor..geçenlerde anneme soyledım ve annemde hemen bana karşı çıktı hayır olmaz falan dedı..sizce ne yapmalıyım? onunlayken cok mutluyum,huzurluyum...ve benımle evlenmek istediğini soledı.. sizce napalım:43:

eşimle aramda 14 yaş var şimiki aklım olsa evlenmezdim annemleri dinlerdimmm:14:

bak sevgili arkadaşım..belki adam çok iyidir,adam diyorum çünkü çocuk değil..ben yaklaşık 5senedir bi ilişki yaşıyorum ve aramızda 10yaş var fakat bana 2aylık çıkarken evlenme teklifi etmedi!aradaki yaş belli bi yere kadar önemli değil ama senin için önemli,çnkü sen çocuksun o bir adam.bak ben 24yaşıma geldm erkek arkadaşm 33.bu belki çok göze batmaz çünkü bi olgunluk olur düşünceler oluşur yerleşir.bu demek değil ki herkes mutlu olur!böyle bir ilişkiye herkes katlanmaz.bak bir arkadaş boşandığını yazmış!çok sabırlı olmak gerek..tepkilere davranışlara..şuan sana herşey çok normal geliyor ama inan bana bu konuda tecrübeli biri olarak yaşadığın normal değil!biz ünlü insanlar değiliz,aramızda 30 yaş da olsa evleniriz diyemeyiz..ailemiz var çevremiz var.aman tatlım saçmalama bence,netten copy past yapıp kendini haklı çıkarmaya çalışma!zaten sen aradaki yaş farkından memnun olsan erkek arkdaşımla aramda şu kadar yaş farkı var diye yazmazsın!ben neden yazmadım?gururla da söylerim korkmadan ve beni kimse burda eleştirmedi.çünkü kendimden eminim ve ben her yazdığından görüyorum ki sen daha kendinden duygularından emin değilsin.ama hayatını karartmak istiyorsan yolun açık olsun..:51:

Aranızdaki yaş farkı öyle görmezden gelincek kadar az değil.
Bende 18 yaşındayım ve 18 yaşındada bi sevgilim var tabiki önceden 2-3 sene önce bende kendimden büyüklere ilgi duymuştum fakat ciddi olarak düşünmedim ve bu yaşımdada düşünmem açıkcası.
Bence anneni dinle bi kez daha mantıklı bir şekilde düşün.

Son düzenleme:
ay canim sakin sakin boyle bir hata yapma ! sen daha cok kucuksun ve kimin ne yapmak istedigini we ne amaci oldugunu henuz anlayacak yasta kesinlikle degilsin. o yastaki bir adamin aklindan suphe ederim ki senin gibi kucuk biriyle nasil cikar. bak su an kendini sacma sapan duygular icerisine atmissin. mutluluk sandigin sey sacma sapan hisler bunu bir kac yil sonra anlarsin. bak insanlar asla dunku gibi dusunmez. 60 yasina da gelsen dun yaptiklarindan pismanlik duyabilirsin. pismanlik duymadim duymam diyen insanlar asla bir yerlere gelememis diktator insanlardir. boyle bir iliskinin mumkunati yok. senin ablan olsaydim cok kotu olur aglardim. cok yanlis birsey. sen 18 yasinda gupguzel taptaze super bir kizsin ama karsinda senin kadar mazisi temiz ve genc olmayan birisi war. su an sacma sapan duygulara kapilmissin. insanlar senin yasinda hep hata yaparlar. sakin hata yapma geleceginle oynama ! ne ewliliiginden bahsediyorsun. daha 18 yasinda bir kizi ewlilige kandiran 34 yasinda sapik biri bu kesin. bak canim akli basinda durust namuslu hic bir erkek kendinden bu kadar kucuk , daha ergenligi bile henuz bitmemis , kucucuk hayatinin baharinda bir kizi kandirmis bir erkek asla iyi bir insan olamaz ! bak 1 kac yil sonra bana minnettar kalacaksin. bak canim yalvaririm sana iyi dusun aklini basina al ! cok buyuk hatalar yapmadan don bu sewdadan. ilerde pisman oldugunda yaninda kimseyi bulamayabilirsin. cok gencsin ve yasitlarindan birini bul. bulabilirsin. taptaze bir kizsin. sakin hata yapma ! o adama sen cazip geliorsun. sapik bu adam walllahaa ya . belki iyi bir insan da olabilir . beni ilgilendirmio. ama 18 yasindanki bir genc kizi kandirmis resmen, yapma gozunu seweyim. yazik edersin kendine. cok uzuldum.:43:

tatlım aynı yaşdayız öncelikle durumunu anlıyorum ben de kendimden büyük olgun erkeklerden hoşlanıyorum seni ii anlıyorum. peki tanışmanız nasıl oldu? adam evli falan deil deil mi? öncelikle bu yarşlarda ki hislerimiz çok doğru olmayabiliyor sen hayatını kazan önce sonra elbet çıkar karşına bunları düşünmemeiz ile lazım. orularıma cevap verebilirsen fikir vermeye çalışırım tekrar:49:

Back
X