• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramıza yeni katılanlar, Hoşgeldiniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ismim belki yok orda ama bugün üye oldum bende bayadır aklıdaydı .....da takıldım 1-2 sene baya baya bağımlılık yapmıştı ama hiç aradığımı bulamıyordum .... ama erkek kaynıyor :/:oops: neyse burayı da çözemedim çok karışık çok reklam var kullanımı zor
belki alışırım . Her neyse burası şimdilik iyi zaten daha ilk günüm :KK70: bakıcaz En Büyük KK

Hoşgeldiniz fakat üye olduğunuz diğer sitelerin ismini, linkini vermek yasak, lütfen buna dikkat edelim.

Bende daha yeni üye oldum. Takip ediyorum yıllardır. Ama siteyi çözmeye çalışıyorum karışık geldi:)))))) Konu acmıştım ama cvp yazan olmadı yada ben beceremedim: D

aynen banada karışık geldi bu ikinci açışım ilkini kullanmamıştım bile bugünde ilk günüm bakalım sabr edelim :KK70: ya kullanımı zor gerçekten zor farkındalar bence böyle sanki site dağınık gibi toplanmaya ihtiyacı var ..... bu site mesela insanı ne kadar sinir ederse etsin sorduğun her soruyo az çok mantıklı cevaplar geliyodu kimsenin sorusu boş kalmıyodu abaza çok o yüzden çıktım yani yeniliğe açık bi site sürekli kendini yenilyo alışmak kolay olmuştu burayı sabahtan beri çözmeye çalışıyorum :KK70: ( bu arada kesinlikle kötülemiyorum alışmaya çalışıyorum ve haksız da değilim bence ) En Büyük KK:KK45:

Hoşgeldiniz fakat üye olduğunuz diğer sitelerin ismini, linkini vermek yasak, lütfen buna dikkat edelim.

kusura bakmayın işte bende yeni olduğum için çözene kadar ufak tefek hatalarım olucaktır :)
kusura bakmayın işte bende yeni olduğum için çözene kadar ufak tefek hatalarım olucaktır :)

Yalnız ben uyarı yazısı yazdığım halde hata 2. kez tekrarlanınca kusura bakıyorum maalesef.

Merhaba , Ben yeni değilim birkaç sene önce üye oldum ama yeni yeni aktif olmaya başladım kendimi yeni sayıyorum :) bilmeden alıntı yaparsam siteyi bilmediğimden yanlışlıklar hatalar yaparsam şimdiden kusuruma bakmayın :)

bu arada hakketen ben bu siteyi kullanmakda zorluk cekiyorum
:110::KK43:kiskandim galiba :KK70:olsun belki aktiv uye olmuya bilirim ama ben burda paylasim okumayi cok seviyorum ..iyiki varsiniz kk :KK68:
baksaniza yorumu bile nereye yazicami cozemedim daha:oha::KK70:

Mrblaaar, bende yeniyim, :) bakalım aileme katkısı olur umuduyla sorunlarımı eklemek için açtım bi üyelik bende artık

Ben de yeni üye oldum. Uzun süredir aklımdaydı. Evlilik hazırlığındayım ve nişanlımla evlendiksen hemen sonra çocuk istiyoruz. Pek çok bilgilendirici konu bulacağıma inanıyorum. :) :) :)

Bende yeni üyeyim:halay: Biraz karmaşık geldi site ama çok beğeniyorum yıllardır :) Neden şimdiye kadar üye olmamışım acabaaa :KK57:

selam kızlar bende yeni üyelerdenim :) büyük bi hevesle bebek haberi alacağım günü beklemekteyim :dua: herkese bol sohbetli güzel günler :)

Kızlar bende yeni uyeyimbende çok bebis istiyorum ama 3 dusuk ten sonra daha hamile kalamadim ameliyat oldum rahim ameliyatı şimdi addetime bir hafta var bana dua edin

Back
X