Aramayan erkek

Böyle takip ederek kendinize hayatı zorlaştırmayın. Spontane bir şekilde görüntülü arayın. Canım cicim konuşun belki vicdan yapar. Ya da direkt mesafe koyun belki farkına varır.
Aradığımda hmm evet hayatım yemek yicem is yapicam vs deyip kapattiriyor. İyi davrandım ama işte. Mesafeyi de anlamıyor

Bilimsel gerçek: Aşkın ömrü 3 aydır. Burada aşktan kasıt heyecan, salgılanan hormonlar, ekstra zaman ayırma isteği, yeni birini tanıma cazibesi, kendini tanıtma hevesi.
Bunlar oturduktan sonra doğal olarak liseli aşık modu geçer. Telefonda konuşma süresi kısalır çünkü yapılacak daha önemli işler vardır artık. Bu siz önemsizsiniz demek değildir. Önemsiz olan konuşmanın uzunluğu veya içeriğidir mesela. Bunlar çok doğal süreçler. Ve erkekler bu moda doğası gereği daha önce girebilirler. Bu sizi sevmiyor ya da özlemiyor demek değildir. Bir gün o günaydın mesajına da gerek kalmayacak mesela. Görevmiş gibi anlamsız bi rutine dönecek erkek için ve size bunu itiraf edemeyecek. :) Ama siz hala birbirinizi seviyor olacaksınız ve birlikte vakit geçirmekten keyif alıyor olacaksınız. İlişkiler de boyut değiştirir. Bunda endişe edilecek bir şey yok. Akışına bırakın. Eleştirirseniz adam panik olur, hayal kırıklığı yaşar, kendisinden sürekli aynı şeylerin beklenmesinden rahatsızlık duyar. Bana ültimatom çekilse ben yavaştan uzaklaşırdım.

O günaydın bebeğim mesajını da hergün göndrerilecek şekilde ayarlamıştır

Ama uzak mesafe ilişkisinde eğer, aramıyorsa ya da arayınca konuşmuyorsa, mesaj atıyorsa, sevgi sözcükleri kullanmıyorsa biz nasil iletişim kurucaz

Bu adamdan emin misiniz? Asosyal ve sıkıcı bence. Evlenseniz içinizi karartır bu adam

Kızlar dayanamadım öğlen aradım. Gene açmadı. Sonra bekledim. Gene aradım. Açmadı geri döndü. Nooluyo x dedim nooluyo. Sinirlendi . ne demek nooluyo ya bellum dedi .adımı kullandı. İsim var biliyorsun ne demek nooluyo. Falan dedi sesini yükseltti. Kaç gündür böylesin dedim biliyosun isim var ne demek nooluyo diye bağırdı. İyi tamam dedim ben kapatmak istiyorum. Çat diye kapadı. Yarim saat sonra şunu yazdım. Bu şekilde devam edeceksek ben böyle bir ilişki istemiyorum! Cevap yazmadı daha

Canım bütün erkekler aynı aynılarını bende yaşadım asla seni üzmek değil amcamım ama aldattı beni , başka biri vardı yani , bir kadın asla hissettiklerinde yanılmaz, sana tavsiyem sakın üstüne düşme , arama , sorma eğer aldatmıyorsa ancak bu şekilde kurtulur ilişkin

ilgini alakanı bıçak gibi keseceksin
onun tlf asla açmamazlık yapmayacaksın ama asla uzatmayacaksın
o kapatırken benımde işim vardı zaten hadi byy tatlım diyeceksin

Aldatma sinyalleri.
Aldatmıyorsa bile şu davranışı bile ayrılmak için sebep.

Hala Okumadı. Okumaması mümkün değil evde tel yanında. Üstten baktı sanırım. Cevap ne gelirse gelsin yazacağım mesaj belli. Bu savaş demek kızlar. Cuma günü falan da gelmesin zAten. Icim biraz rahatladı aslında belirsizlik kötü bisi. Ama is her zaman oluyordu. En azından ya bana su güne kadar izin ver yoğunum falan dese belki derdim stres altında ya da anlık soğuk ama cevabı falan çok irrite edici

Sebep ne olursa olsun ilgilenmiyor umursamıyor sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…