Aramızda yaş farkı var

evet kendimi olgun buyuk hissediyorum.. ve 18 yaşındaki gibi davranmıyorum davranamamda bu benım hayattan gordugum aklıma yerleşmıs bazı seylerden dolayı.. ve neden 25 18 yasındakı bırı 25 yasındakınden daha akıllı ve cıddı dusunebılıyor herkezı aynı kefeye koymayalım..

Bu yorumdan sonra hiçbir yorumları okumadım .Bak güzel kardeşim yaşından büyük hissetme yaşından büyük makyaj yapma yaşından büyük giyinme yaşını yaşa ,sonra yaşlanıncada 18 lik gibi davranmaya başlarsın..

ilerde evlenirsenz o sendne daha çabuk göçer senin aklın yaşıtarında kalır aldatmak zorunda falan kalırsın insanlık hali olmaz deme hersey oluyor onun psikolojiside bozula bilir karım geçn beni aldatırmı bende aldatırım der aldatıp durursunuz birbirinizi :19:

Aldatmak zorunda kalmak mı?:53:

Memleket mecburiyetten aldatan kadın ve erkeklerle dolu o zaman mazur görelim.

Bak canım buradaki arkadaşlar senin annen ve ablan yaşındalar bizler neler okuduk burada,yapacağın tek şey arkana bile bakmadan bu kart adamı terk etmen.Şimdi acı gelir sana yazılanlar ama gerçek bu maalesefsen onda ne buluyorsun o sende ne buluyor anlayamadım...

evet yazdıklarınız acı geliyor..iyi tarafı yok mu bunun hiç ya ? onda herşeyi buluyorum egleniyoruz mutluyuz

merabalar ben 18 yaşındayım ve 2 aydır biriyle flört ediyorum aramızda tam 16 yaş farkı var...ama onun hayata bakışı bana olan saygısı,davranışları çok hoşuma gidiyor..ve benımle evlenmek istediğini soledı.. sizce napalım:43:

İlk defa mı size böyle iyi davranıldı? Yahut yaşıtlarınız ilgilenmiyor mu sizinle, saygı göstermiyorlar mı? (Artı, forumda 18 yaşa küçük denince "Ben yaşımdan olgunum" demeyene ceza kesiliyor galiba...Açılan konulardan bariz... :emir_bebek: ) Sizin onunla evlilik düşünmenizin mantığı sorgulanabilir de onun sizinle evlenmek istemesi gayet doğal... Bir başka 18lik kızla da aynı şeyi isteyecektir... Ayrıca "konu garip" hem bu işi akıl karı bulup hem de ilk mesajda "aramızda -tam- 16 yaş var" denmesi tuhaf... Aradaki yaş farkını vurgulayıp tepki bekler gibi... :61:

şimdi doğru diyorsunuz..birazda babamın veremedıklerini veriyor ama içimden bi ses de dogru insanın o oldugunu dıyor

O ses daha yeni konuşmaya başlamıştır da ondan... Herkes ilk "doğru insan" dediğiyle evlense ortalıkta bekar kalmaz...:8:

bende ilk başta oyle dusundum ama bu zamana kadar ters hiç hareketini gormedim..bakışlarımdan ne demek ıstedıgımı anlıyor..

senin yaşlarında özgüveni kabarmış kızları tavlar bu kart zamparalar.
senin yaşların aileye , çevreye isyan edilen yaşlar
seni anlıyorum ayağına kafalamış seni
gel sen şu işten vazgeç
hem emin misin evli falan olmadığından ?

Son düzenleme:
senin yaşlarında özgüveni kabarmış kızları tavlar bu kart zamparalar.
senin yaşların aileye , çevreye isyan edilen yaşlar
seni anlıyorum ayağına kafalamış seni
gel sen şu işten vazgeç
hem emin misin evli falan olmadığından ?

evlenmiş ayrılmış daha once.. beni herkeze sordurta bilirsin mahalleden bakkala,herkeze diyor..bende ilk defa boyle birsey yasıyorum

evet yazdıklarınız acı geliyor..iyi tarafı yok mu bunun hiç ya ? onda herşeyi buluyorum egleniyoruz mutluyuz

İiyi tarafı olsa zaten herkes onaylar tamam der,ama ortada acı gerçek var yaş farkı hiç düşünmüyormusun sende bunu ..

Sana 2 güzel söz söyledi diye bakışlarımdan beni anladı diyorsun da 2 aylık adam hangi ara anlar ya ben kabul edemem böyle bişeyi,hemde hiç inanmam..

Eğlence arıyorsan yaşıtlarında ara bari koskoca adamda değil...

evet kendimi olgun buyuk hissediyorum.. ve 18 yaşındaki gibi davranmıyorum davranamamda bu benım hayattan gordugum aklıma yerleşmıs bazı seylerden dolayı.. ve neden 25 18 yasındakı bırı 25 yasındakınden daha akıllı ve cıddı dusunebılıyor herkezı aynı kefeye koymayalım..

Kendini Olgun Hissedebilirsin..
Aslında Olgun Değilsin..
Olgun Bir İnsan Sadece Kendisini Düşünmez Canım..
Ailesini ve Arkasındaki İnsanları Düşünür..
25 Yaşındaki Bir Bayan Evet Sizden Daha Mantıklı Hareket Eder..
Çünkü Yaşının Verdiği Bir Olgunluk Vardır..

Herkesi Aynı Kefeye Koymak Doğru Olmayabilir Ama 18 ile 25 Arasında Dağlar Kadar Fark Var.. (Düşüncelerinde)

Bunu Görebilmen İçinde Olgun Olmak Gerekiyor..

Mutluluklar..:61:

evlenmiş ayrılmış daha once.. beni herkeze sordurta bilirsin mahalleden bakkala,herkeze diyor..bende ilk defa boyle birsey yasıyorum

ayrıldım demeyle olmuyor güzelim . boşanmış mı gördün mü nüfus kağıdını ?

sor bakkala çakkala bu seferde bana güvenmiyorsun diyecektir
amaç güveninizi kazanıp sizi kafalamak
olgunum demekle olmuyor . her yaş insana ayrı bir tecrübe katıyor...

Son düzenleme:
yetiştiği mahalleden ogrenilmez mi?

Olgun Olduğunu Şimdi Daha İyi Anladım..:61:

Canım Kardeşim Aklına Başına Topla..

Baksana Kaç Kişi Yorum Yapmış..

Ama Kimse Olumlu Bir Şey Yazmamış..

Bundan da mı Bir Şey Anlamadın..

Yorumların Bile O Kadar Çocukcaki...

Kendini Hiç mi Sevmiyorsun..

merabalar ben 18 yaşındayım ve 2 aydır biriyle flört ediyorum aramızda tam 16 yaş farkı var......ve benımle evlenmek istediğini soledı.. sizce napalım:43:

bende ilk defa boyle birsey yasıyorum

Evlenip ayrılmış, 2 aydır flört ettiği 18 yaşındaki kıza evlenme teklif ederek yaratacağı heyecan dalgasının farkında adam... Dediğiniz kadar olgun olsaydınız bu tip durumlara bu kadar çabuk karar verilemeyeceğinin farkına varırdınız... Yukarıdaki mesajda demiştim, herkes ilk "doğru insan" sandığıyla evlense -hele böyle bir karmaşa içerisinde- mutlu evlilik kalmaz zaten az... Bu yazdıklarımdan da adamın gerçekten sizinle evlenmeye niyeti olduğunu düşündüğümü sanmayın...

Bu konuyu bize açacağınıza ailenize daha fazla yaklaşmanızda, o adama da ailenizin desteğini ve bu konudaki fikrini önemsediğinizi söylemenizde fayda var... Sahipsiz sanmış sizi, "kafaya alma" derdinde... Güven sağlamak için "bakkala" sor diyor bir de... Ayrıldığı karısına sormak lazım, 18lik kızlara sempatisi nereden geliyor diye... :19:

yetiştiği mahalledeki herkes onu tanıyan insanlar kim sana kötüler bide olgunum şöyleyim böyleyim diyorsun gözünü aç tatlım çok geç olmadan ah demeden kendine gelirsin umarım:19:

bak güzel arkadaşım; şuan yaşadığın şeyin seni nasıl aynı anda mutlu ve huzursuz ettiğini iyi anlayabiliyorum. bunun yanlış olduğunun sen de farkına varmışsın ki buraya 'aramızda yaş farkı var' diye yazmışsın, yani birilerinin sana ' doğru değil ayrıl' demesinden çok, neden ayrılmalısın bunun için seni ikna etmelerini istiyosun. bilmişlik tslaamak değil niyetim inan bana. aynı durumu ben de yaşadım kendimden 10 yaş büyük biriyle tam 4 yıl beraber oldum. geriye dönüp baktığımda sadece üzüldüğüm zamanları hatırlıyorum. üstümden etkiini atmak için 1.5 yıl kendi kendimi tedavi etmeye çalıştım ve başardım:) evet çok seviyosun, unutamamaktan korkuyosun, deli gibi aşıksın, ondan başkasıyla yapamam diyosun ama... olmuyor işte olmuyor. bu tür ilişkler bi' yerde tıkanıyor ve insanı fazlasıyla çok yoruyor. ben çok yıprandım. sonra uyandım ve bitirdim. mantığını devreye sokma sırası şimdi. ben bile unutmak istemeyi başardıysam bu dünyada bunu yapamayacak kimse yoktur yemin ederim:) inşallah çok üzülmeden doğru kararı verirsin ne diyeyim...

ayrıldım demeyle olmuyor güzelim . boşanmış mı gördün mü nüfus kağıdını ?

sor bakkala çakkala bu seferde bana güvenmiyorsun diyecektir
amaç güveninizi kazanıp sizi kafalamak
olgunum demekle olmuyor . her yaş insana ayrı bir tecrübe katıyor...

baktım evet boşanmış yazıyor.

Evlenip ayrılmış, 2 aydır flört ettiği 18 yaşındaki kıza evlenme teklif ederek yaratacağı heyecan dalgasının farkında adam... Dediğiniz kadar olgun olsaydınız bu tip durumlara bu kadar çabuk karar verilemeyeceğinin farkına varırdınız... Yukarıdaki mesajda demiştim, herkes ilk "doğru insan" sandığıyla evlense -hele böyle bir karmaşa içerisinde- mutlu evlilik kalmaz zaten az... Bu yazdıklarımdan da adamın gerçekten sizinle evlenmeye niyeti olduğunu düşündüğümü sanmayın...

Bu konuyu bize açacağınıza ailenize daha fazla yaklaşmanızda, o adama da ailenizin desteğini ve bu konudaki fikrini önemsediğinizi söylemenizde fayda var... Sahipsiz sanmış sizi, "kafaya alma" derdinde... Güven sağlamak için "bakkala" sor diyor bir de... Ayrıldığı karısına sormak lazım, 18lik kızlara sempatisi nereden geliyor diye... :19:

karısıyla çocuk olmadıgı ıstemedıgı ıcın ayrılmış.. ve oyle cok kızlarla takılan bırı degıl

onda herşeyi buluyorum egleniyoruz mutluyuz

Biz de onu diyoruz işte... Eğleniyorsunuz... :94:

karısıyla çocuk olmadıgı ıstemedıgı ıcın ayrılmış.. ve oyle cok kızlarla takılan bırı degıl

Nerden biliyorsunuz? Bakkala sormak lazım...

Garip olan bu kadar yorum yapılmış... Bu kadar eminseniz bize neyi soruyorsunuz, konuyu açma sebebi nedir? "Kaçırma bu adamı" mı diyelim... Kaçırmayın o zaman, bir daha nereden bulacaksınız mahalle bakkalı referanslı 16 yaş büyük, 2 ayda flört edip evlenmeye güdümlü dul adamı... :49:

baktım evet boşanmış yazıyor.

:82:Yineliyorum... Tuhaf bir konu... Konu sahibinin ilk mesajları... Boşa mı yazıyoruz nedir... :82:

Back
X