Aramayan erkek

Bizimki de herhangi bir iliskiye evrilemedi
Seninkileri okuyunca aha ben dedim. Başta arkadaşca başladı sonra açıldı. İlgi süper. Gelince konuşalım falan dedi. 4 gün oraya gittim mal gibi evde oturduk. Arada oynaşmak istedi kalan zamanda ilgi sıfır. Hiç konuşmadık bile. 3.gün kalkıp gitmek istedim durdurmadı bile sacmalama falan dedi. Sonra son gün zamana bırakalım falan dedi. Geri döndüm mal mal naber nasılsın mesajları. Dedim ben bu oyunu bozarım. 20 gün sonra evlilik amaçlı ilişki istedi

Insan yapmicam dediği şeyleri yapar
Asla isim olmaz dediği insanla kendisini bir şeyin içinde buluyor.
Bu işsizlikle gucsuzlukle alakalı değil.
Büyük konuşmayın derim
Ya tamam da bir kere yada 2 kere aranır arada msjlaşılır sonuçta insan sıkılır adam da sıkılmış. normal

:) evlilik istemesi dışında tamamen aynı .
Benim beynim yandı artık sorgulamıyorum.
Bazı davranışların manası yok sayıyorum .
Asla biz neyiz nereye gidiyoruz sorularını soramam kendime yakistiramam .
O da zaten konuyu hiç açmıyor
Nbr hacı abi modunda takiliyoruz Allah akıl fikir versin ne diyim

Hala yazıyor yani sana.. İmm.. Demek ki bişeyleri istiyor ama ne istediğini bilmiyor . aşk bahane seks şahane desem bir erkek zaten daha önce aldığı ( biliyorum tabir iğrenç ama erkek gözünden) birşey için başka şehirdeki kadına yazmaz. El meali; gorusene kadar kafamda bambaşka hayaller kurdum ama görüşünce soğuk davrandın ya da sorguladın ya da içime bazı davranışların sinmedi vs herneyse biseyler oldu ve ben ilişkiden kaçtım ama eski uyumu özlüyorum ve hala o zamana döner miyiz bilmiyorum witch. En iyisi kanka gibi takılayım hem gelirsen sevişiriz hem de arada senden kopmamış olurum ama gel beni tavla

Hi hi onca isim gücüm arasında bir de onla uğraşıcam
Bi de bana bugün diyor ki hayırdır arayıp sormuyorsun
Araya mesafeler mi girdi ?
Hayırdır tek tek kelimelerle kısa kesiyorsun
Mal midir nedir anlamadım ki

Konudaki guncellememi okusana bir. Adama önce ben böyle bir ilişki istemiyorum.Dedim. sonra adam laf saymak için aradı ona dedim ki tamam seni seviyorum çok mutluyum senle ama bu kenarda ilgini bekleyeceğim anlamına gelmez. Yani bana ben seni mutlu edemiyorum jess deme bahanesinin önüne geçip üstüne de egosunu okşadım. Önce kavga çıkardım sonra rest çektim sonra da egosunu okşadım. Su an mesajlar atıyor açmadım mesguldum dicem. Erkekler basit varlıklar ve bu bir oyun. Taktik yapmicam diyordum ama mecbur bıraktı. Adamla ilişki istiyorsan kolay yok egosunu paramparça edeyim diyorsan o da kolay ama sen ne istiyorsun? Neyiz sorusunu asla sorma zaten. Sen ne kadar emin olmazsan erkek o kadar emin olur seni istediğinden. Adam peşinde dolanıyor ama sorumluluk istemiyor. Kaybetme korkusu yok. Alasını yaşatmak lazım. Bir erkeği istiyorsan önce çok ilgilen sonra en ufak hatayı görüp nazikçe kovala sonra egosunu oksa ve suçun onda olduğuna inandır.

Ben bütün bunları nasıl yapicam ya :))))
Çok beceriksizim ben böyle konularda .
Ya tamamen iletişim keserim
Ya bisey yokmuş gibi davranırım .
Ama bunla felegim şaştı
Bugün kendime söz vermiştim asla açmayacağım telefonlarını derken aradı
Ilk açmadım
2.defa aradı.
O zaman açtım ve hayırdır mayirdir dedi
Bende yok yeni uyandim .yok keyfim yok diye geçistirdim..
O araya mesafe mi girdi dedi
Ben gittim ona işle alakalı bisey sordum
O neden tek tek ve soğuk konuşuyorsun dedi
Ben gene cevap vermeden işle alakalı bisey sordum
Konuya girmesine izin vermedim yani
Nasılsın dedi
Kahve içiyorum dedim eeeee noldu bizim su iş diye devam ettim
Şizofren midir nedir demedi inşallah

Hahaha.. Adam istiyor ama sen geri çekince geliyor şimdi sorsan ne olucaz biz falan gene geri kaçacak. Acarsa konuyu eğer kapat gene aynen devam. Ya onu boşver de tirnagim kırıldı canım çok sıkkın de. Ben hoşlandığım biri olunca kendimi tutamıyorum ama senin masallahin var witch.Bu adama sıcak su soğuk su lazım. Mesela yarın pat diye sabah günaydın tatlım yaz. Verdiği cevaplara gülücük at. Uzun bisi yazma. Arayacak seni akşam; arayınca; İyi ki aradın sesini duyunca nasıl da keyfim yerine geldi de. Cıvıl cıvıl konuş. Egosu şişsin. 10 dk konuş kapat mesela. İkinci gün gene günaydın mesajı at. Gülücük vs. Üçüncü gün gene azıcık fingirde. İlişki istemiyorsun unutma o da ilk günden konuyu açmaz ama ima edecek özledim falan diye. Kikirda geç. Ve dördüncü gün savaş boyalarını sür. Ben böyle yirmi günde delirttim. Adam seni istiyor belli ama ne olarak istiyor karar verememiş. Yok uğraşmam istemem diyorsan da mesela şey yaz.. Ya x sen böyle ilgili alakalisin benim de hoşuma gidiyor ilgin hatta oraya gelirken kafamda çok güzel şeyler vardı ama performansın o kadar kötüydü ki hayalkırıklığına uğradım birz o yüzden orda biraz saçmaladım. Yeni yeni kendime geldim. Bundan sonra aşktı meskti böyle saçmalıklar yapmayalım. İs arkadaşı olarak iyi bir ikiliyiz bence;-)

Düşünsün dursun. Biraz da onun burnu sürtsün yere. Ama ilişki istiyorsan yukardakini yap

Son düzenleme:

Tamam iyice manyak olduğumu düşünmezse ise yarayabilir

Topicini gordukce aklima geliyodu:)) seven arar merak eder.. aramiyosa sal tasmasini
Aradı aradı.otomatiğe bağladı su an arayıp yazıyor. Az önce hayatımın anlamı uyudun mu yazmış.keşke ben taktık yapmadan kendiliğinden arasaydı. Ama onun canına okucam

Aradı aradı.otomatiğe bağladı su an arayıp yazıyor. Az önce hayatımın anlamı uyudun mu yazmış.keşke ben taktık yapmadan kendiliğinden arasaydı. Ama onun canına okucam
Seni seviyo mu sence? Bu yuzden mi ariyo yoksa bi cikari varda birakirsin onu diye korkudan mi ariyo?

Seni seviyo mu sence? Bu yuzden mi ariyo yoksa bi cikari varda birakirsin onu diye korkudan mi ariyo?
Seven erkek kadın gidecem dedi diye kaybetme korkusundan aramaz. Henüz çok bağlı değil anlamış oldum. Seven erkek o korkuyu kadın rest çekmeden her daim yaşar.ama algısını biraz kurcalicam. Bir aydır içimden geldiği gibi davrandım. Hata etmişim. Sevmiyor net.

Sevmiyosa neden ugrasiyosun? Belki karsina gelecek firsatlari tepiyosun? Birde yazik degil mi enerjine? Sana? Bu kadar neden ugrasiyosun: (

Sevmiyosa neden ugrasiyosun? Belki karsina gelecek firsatlari tepiyosun? Birde yazik degil minenerjibe? Sana? Bu kadar neden ugrasiyosun: (
Hoşlanıyor biliyorum ve ben seviyorum. O sevsin önce sonra bakıcam duruma. Napim 4 yıldır kimse olmadı hayatımda. 10 yıldır aşık olmadım. Yani biraz bencillik benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…