Haftasonlari bir erkek arkadaşı gelir ben de tanıyorum berber çıkarlar gezer vs. O varken sürekli dışarda beraberler. Dün gelecekti gelemedi. Gelseydi gene üç öğün dışarıda yerlerdi. Arada tatlım dışarı çıkıyoruz deyip haber edip kapardı.adamın sosyal hayatı buGerçek yüzünü göstermiş işte. 37 yaşına gelmiş adamın sosyal çevresi ya da işinden başka uğraşı hobisi olmazmı hiç
Sürekli evde oturmak sizede garip gelmiyor mu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aramayan erkek
- Konu Sahibi Jezabel34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?6. Sayfada güncelleme yaptım. Sanki durum daha farklı gibien bastan cok abartili bir temponuz varmis belki skldi, cok ilgilendiysen havaya da girmis olabilir, böyle durumda en iyisi yok gibi davranmak artik
- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 133
6. Sayfada güncelleme yaptım. Sanki durum daha farklı gibi
okudum bütün sayfalari, davranis sekli hic hos degil ama yine de bunun sebebi illa bir baskasi olacak diye bisey yok, cok mu israrci davrandin kendinde elestirdigin bi durum var mi bu sürecte?
Yok daha önce ben bir arıyorsam o iki aradı. Beş gün ben aradım hep ama müsait olmayınca kapadım trip atmadım. O da günde bir iki kez oldu.. Son iki gün bekledim konuşup kapamak istedi ben de tamam dedim yani zaten mesaj hiç atmadım. Önceki rutin kendinden olan birşeydiokudum bütün sayfalari, davranis sekli hic hos degil ama yine de bunun sebebi illa bir baskasi olacak diye bisey yok, cok mu israrci davrandin kendinde elestirdigin bi durum var mi bu sürecte?
- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 133
Yok daha önce ben bir arıyorsam o iki aradı. Beş gün ben aradım hep ama müsait olmayınca kapadım trip atmadım. O da günde bir iki kez oldu.. Son iki gün bekledim konuşup kapamak istedi ben de tamam dedim yani zaten mesaj hiç atmadım. Önceki rutin kendinden olan birşeydi
üzücü, binbir umutla tanisiyorsun sonu hayalkirikligi..
Sağlık olsun . arzunun pazarlığı olmaz. BelirsiZlik daha kötüüzücü, binbir umutla tanisiyorsun sonu hayalkirikligi..
- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Senin konunu okudum witch. Aslında hemen hemen Aynı .şeyleri aynı dönemde yaşadık. Ekim sonu olanlardan bahsediyorum. Benimki bir ay sonra ilişkiye evrildi.O iş bitmiş..
Başka yorum yapmicam.
Önünüze bakin bence .
Issız adam tripleri bitti sanıyodum
Abi hala orda kalmış salla gitsin ..
- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
- 333
En son bu akşamüstü hatamı anladım falan dedi ama bakalimBir erkek birden soğuk davranmaya başladıysa sonu genelde ayrılık oluyor. Senden ayrılmak isteyebilir hazırlıklı ol bence..
- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
- 333
Umarım öyledir, ben de benzer bi durum yaşadım yakın zamanda ve ayrıldık... O yüzden dedim..En son bu akşamüstü hatamı anladım falan dedi ama bakalim
Noldu anlatır misin mahsuru yoksa?Umarım öyledir, ben de benzer bi durum yaşadım yakın zamanda ve ayrıldık... O yüzden dedim..
- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
- 333
Tabi anlatırım kısaca. Uzun süredir beraberdik. Yaklaşık 10 aydır. Arada küslükler falan oluyodu tabi ama bir şekilde barışıyorduk. Fakat bi hafta içinde değişti birden, soğuk davranmaya başladı. Sonra da hazır değilim falan dedi ve bitirdi. Anlamadım nolduğunu bende üstelemedim ok diyip bitirdim. Issız adam tam bunlar ya. Hiç uğraşamam valla.Noldu anlatır misin mahsuru yoksa?
- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Senin konunu okudum witch. Aslında hemen hemen Aynı .şeyleri aynı dönemde yaşadık. Ekim sonu olanlardan bahsediyorum. Benimki bir ay sonra ilişkiye evrildi.
Bizimki de herhangi bir iliskiye evrilemedi
- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Günde 10 kere aramak ne ya
Herseyin bir kararı var
3 e düşünce sinir krizi geçirmişsin şaka gibisiniz
Sizin işiniz gücünüz yok heralde
Insan yapmicam dediği şeyleri yapar
Asla isim olmaz dediği insanla kendisini bir şeyin içinde buluyor.
Bu işsizlikle gucsuzlukle alakalı değil.
Büyük konuşmayın derim
Hmm.. Aslında bitmemiş ilişki ama yanış zamanda yanlış resti çekmişsin sanki.. Az önce aradı sevgilim nasılsın falan dedi mesela. Gelgit akıllı hepsiTabi anlatırım kısaca. Uzun süredir beraberdik. Yaklaşık 10 aydır. Arada küslükler falan oluyodu tabi ama bir şekilde barışıyorduk. Fakat bi hafta içinde değişti birden, soğuk davranmaya başladı. Sonra da hazır değilim falan dedi ve bitirdi. Anlamadım nolduğunu bende üstelemedim ok diyip bitirdim. Issız adam tam bunlar ya. Hiç uğraşamam valla.