• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramıza yeni katılanlar, Hoşgeldiniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Umarım sitemizde güzel vakit geçirir, öğrenmek istediğiniz konularda yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü ailemize hoşgeldiniz :KK52:

İlginiz için teşekkürler hoşbulduk :KK52:

Hayırlı akşamlar bundan seneler önce üye olmuştum ama o isimle giriş yapamadım tekrardan üye oldum zaten sürekli gizli takipteydim dedim bu kadar saklanmak yeter tekrar üye ol kk ailesinin içine gir. Sanırım iyi yaptım

Selam ve dua ile öptüm hepinizi

teşekkür ederiz admin.bende yeni üye oldum bir çok bayan arkadaşlarım sitenize üye oldu bende denemek istedim .... üyesinede selam olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yeni üyeyim. Yillardir merak ettigim seylere hep kadinlar kulubunden bakardim. Dedim artık benim de katkim olmali :21: enn sevdigim forum

Kızlar Facebook ta sayfa açtım el isi satış yapıyorum ziyaret etmek istermisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
valla bende yeni katıldım ama çok karışık yaa sanki , bu insanlar birbirlerini izlemekten filan bahsedior yarışma var ona katılıolar fotoğraf yükleyebiliolar bi sürü şey :)

Ben de yeniyim. Birkaç ay önce üye olmuştum öylece kalmıştı, incelememiştim bile. Birkaç gün önce aktif katılıma geçtim:)) Çözmeye çalışıyorum. Çok geniş bir ağı var ama, bulamayacağınız konu, bilgi yok gibi birşey

Back
X