Aramızda yaş farkı var

Yaşlı erkekle aşkın avantajları
Orta yaşlı erkekler genç kadınların kendilerini iyi hissetmelerini ve mutlu olmalarını nasıl sağlayacaklarını çok iyi bilirler. Genellikle başlarından genç yaşta bir evlilik geçmiş olduğundan bu kurumu da gayet iyi tanırlar. Onların istediği şey, kaybetmeye başladıkları gençliklerini kendilerinden küçük bir kadınla yeniden kazanmak, yani ikinci bahar yaşamaktır. Karşılarındaki kadını memnun etmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu tip erkekler yaşına göre çabuk olgunlaşmış ve bu yüzden kendi yaş grubuyla pek iletişim kuramayan kadınlar için idealdirler.
internettede boyle diyorlar

sana yorum yazmaya bile gerek yok bence internetten oku oku kararını ver niye bize soruyorsun o zaman hayret bişey ya:47:

Orta yaşlı erkekler genç kadınların kendilerini iyi hissetmelerini ve mutlu olmalarını nasıl sağlayacaklarını çok iyi bilirler. Genellikle başlarından genç yaşta bir evlilik geçmiş olduğundan bu kurumu da gayet iyi tanırlar. Onların istediği şey, kaybetmeye başladıkları gençliklerini kendilerinden küçük bir kadınla yeniden kazanmak, yani ikinci bahar yaşamaktır. Karşılarındaki kadını memnun etmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu tip erkekler yaşına göre çabuk olgunlaşmış ve bu yüzden kendi yaş grubuyla pek iletişim kuramayan kadınlar için idealdirler.

canım sen çok yükseklerde uçuyorsun.hayat öyle senin sandığın gibi hiç de toz pembe değil.bi silkelen de kendine gel. biraz mantığını duygularının önüne koymayı başarabilirsen bu daha kolay olur.bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa mantıklı ve doğru olan budur.

18 Yaşın Verdiği Olgunluk Ancak Bu Kadar Olur :27:

Sözde fikir sormak için konuyu açmış... Bizi ikna etmeye uğraşıyor, komik..

Adam "memnun etme" derdinde zaten, onu çok iyi anladık biz... Ne günlere kaldık...
:37:

ablalari ne yapsin kuzumuz daha cok kucuk :59:hele karsisinda kurtu iyice bir tanisin ozamanda buraya yasadiklarima pismanim ne kadar cahilmisim bana yardim edin ablalarm diye konu acar:60:

aklimdan zorum yok sana akil verecek kadar :20:bir suru kisi yorum yapmis kimene umrundami? hala bildiginin pesindesin sana iyi yolculuklar dilerim kuzu kardes.:10:pembe dunyanda uyandiginda umarim hersey icin gec olmaz:68:

Senin yorumlarını okuyunca lisedeyken bir arkadaşımın yaşadıkları geldi aklıma...

Biraz anlatayım da sende düşün bakalım...
Biz 16-17 yaşında filanız, arkadaşın görüştüğü kişi 20'li yaşlarda. Okuldan kaçardı, görüşmeye giderdi, gezerlerdi. Ben ve diğer arkadaşlara bu durumu anlattı hepimiz karşı çıktık, güvenme, görüşme hem resmen adam, dengin değil vs. bir çok şey söyledik ama tabiki dinlenmedik... Uzun bir süre görüşmeye devam etti. Bir gün bu adam bu kızı bir arkadaşının evine götürmüş, dediğine göre bir şey olmamış, uyumuşlar filan ama tabii bilemeyiz neyin ne olduğunu. Bir süre sonra kızın kafasına bişeyler dank ediyor, kendine uygun olmadığını düşünmeye başlıyor ve ayrılmak istiyor fakat adam karşı çıkıyor. üstüne birde tehdit ediyor, ayrılırsan o günkü videonu babana gönderirim filan diyor. Kız şok oluyor, videosu çekilmiş... Bir süre zorla görüşmeye devam ediyor sonra bir şekilde peşini bırakmasını sağlıyor... Peki nerde kaldı o seven, ilgilenen, gözünün içine bakan adam?

Burda sayfalarca yorum yapılmış ciddiye aldıysan eğer! Bir kişide senin yaptığını onaylamamış -ki senden yaşça büyük abla diyebileceğin kişiler bunlar. Üstüne üstlük annen seni canından çok seven kişi de onay vermemiş, bunun üstüne düşünmeden ayrılman gerekirdi bence... Ne demek istediğimi anladığını umuyorum nede olsa olgun bir kızsın değil mi?
:51:

benim abim de geçenlerde bizimle kız arkadaşını tanıştırdı ve evlenmek istediğini söyledi. kendisi 32 kız 18 yaşında. Biz de abime olumsuz taraflarını söyledik. O da dedi ki hep yaşıtlarımla denedim bir şekilde anlaşamadık bu defa bu kıza aşık oldum belki de daha iyi olur, yaşı küçük olduğu için daha iyi uyum sağlarız, kişiliğini benimle oturtur. Ben de ne diyeceğimi nasıl davranıcağımı bilemiyorum.:44:

benim abim de geçenlerde bizimle kız arkadaşını tanıştırdı ve evlenmek istediğini söyledi. kendisi 32 kız 18 yaşında. Biz de abime olumsuz taraflarını söyledik. O da dedi ki hep yaşıtlarımla denedim bir şekilde anlaşamadık bu defa bu kıza aşık oldum belki de daha iyi olur, yaşı küçük olduğu için daha iyi uyum sağlarız, kişiliğini benimle oturtur. Ben de ne diyeceğimi nasıl davranıcağımı bilemiyorum.:44:

Bu Yazdığın Konu Sahibine Cesaret Oldu Canım..
Bir Tek Kendisinin Böyle Bir Şey Yaşamadığı Düşünerekten..
İlişkisini Artık Daha Heyecanlı ve OLGUN Yaşayacaktır..

Düşüncelerin bana hiç mantıklı gelmese de, yaşından dolayı bu durumu anlayabilirim ama 35 yaşına gelmiş bir adamın, 18 yaşındaki bir genç kıza sevgili, eş gözüyle bakabilmesini anlamam. Anlamak da istemem. Düşüncesi bile acayip ters!

canım sizin aranızdaki yaş farkı oldukça fazla..şuan sorun olmaz bunu çok iyi biliyorum çünkü senin yaşındaki erkekler daha çocuksu gelebilir bunun nedeni de kızlar erkeklere göre çok daha erken olgunlaşır bu yüzden kızlarda genellikle kendinden büyük erkeklerle çıkmayı tercih ederler ki bu bence gayet normal,ama bir yere kadar yani,18 yaşında olan bi kız 20 yaşındaki biriyle çıkması gayet doğal hatta bir iki yaş daha çıkalım 22 diyelim ama sen 34 diyorsun..şimdi iyi hoşta hadi evlendin diyelim sen 30 unda iken o 46 olucak sen hadi çıkıp eğlenelim dediğinde poposunu devirip yatmayı tercih edecek inan bana..benim böyle bir durumum olmadı ama annem ve babam arasındada tam 16 yaş var..ve bu durumu çok ii bilirim..herkes öyle olmaz diyeceksin ama inan hemen hemen her erkek böyledir..şimdi iyi hoş ama ilerde kafanı çok taşlara vuracaksın..ahada burayada yazıyorum...en öenmli olan ise ANNELER ASLAA VE ASLAA YANILMAAZZZZZZZZZZZZ

Bu Yazdığın Konu Sahibine Cesaret Oldu Canım..
Bir Tek Kendisinin Böyle Bir Şey Yaşamadığı Düşünerekten..
İlişkisini Artık Daha Heyecanlı ve OLGUN Yaşayacaktır..

ben de doğru olduğunu düşünmüyorum zaten. bir başka bakış açısını belirtmek için yazdım (hemen yargısız infaz yapmamak için) ama çoğunlukla erkekler bu kadar iyi niyetli düşünmüyor.

bakkala çakkala değilde ayrıldığı eşine sorun nasıl biri olduğunu o size söyler.. tabii bunu gidin sahidende kadını rahatsız edin diye değil koskoca yürümeyen bi evlilik olmuş acabalar oluşsun kafanızda diye diyiyorum..benim aklıma koskocada bi neden sorusu gelirdi..hoş sevgililerde ayrılıyor ama evlilik çoook farklı..

mrb cnm öncelikle adaşımsın benim ismimde begüm her neyse yaşın daha 18 16 yaş ben her zaman çok fazla görmüşümdür cnm bn 24 yaşındayım sevgilimle aramda 9 yaş var ama benim çok normal diye düşünüyorum tatlım bak sen daha tazesin 16 yaş çokk çokk fazla sevip sevmemek orası ayrı konu annende karşı çıkmakta haklı diye düşünüyorum sen ne kadar kendini olgun hissetsende daha çok erken senin için diye düşünüyorum iyice dök düşün derim

Nüfus cüzdanına ne isterseniz onu yazıyolar kızlar, bana sormuşlardı boşanmış mı yazsın bekar mı diye.
Ama hangi aklıevvel kimliğine boşanmış yazdırır onu da anlamadım vallah.

18 Yaşın Verdiği Olgunluk Ancak Bu Kadar Olur :27:

sbaran canım boşveeerrr uçsun hayal aleminde...
ahh ahhh olgunluk olgunluk diyen kızları bi psiko. testine soksak eminim kıvanc tatlıtuğu bile elde edebileceğini düşünenler çıkar :9::9::9: bencee bu kadar yorumdan sonra bahsettiği olgunluk olsa olsa odunluk... kimseyi tınlamıyo bide...hayde rasgele begümcan sen kararını vermişin zaten. sonra buraya yazıon öneride kabul etmiyon kendi düşünceni kabul ettirmeye uğraşıon. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hayret bişey yaa....

Düşüncelerin bana hiç mantıklı gelmese de, yaşından dolayı bu durumu anlayabilirim ama 35 yaşına gelmiş bir adamın, 18 yaşındaki bir genç kıza sevgili, eş gözüyle bakabilmesini anlamam. Anlamak da istemem. Düşüncesi bile acayip ters!

adamın derdi kendi kadayıf olsa da çıtır yaştaki kızcağızla gününü gün etmek etraf bunun gibi andavallarla dolup taşıyor:41:....hatta boşanmış bi adammış heralde.. böyle de olunca artı olarak karısına da nispet yapıyodur bu şekilde bak gencecik kız bana bakıyor benimle ilgileniyor diye...:67:
tabi genç kız da pek bişey görmediği için ay bana çok iyi davranıyo ay şöyle ay böyle diye ayakları yerden kesiliyor...ama çook yanlış...:20:

sizin yazdıklarınızı tabıkıde cıddıye alıyorum...dun ailesini gordum tanıdım hepsi birbirinden iyi şeker insanlar..

Back
X