Aramayan erkek

Hoşlanıyor biliyorum ve ben seviyorum. O sevsin önce sonra bakıcam duruma. Napim 4 yıldır kimse olmadı hayatımda. 10 yıldır aşık olmadım. Yani biraz bencillik benimki
:) iyi bakslim.. seviyosan ufak bi hareketinde cok etkilenirsin

:) iyi bakslim.. seviyosan ufak bi hareketinde cok etkilenirsin
Akıllandım işte bugün. Bana kalsa rest çekmek yerine seviyoruuuumm nolur nolur ara beni ilgilen diye yalvarırdım ama işte. Aşk bile oyun ya anasını satayım. Nereye kadar taktık niye böyle anlamıyorum

Akıllandım işte bugün. Bana kalsa rest çekmek yerine seviyoruuuumm nolur nolur ara beni ilgilen diye yalvarırdım ama işte. Aşk bile oyun ya anasını satayım. Nereye kadar taktık niye böyle anlamıyorum
Surundurene kiymet verirler bu yuzden sal, geri donerse senindir:)

Aramayanı arama umursama söylenme bırak nasıl istiyorsa öyle yapsn kimseyi zorla yanında tutamazsn

Hmm.. Aslında bitmemiş ilişki ama yanış zamanda yanlış resti çekmişsin sanki.. Az önce aradı sevgilim nasılsın falan dedi mesela. Gelgit akıllı hepsi
Cnm restlik bi durum yok ki. Hazır değilim olmuyor diyince ben ne diyebilirim ki. Demek ki istemiyor yani. Sen bence biraz geri çek kendini. Seni kaybetme korkusu yaşasın biraz. Bu tiplere böyle taktiksel yaklaşmak lazım..

Isi vardir arayamiyordur,yogundur calisiyordur firsat bulamiyordur'lari geçiniz efendim.Çok yoğunsa sevgili islerine girmeyecek ya da ayni beklentiler icerisinde kendi kafasinda birisi(is yogunlugu!) olan baska biri ile olmayi tercih edecek.En basinda ilgi alaka ozaman is yogunlugu yok ama sonradan is yogunlugu baslayiveriyor tesadufun bu kadari!
Kendince ayar vermeye calismis yemeyince kivirmis yahu hepsi mi ayni bunlarin?
Eger "ahh evet haklisin ozur dilerim" moduna girmis olsaydiniz iliski ayni cizgide devam edecek ve sessiz ve mutsuz sekilde devam ediyor olacaktiniz.
Taktik yaristirmadan,samimi,cikarsiz insanlar,iliskiler cok kalmadi sanirim..
Ama ben artik taktik falan ugrasmiyorum cunku degmiyor enerji,sinerji,yasam sevinci birakmayan bu insanlar icin..
Degil taktik degmeyen adam icin tuyumu oynatmam su saatten sonra..
Taktiklerle falan degismiyorlar aslinda.Degismis gibi yapiyorlar.Taktikle kisilik tavir degistiren insanlar da saglikli gelmiyor bana pek..
Kisiligi oturmus insanlar, oyunlara,taktiklere gerek birakmaz zaten.
Sevmenizi,ilgi duymanizi anliyorum.Mucadelenizi yine de birakmayin tabi.Ama her turlu ihtimale de hazirlayin kendinizi ve temkinli olmaya devam edin.
Kendinizden fazla deger verdiginizi hissettirdiginiz an o mac hicbir zaman sizin olmuyor..

Tüm duygularımı ne düşünüyorsam yansıtmışsınız. İlgisi kayboldu, aklı başkasına gitti , soğudu vs ama işle bagdastiramiyorum. Bakalım.bugün aynı davranırsa sessiz sedasız açmamaya baslicam telini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…