Aramayan erkek

Gerçek yüzünü göstermiş işte. 37 yaşına gelmiş adamın sosyal çevresi ya da işinden başka uğraşı hobisi olmazmı hiç
Sürekli evde oturmak sizede garip gelmiyor mu?
Haftasonlari bir erkek arkadaşı gelir ben de tanıyorum berber çıkarlar gezer vs. O varken sürekli dışarda beraberler. Dün gelecekti gelemedi. Gelseydi gene üç öğün dışarıda yerlerdi. Arada tatlım dışarı çıkıyoruz deyip haber edip kapardı.adamın sosyal hayatı bu

en bastan cok abartili bir temponuz varmis belki skldi, cok ilgilendiysen havaya da girmis olabilir, böyle durumda en iyisi yok gibi davranmak artik

6. Sayfada güncelleme yaptım. Sanki durum daha farklı gibi

okudum bütün sayfalari, davranis sekli hic hos degil ama yine de bunun sebebi illa bir baskasi olacak diye bisey yok, cok mu israrci davrandin kendinde elestirdigin bi durum var mi bu sürecte?

okudum bütün sayfalari, davranis sekli hic hos degil ama yine de bunun sebebi illa bir baskasi olacak diye bisey yok, cok mu israrci davrandin kendinde elestirdigin bi durum var mi bu sürecte?
Yok daha önce ben bir arıyorsam o iki aradı. Beş gün ben aradım hep ama müsait olmayınca kapadım trip atmadım. O da günde bir iki kez oldu.. Son iki gün bekledim konuşup kapamak istedi ben de tamam dedim yani zaten mesaj hiç atmadım. Önceki rutin kendinden olan birşeydi

üzücü, binbir umutla tanisiyorsun sonu hayalkirikligi..

O iş bitmiş..
Başka yorum yapmicam.
Önünüze bakin bence .
Issız adam tripleri bitti sanıyodum
Abi hala orda kalmış salla gitsin ..
Senin konunu okudum witch. Aslında hemen hemen Aynı .şeyleri aynı dönemde yaşadık. Ekim sonu olanlardan bahsediyorum. Benimki bir ay sonra ilişkiye evrildi.

Kızlar mesajımdan sonra aradı ve haklı olduğumu ama yoğun olduğunu ama yarından itibaren herşeyin düzeleceğini yoğunluğun biteceğini sevdiğini söyledi. Cuma gelme işini ertelicem. Bakalım davranışları nasıl olacak.

Noldu anlatır misin mahsuru yoksa?
Tabi anlatırım kısaca. Uzun süredir beraberdik. Yaklaşık 10 aydır. Arada küslükler falan oluyodu tabi ama bir şekilde barışıyorduk. Fakat bi hafta içinde değişti birden, soğuk davranmaya başladı. Sonra da hazır değilim falan dedi ve bitirdi. Anlamadım nolduğunu bende üstelemedim ok diyip bitirdim. Issız adam tam bunlar ya. Hiç uğraşamam valla.

Sizin cicim ayları geçmiş artık ilişkiniz rutine binmiş.Hiç yüzyüze görüşmüyo musunuz?

Günde 10 kere aramak ne ya
Herseyin bir kararı var
3 e düşünce sinir krizi geçirmişsin şaka gibisiniz
Sizin işiniz gücünüz yok heralde

Günde 10 kere aramak ne ya
Herseyin bir kararı var
3 e düşünce sinir krizi geçirmişsin şaka gibisiniz
Sizin işiniz gücünüz yok heralde

Insan yapmicam dediği şeyleri yapar
Asla isim olmaz dediği insanla kendisini bir şeyin içinde buluyor.
Bu işsizlikle gucsuzlukle alakalı değil.
Büyük konuşmayın derim

Hmm.. Aslında bitmemiş ilişki ama yanış zamanda yanlış resti çekmişsin sanki.. Az önce aradı sevgilim nasılsın falan dedi mesela. Gelgit akıllı hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…