evetHadi bakalım hayırlısıyla inş pozitif haberini alırsın 7.günün ozaman bütün dimi. 5.yün embriyosumu
evet bakalım pek umudum yok ama hayırlısı olsunHadi bakalım hayırlısıyla inş pozitif haberini alırsın 7.günün ozaman bütün dimi. 5.yün embriyosumu
Benim kahverengi lekelenme devam ediyor hala, bulantım falanda yok. Kalp atışını duyamıycam diye çok korkuyorum. Haftaya pazartesi gidicem kalp atışı için. Senin kesildim lekelenme?O burada herkeste olmş nerdeyse18.gün gibi başlıyor 3-4 gün sürüyor. Öğrendik onu takma kafanaa
İyiyim ablam sifremi unutmustum ancak düsun düşün buldum sen nasılsin insallah bebiste iyidirNursevim03 ablacım nasılsın
Burdayim geldim canim allaha şükür bir sıkıntım yok sen nasılsın2 gündür benim de aklımda sesi soluğu çıkmıyor iyidir inşallah
Daha erken olabilir canım üzülme sakın. Geç tutunuyor bazen. Zamanında kanda çıkar inşallahİyi akşamlar kızlar maşallah ne güzel artmış değerler var o kadar mutlu oluyorum ki görünce kendimmiş gibi seviniyorum, benim bugün 6. günüm sabah dayanamayıp erken gebelik testiyle baktım ama tek çizgi çıktı önce çok üzüldüm ama sonra erkendir deyip kendimi toparlamaya çalıştım
İnşallah öyledir sanırım öyle olup kanda pozitif olanlar da varmış onları görünce umut bağladım inşallah ben de onlardan birikimdirDaha erken olabilir canım üzülme sakın. Geç tutunuyor bazen. Zamanında kanda çıkar inşallah
Kaç gün oldu senin ? Benim lekelenme bitti. Ama bende de hiç mide bulantısı flan yok. Doktorum zaten mide bulantısı 7.hafta başlar o yüzden beslenebildiğin kadar iyi beslen 2 hafta daha demişti :) sadece bu hafta midem ekşiyo yemeklerden sonra.. ben de arada korkuyorum duyamıcak mıyım diye ama kendimi telkin ediyorum şükür ters giden bişy yok diye. Şafak.2 moral bozsak da bişy değiştiremeyiz sakince beklemek en iyisiBenim kahverengi lekelenme devam ediyor hala, bulantım falanda yok. Kalp atışını duyamıycam diye çok korkuyorum. Haftaya pazartesi gidicem kalp atışı için. Senin kesildim lekelenme?
Hoşgeldinİyiyim ablam sifremi unutmustum ancak düsun düşün buldum sen nasılsin insallah bebiste iyidir
Şişkinlik var mı peki?benim olmayacak sanırım bulantı falan şimdilik iyi gidiyor...
tek yumurta ikizi şokunu atlatmaya çalışıyorum :)
olmazmı hiç :) taş gibiyimŞişkinlik var mı peki?
hoş geldinBurdayim geldim canim allaha şükür bir sıkıntım yok sen nasılsın
Cumartesi sabah oldu 5.gün bugün hala oluyor çok yoğun değil ama bitmedi. Benim de şafak 5.bakalım pazartesi ne görcez. Daha önce mide bulantılarım oluyordu şimdi olmayınca kendimi sorgulayıp duruyorum ya. Rahat bırakamıyorum kafamı bir türlü.Kaç gün oldu senin ? Benim lekelenme bitti. Ama bende de hiç mide bulantısı flan yok. Doktorum zaten mide bulantısı 7.hafta başlar o yüzden beslenebildiğin kadar iyi beslen 2 hafta daha demişti :) sadece bu hafta midem ekşiyo yemeklerden sonra.. ben de arada korkuyorum duyamıcak mıyım diye ama kendimi telkin ediyorum şükür ters giden bişy yok diye. Şafak.2 moral bozsak da bişy değiştiremeyiz sakince beklemek en iyisisen de sıkma canını tüp bebek tedavilerinde dönem dönem olabiliyormş kahverengi lekelenme.
Hosbuldum kuzum yok ilaclara devam hatta proluton igne kullanicam haftada 1 gun lakin bu igneler piyasada yok bir eczaciya dedik ama bakalim hala aramadilar pazartesi vurulmam gerekiyor sana birakmi dedilerHoşgeldinnerdesin yahu.. bişy sorcaktım sana ilçaları bıraktırdılar mı hala kullanıyor musun?
Oyy sagol kuzum birbirimize destek olalim yoksa vesveseden ölcez valla bende cok evhamliyim aklima hep ilk once kotusu gelir ama napcan allahin dedigi olur sabirhoş geldin
senin eksikliğin hemen hissedildi topikte
hepimize moral motive oluyorsun
Ben de prolutexi bulmakta zorlanıyorum. Ve Maddi manevi çok yordu. Her hafta 2 kutu. Göbeğim mosmor oldu artık. Kendime iğne batırmaktan da nefret ettim sabah akşam. Bi heves belki kalp kontrolünde bıraktırıyordur dedim ama demek ki devamHosbuldum kuzum yok ilaclara devam hatta proluton igne kullanicam haftada 1 gun lakin bu igneler piyasada yok bir eczaciya dedik ama bakalim hala aramadilar pazartesi vurulmam gerekiyor sana birakmi dediler
Devlet karsiliyor dedi dun doktor hatta 2 kutu yazdi 3 ayı atlatınca sanirim biraktiriyorlarmis diye duydumBen de prolutexi bulmakta zorlanıyorum. Ve Maddi manevi çok yordu. Her hafta 2 kutu. Göbeğim mosmor oldu artık. Kendime iğne batırmaktan da nefret ettim sabah akşam. Bi heves belki kalp kontrolünde bıraktırıyordur dedim ama demek ki devam
Ben 3 kere idrar testi yaptım tek çizgi sonra kanda çıktı azda olsaİnşallah öyledir sanırım öyle olup kanda pozitif olanlar da varmış onları görünce umut bağladım inşallah ben de onlardan birikimdir
İnşallah ben de kanda görürüm o kadar dua ediyorum kiBen 3 kere idrar testi yaptım tek çizgi sonra kanda çıktı azda olsa
Pardon proluton depot yazacaktim ysnlis olduBen de prolutexi bulmakta zorlanıyorum. Ve Maddi manevi çok yordu. Her hafta 2 kutu. Göbeğim mosmor oldu artık. Kendime iğne batırmaktan da nefret ettim sabah akşam. Bi heves belki kalp kontrolünde bıraktırıyordur dedim ama demek ki devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?