- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
sizin yazdıklarınızı tabıkıde cıddıye alıyorum...dun ailesini gordum tanıdım hepsi birbirinden iyi şeker insanlar..

Haydi Mutluluklar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin yazdıklarınızı tabıkıde cıddıye alıyorum...dun ailesini gordum tanıdım hepsi birbirinden iyi şeker insanlar..
Uleen sizi köftehorlar siziii..burda kıza dur yapma sakın dersiniz emme Aylin Sonerle olsun diye alkış tutarsınız heee... sizi gidi siziii...
Şaka bi tarafa da canım ben 22 yaşındayken 32 yaşında biriyle evlendim.
Ona rağmen o yaş farkı o kadar belirgin bi şekilde hayatımızın ortasına oturdu ki sorsan günlerce anlatırım sana.
Ki düşün 18 niree 22 niree... 10 yıl fark nireee 16 niree...bi dur acelen ne anlamadım ki... aileyle tanışmalar falan noluyo daha 2 aylık ilişkide.
Bi sakin ol silkelen kendine gel, evlilikten bahsediyosun evcilikten değil... şakası yok bunun.
merabalar ben 18 yaşındayım ve 2 aydır biriyle flört ediyorum aramızda tam 16 yaş farkı var...ama onun hayata bakışı bana olan saygısı,davranışları çok hoşuma gidiyor..geçenlerde anneme soyledım ve annemde hemen bana karşı çıktı hayır olmaz falan dedı..sizce ne yapmalıyım? onunlayken cok mutluyum,huzurluyum...ve benımle evlenmek istediğini soledı.. sizce napalım![]()
ne gibi şeyler oldu sizin hayatınızda
Hiç bişeye ön yargı ile bakmamak gerekir, insan yapısından yada çektiği sıkıntılardan yaşam tarzından yaşından 10 yaş daha büyük bi şekilde davranabilir olgunlaşabilir.O seni seviyo evlenmek de istiyomuş sen de seviyosan bekleme, erken yaşta yuvanı kur derim ben:/