• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramayan erkek

Böyle takip ederek kendinize hayatı zorlaştırmayın. Spontane bir şekilde görüntülü arayın. Canım cicim konuşun belki vicdan yapar. Ya da direkt mesafe koyun belki farkına varır.
Aradığımda hmm evet hayatım yemek yicem is yapicam vs deyip kapattiriyor. İyi davrandım ama işte. Mesafeyi de anlamıyor

Merhaba kızlar,
Yıllar önce aktif üyeydim ama şifremi bile hatırlamıyorum. İyi bir okuyucu olduğum için çoğunuzu tanıyorum ama bu sefer derdim başımdan büyük..

4 aydır biriyle beraberim. 5 saatlik mesafedeyiz. İlk 4 ay rüya gibiydi sabahlara kadar konuşmalar vs. Iki ay önce annesine anlattı beni kamerada görüştük. Ailesi akrabaları beni biliyor ve gelecek düşündüğünü söylemiş onlara. Ailesi ve akrabaları da olumlu. Zaten pek karışan tipler değil uzaktalar. Bu adamın son 5 yıldır gerçekten ilgi duyduğu tek kişi benim. Evde yaZılım işiyle uğraşıyor dolayısı ile is yoğun ama evde olduğu için bana ayıracak vakti oluyordu.

Bu adam son bir aydır biraz daha ilgisiz gibiydi çok üstünde durmadım. İlgisizlikten kastım rutinimiz değişti. Bana hadi geç oldu uyu demeye başladı vs. Beni gunde en az 10 kere arar en az yarim saat konuşurduk herseferinde. Biliyorum çok.

Son bir haftadır ise garip bir şekilde araması azaldı. Her sabah günaydın mesajım geliyor ama gün içinde aradığı zaman en fazla iki dakika konuşuyor. Beş gün boyunca genelde ben aradım, isim var tatlım deyip bir dakika sonra kapıyor sonra uyuyor haber vermeden; sonra da sabah günaydın tatlım mesajı geliyor.Son iki gün ben aramadım napacak diye, bugün üç kez aradı hepsi toplam 5 dakika sürmüş. Ve öğlen 4den beri gene aramadı. Ben istiyorum ki günde bir kez konuşalım tamam ama yarim saat olsun konuşalım. Başka biri var desem son görülmeleri hep en son bana yazdığı saat. Telefonu acmamazlik etmez ve açınca Bebegim diye konuşur.

Soğuk konuşmuyor ama insan özlemez mi? Bu haftasonu yanıma gelecek en az 4 gün kalayım özledim diyor. Bir de hiç sevgi sözcükleri bilmez Bebegim tatlım ve özledim kelimelerinden başka. Daha önce neler neler derdi.

Kafam çok karışık, ne oldu desem ortada sorun yok ki diyor, istemiyorsa ne işi var benimle, bu adam 37 yaşında çocuk değil ki.. Kamera açalım diyen hep ben oldum mesela. Tatlı dilli ve ilgili tamam ama bir hafta öncesine kadar kahvaltıda ne yediğimi bilen adam uyurken iyi geceler demiyor. İki dakika konuşup Bebegim tatlım nasılsın deyip gecistiriyor.

Geri mi çekmeli kendimi, ültimatom mu vermeli yoksa kafası karışık yoğun mu demeli.. Ama 4 aydır işlerin yoğunluğu hiç değişmedi ki.. Gün içinde günaydın bebegimden başka mesaj da yok..

Akıl verin kızlar aşık oldum ve inanın çok kafaya taktım. Çok uzuluyorum

Bilimsel gerçek: Aşkın ömrü 3 aydır. Burada aşktan kasıt heyecan, salgılanan hormonlar, ekstra zaman ayırma isteği, yeni birini tanıma cazibesi, kendini tanıtma hevesi.
Bunlar oturduktan sonra doğal olarak liseli aşık modu geçer. Telefonda konuşma süresi kısalır çünkü yapılacak daha önemli işler vardır artık. Bu siz önemsizsiniz demek değildir. Önemsiz olan konuşmanın uzunluğu veya içeriğidir mesela. Bunlar çok doğal süreçler. Ve erkekler bu moda doğası gereği daha önce girebilirler. Bu sizi sevmiyor ya da özlemiyor demek değildir. Bir gün o günaydın mesajına da gerek kalmayacak mesela. Görevmiş gibi anlamsız bi rutine dönecek erkek için ve size bunu itiraf edemeyecek. :) Ama siz hala birbirinizi seviyor olacaksınız ve birlikte vakit geçirmekten keyif alıyor olacaksınız. İlişkiler de boyut değiştirir. Bunda endişe edilecek bir şey yok. Akışına bırakın. Eleştirirseniz adam panik olur, hayal kırıklığı yaşar, kendisinden sürekli aynı şeylerin beklenmesinden rahatsızlık duyar. Bana ültimatom çekilse ben yavaştan uzaklaşırdım.

Soğumuş olabilir çünkü saat 5 gibi aradım uykulu sesle bana Bebegim uyuyordum dedi. Ben de uyanınca konuşalım canım dedim.uyanmış ve instagrama girmiş çıkmış ama bana mesaj atmadı uyudun mu falan diye. .sabah gene tek mesaj günaydın Bebegim gün içinde bir ya da iki kez arar onu da bakkala giderken falan arayıp iki dakika konuşup bakkala girdim deyip kapatıyor sonra gene uyur ya da dizi izler ya da yazılım yapar.
O günaydın bebeğim mesajını da hergün göndrerilecek şekilde ayarlamıştır

Bilimsel gerçek: Aşkın ömrü 3 aydır. Burada aşktan kasıt heyecan, salgılanan hormonlar, ekstra zaman ayırma isteği, yeni birini tanıma cazibesi, kendini tanıtma hevesi.
Bunlar oturduktan sonra doğal olarak liseli aşık modu geçer. Telefonda konuşma süresi kısalır çünkü yapılacak daha önemli işler vardır artık. Bu siz önemsizsiniz demek değildir. Önemsiz olan konuşmanın uzunluğu veya içeriğidir mesela. Bunlar çok doğal süreçler. Ve erkekler bu moda doğası gereği daha önce girebilirler. Bu sizi sevmiyor ya da özlemiyor demek değildir. Bir gün o günaydın mesajına da gerek kalmayacak mesela. Görevmiş gibi anlamsız bi rutine dönecek erkek için ve size bunu itiraf edemeyecek. :) Ama siz hala birbirinizi seviyor olacaksınız ve birlikte vakit geçirmekten keyif alıyor olacaksınız. İlişkiler de boyut değiştirir. Bunda endişe edilecek bir şey yok. Akışına bırakın. Eleştirirseniz adam panik olur, hayal kırıklığı yaşar, kendisinden sürekli aynı şeylerin beklenmesinden rahatsızlık duyar. Bana ültimatom çekilse ben yavaştan uzaklaşırdım.
Ama uzak mesafe ilişkisinde eğer, aramıyorsa ya da arayınca konuşmuyorsa, mesaj atıyorsa, sevgi sözcükleri kullanmıyorsa biz nasil iletişim kurucaz

Bunu ben de düşündüm ama home-office. Yani mesela dün aradım. Gündüz konuşmamıştık. Evet tatlım hayır tatlım gibi cevaplar verdi. Sen müsait olunca ara Bebegim dedim işin var sanırım. 6 saat boyunca aramadı. Meğer maç izlemiş ve 10 gibi uyumuş. Evden dışarı çıkan biri değil pek. Yani dışarıda vakit geçirmiyor.
Bu adamdan emin misiniz? Asosyal ve sıkıcı bence. Evlenseniz içinizi karartır bu adam

Kızlar dayanamadım öğlen aradım. Gene açmadı. Sonra bekledim. Gene aradım. Açmadı geri döndü. Nooluyo x dedim nooluyo. Sinirlendi . ne demek nooluyo ya bellum dedi .adımı kullandı. İsim var biliyorsun ne demek nooluyo. Falan dedi sesini yükseltti. Kaç gündür böylesin dedim biliyosun isim var ne demek nooluyo diye bağırdı. İyi tamam dedim ben kapatmak istiyorum. Çat diye kapadı. Yarim saat sonra şunu yazdım. Bu şekilde devam edeceksek ben böyle bir ilişki istemiyorum! Cevap yazmadı daha

Kızlar dayanamadım öğlen aradım. Gene açmadı. Sonra bekledim. Gene aradım. Açmadı geri döndü. Nooluyo x dedim nooluyo. Sinirlendi . ne demek nooluyo ya bellum dedi .adımı kullandı. İsim var biliyorsun ne demek nooluyo. Falan dedi sesini yükseltti. Kaç gündür böylesin dedim biliyosun isim var ne demek nooluyo diye bağırdı. İyi tamam dedim ben kapatmak istiyorum. Çat diye kapadı. Yarim saat sonra şunu yazdım. Bu şekilde devam edeceksek ben böyle bir ilişki istemiyorum! Cevap yazmadı daha
Canım bütün erkekler aynı aynılarını bende yaşadım asla seni üzmek değil amcamım ama aldattı beni , başka biri vardı yani , bir kadın asla hissettiklerinde yanılmaz, sana tavsiyem sakın üstüne düşme , arama , sorma eğer aldatmıyorsa ancak bu şekilde kurtulur ilişkin

ilgini alakanı bıçak gibi keseceksin
onun tlf asla açmamazlık yapmayacaksın ama asla uzatmayacaksın
o kapatırken benımde işim vardı zaten hadi byy tatlım diyeceksin

Aldatma sinyalleri.
Aldatmıyorsa bile şu davranışı bile ayrılmak için sebep.

Hala Okumadı. Okumaması mümkün değil evde tel yanında. Üstten baktı sanırım. Cevap ne gelirse gelsin yazacağım mesaj belli. Bu savaş demek kızlar. Cuma günü falan da gelmesin zAten. Icim biraz rahatladı aslında belirsizlik kötü bisi. Ama is her zaman oluyordu. En azından ya bana su güne kadar izin ver yoğunum falan dese belki derdim stres altında ya da anlık soğuk ama cevabı falan çok irrite edici

Canım bütün erkekler aynı aynılarını bende yaşadım asla seni üzmek değil amcamım ama aldattı beni , başka biri vardı yani , bir kadın asla hissettiklerinde yanılmaz, sana tavsiyem sakın üstüne düşme , arama , sorma eğer aldatmıyorsa ancak bu şekilde kurtulur ilişkin
Sebep ne olursa olsun ilgilenmiyor umursamıyor sonuç bu

Back