Aramızda yaş farkı var

Begümcüm hayat burdan baktığın gibi toz pempe değil. Bugünün yarınıda var. Tamam seviyorsun, hoşlanıyorsun. Daha önce evlenip ayrılmış demişsin. Tamam onlarıda boşverdim, en önemlisi evlilik denilen olay, iki günlük, bir kaç senelik değil. O kişiyle bir ömür boyu hayat geçireceksin.
Evliliğin temelinde cinsellikte var, bunu göz ardı edemezsin. yarın bir gün ondan hevesin geçince, senden çok yaşlı bir insanı yatakda istemeyeceksin. Akranlarına baktıkça iç gecireksin. Lütfen ileriyi görerek adımlarını at..

Uleen sizi köftehorlar siziii.. :34: burda kıza dur yapma sakın dersiniz emme Aylin Sonerle olsun diye alkış tutarsınız heee... sizi gidi siziii... :24:

Şaka bi tarafa da canım ben 22 yaşındayken 32 yaşında biriyle evlendim.
Ona rağmen o yaş farkı o kadar belirgin bi şekilde hayatımızın ortasına oturdu ki sorsan günlerce anlatırım sana.
Ki düşün 18 niree 22 niree... 10 yıl fark nireee 16 niree...bi dur acelen ne anlamadım ki... aileyle tanışmalar falan noluyo daha 2 aylık ilişkide.
Bi sakin ol silkelen kendine gel, evlilikten bahsediyosun evcilikten değil... şakası yok bunun.

Uleen sizi köftehorlar siziii.. :34: burda kıza dur yapma sakın dersiniz emme Aylin Sonerle olsun diye alkış tutarsınız heee... sizi gidi siziii... :24:

Şaka bi tarafa da canım ben 22 yaşındayken 32 yaşında biriyle evlendim.
Ona rağmen o yaş farkı o kadar belirgin bi şekilde hayatımızın ortasına oturdu ki sorsan günlerce anlatırım sana.
Ki düşün 18 niree 22 niree... 10 yıl fark nireee 16 niree...bi dur acelen ne anlamadım ki... aileyle tanışmalar falan noluyo daha 2 aylık ilişkide.
Bi sakin ol silkelen kendine gel, evlilikten bahsediyosun evcilikten değil... şakası yok bunun.

ne gibi şeyler oldu sizin hayatınızda

Ohoo biz burda o kadar yorum yapalım, hanım kızımız ailesiyle tanışma görüşme yolunda. Haydi yolun açık olsun:68:

Son düzenleme:
Arkadaşım, yorum yapan arkadaşlarımızın düşündüğü kadar sen kendini düşünmüyorsun. Karşındaki adam dünyanın en iyi adamı da olsa birçok problem yaşayacaksın ki öyle bir ihtimalde göremiyorum. Büyük olaylar yaşamana engel olmak istiyoruz, lütfen iyi düşün, sakin düşün...

Olgunum diyorsun. Ben de olgunum diyordum hep... 18 yaşımdaayken. Şimdi 21 yaşındayım, aradan 3 sene geçti yani. 18 yaşımdayken tuttuğum notlara, sevdiğim insanlara baktım... 3 Sene gibi az bir süre geçmesine rağmen, kendi kendime, "NE KADAR ÇOCUKMUŞUM BEN?" dedim. Ve eminim, 25 yaşıma geldiğimde de, bugünüm için çok cocukmuşum diyeceğim. Ta ki, karakterim tam anlamıyla oturana kadar. İnsan hayatta pek çok öğrenir, sürekli değişebilir. Ama bir kadının 25 yaşının önemli olduğunu düşünürüm. Bir kadın 25 yaşına geldiğinde kişiliğinin büyük bir kısmı oturmuştur, ha evet değişen şeyler vardır, ama çok küçük tavırlar değişir. Görüş oturur. Yani sen şimdi ne dersen de, maalesef kendi sandığın kadar olgun değilsin. Ama sana kızmıyorum, çünkü ben de öyleydim. Dilerim, gerçekten olgunsundur ve içinde bulunduğun durumun biraz erken olduğunu kavrarsın. Hem HAYATINI KAZANDIN MI Kİ, HAYAT ARKADAŞINI KAZANMAYA ÇALIŞIYORSUN? Lütfen ilk önce KENDİ hayatını kazanmaya bak, sonrası gelecek emin ol. Ve , dilerim olgunluğun, aradaki tek sorunun yaş farkı olmadığını görecek kadar sana yeter. Evlenmiş boşanmış bir erkeğin psikolojisi nasıldır biliyor musun? Ben babamla yaşıyorum. Ve kendisi boşanmış bir erkek. İnan bana, arkasını toplayamıyorum. Olmuyor. İnan bana, yeri gelecek ona yetemeyeceksin. Ve sorunlar büyüyecek. Lütfen, 24-25 yaşına kadar acele etme , lütfen...

merabalar ben 18 yaşındayım ve 2 aydır biriyle flört ediyorum aramızda tam 16 yaş farkı var...ama onun hayata bakışı bana olan saygısı,davranışları çok hoşuma gidiyor..geçenlerde anneme soyledım ve annemde hemen bana karşı çıktı hayır olmaz falan dedı..sizce ne yapmalıyım? onunlayken cok mutluyum,huzurluyum...ve benımle evlenmek istediğini soledı.. sizce napalım:43:

o yaşta birinin 18 yaşında bi kızla işi ne bence senin bunu düşünmen gerek...
annen karşı çıkmakta sonuna kadar haklı dinlemelisin pişman olmazsın iyi ki dinledim dersin sonunda :44:

Merhaba canım..
Bende senin gibi kendimden yaşca büyük birini seviyordum.
Senden büyüğüm tek farkımız bu oda 1-2 yaş çokta değil.
Ama evliliğe hazır olduğunu ve sağlıklı düşündüğünü sanmıyorum.
Çünkü inan bana evlendiğinde işler değişcek aşk yerine sadece saygı kalcak.
Birde gel gelelim ailende haklı onlar senin okumanı isterken sen evlilik diyor karşılarına geçiyorsun..
Ve bitanem benden sana bir abla tavsiyesi ekonomik gücün olmadan sakın evlenme ezerler seni..
En seveni bile ezer:50:
Baba evinde herşeyi istersin ama el eline gidince işler değişir 1-2 istersin 3te gözüne batar bitanem..:29:

yaşın çok küçük:20:senden bu kadar büyük bi adamın seninl birlikte olmak istemesi normal değil,eminim niyeti başkadır,gözünü aç ve kendine dikkat et,sonradan pişman olma:34:

ne gibi şeyler oldu sizin hayatınızda

Bak sana en bariz olanlarından iki örnek vereyim sadece, bunun üzerine hala "ama şöyle böyle" dersen de yolun açık olsun, git yaşa kendin gör diyebilirim sadece.

Birincisi kendi çevreni, arkadaşlarını ister istemez yok saymaya başlıyosun bi saatten sonra, eşinin çevresine ayak uydurmak zorunda kalıyosun. Ee noluyo mecburen kendinden en kötü 10-15 yaş büyük insanlarla arkadaşlık ediyorsun o da haliyele hiç keyifli olmuyor. Ben tam 12 sene bu şekilde yaşadım, herkese abla abi dedim, her zaman espri yollu da olsa sen küçüksün anlamazsın, du bakalım oooo vs. türü tepkilerle karşılaştım hayatta, hep benim adıma karar verildi bir şeylere, tatilde nereye gidileceğine, hangi marka araba alınacağına, ailelere ne zaman gidileceğine vs. vs. İnan çok ama çok zor bunları tolore etmek, bi anda büyümek zorunda kalıyosun, aradaki o 10-15 yılı silip atıyosun, yazması kadar kolay olmadı hiç bir şey.

İkinci ve en çok canımı acıtanlardan birini daha anlatayım.
Bayram günü olur, herkes ailenin en büyüğünde toplanır, yemekler yapılır, sofralar kurulur, akşam olur ve ailenin bekarları, gençleri dışarı gezmeye, eğlenmeye gider. Ya sen?... sen gitmezsin.. neden biliyo musun çünkü eşin o genç sınıfına girmez artık... gidenlerin ardından "onlar genç, çıkıp eğlensinler tabii" denilir. Sen de öyle mal gibi kalırsın arkalarından bakarak. Sofra indirir kaldırır çay servisi yapar öööle oturursun köşende... çünkü sen senlikten çıkarsın artık... eşinle bir görülürsün, istersen 15 yaşında ol, sen de 35 yaşında kabul edilirsin.

Gözünün seveyim gülüm... aklını başına topla... bak ben boşandım, elbette başka faktörler de vardı ama bu yaş farkı da çok ama çok büyük etkendir. 22 yaşımdan 32 yaşıma kadar olan süreyi kaybettim, uçtu gitti... aman diyim aman... herkes dengine...

Kimse 18 yaşında bir kızla ilişkisi olan 34 yaşındaki adamın yeterince iyi olduğuna inandıramaz beni..

Seviyorsun ve karşı çıkanların seni anlamadığını düşünüyorsun sen şimdi.

O taraftan bakınca haklısın.

Zaman geçmeden anlaşılmıyor bazı şeyler.

bence çok güzel..okulunu bitir kendi ayakların üzerinde dur hala seviyorsan neden olmasın. anlaşıyorsanız süper 16 yaş farkı bence idealdir

şahsen kızım 18 yaşında iken 34 yaşında biri ile çıksaydı ona diyeceğim şu olurdu..bu yaştaki adamın senle anlaşabileceği tek bir nokta olur ..ben uygun bulmadım doğrusu..

çevremde kendisinden 15 yaş büyük biriyle evlenip mutlu olan var ama evlenir evlenmez arka arkaya 2 cocuk yaptı adamın yaş gidiyor ne de olsa
istediğin hayat bu mu
en basitinden sen 35 yaşına geldiğinde o 51 yaşında olacak sana ayak uydurabilecek mi
hadi sen gençsin bilemedin diyelim 35 yaşındaki adam 18 yaşındaki kızla neden görüşür

valla ben 26 yaşındayım. karşımdaki adam 34 yaşındayım dese bir durup düşünürüm. sen ki daha 18 yaşında tazecik bir genç kızsın. hep söyledim yine söyleyeceğim, yanında hiç genç birini hayal etmeyecek misin? o 40 yaşına doğru ilerleyip yaşlanırken sen hala çıtır olacaksın. etrafında arkadaşlarının genç yakışıklı sevgilileri olacak. sense kendinden 16 yaş büyük bir adamın yaşlanmasını seyredeceksin.. dünya iyisi olabilir, o da ailesi de... ama bence 34 yaşında bir adam 18 yaşında bir kıza bu şekilde bakabiliyorsa hele ki bu devirde, ben onun da çok normal olduğunu söyleyemeyeceğim. bence çok çok iyi düşün.

34 yaşında yolun yarısına gelmiş bir adamın, 18 yaşındaki bir kıza ben çok iyi niyet beslediğine inanamıyorum. Ne kadar süredir birliktesiniz?
İlişkinizden ailenin haberi var mı? Eğer yoksa mutlaka ailene aç bu konuyu. Onların onayını al mutlaka.

Hiç bişeye ön yargı ile bakmamak gerekir, insan yapısından yada çektiği sıkıntılardan yaşam tarzından yaşından 10 yaş daha büyük bi şekilde davranabilir olgunlaşabilir.O seni seviyo evlenmek de istiyomuş sen de seviyosan bekleme, erken yaşta yuvanı kur derim ben:/

Hiç bişeye ön yargı ile bakmamak gerekir, insan yapısından yada çektiği sıkıntılardan yaşam tarzından yaşından 10 yaş daha büyük bi şekilde davranabilir olgunlaşabilir.O seni seviyo evlenmek de istiyomuş sen de seviyosan bekleme, erken yaşta yuvanı kur derim ben:/

:53::53::53: şoka girdim sanırım

ben 24 yaşındayım 34 yaşındaki adamları baya yaşlı bulurum... :44: 18 yaşındasın baba kız gibi duruyosunuzdur..şuan aşk sandığın şey gözünü kör etmiş ama yaşın küçük 34 yaşında biriyle birlikte olmak için.. o yaştaki kıza sevgili gözüyle bakabilen o adama ise söylecek söz bulamadım yaaa:4:

Back
X