çok erken test için sabret az dahaBenimde 2.kalite 3.gun embriyosu transferim.oldu. bugun 6.gun bitti icimde korkuyla karisik heyecan var erkenden bir test yapsam miyoksa.direk test gununu mu beklesem bilemiorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok erken test için sabret az dahaBenimde 2.kalite 3.gun embriyosu transferim.oldu. bugun 6.gun bitti icimde korkuyla karisik heyecan var erkenden bir test yapsam miyoksa.direk test gununu mu beklesem bilemiorm
Evet canm yine görünmedi yolk göründü sadeceSenı cok ıyı anlıyorum.Sen bugun yıne mı doktora gttın de gorunmedı?
Yolk saç gibi bişey görür gibi oldum dedi doktor ama net bişey soylemediNasıl yani ilk kontrol ne zamandı? Yolk sacı gördü mü?
Ne guzel yolk gorunmus.Kac mm kesen? Yolkun 20 mm ye kadar gorunmesı gerekıyor dedı doktor banaEvet canm yine görünmedi yolk göründü sadece
2.1 mm de yolk gorundu ama doktor tam emin de olamadiNe guzel yolk gorunmus.Kac mm kesen? Yolkun 20 mm ye kadar gorunmesı gerekıyor dedı doktor bana
Gözün aydın canım Benim dünden beri lekelenmem var dua edin kızlar pazartesi günü inşallah bende duyarım bebişimin kalp atışınıBir pıtpıt da benden geldi bebişi de gördüm kalbini de duydum her şey yolundaymış şükür
Ayyy çok sevindim. Bende dün duydum pıtpıtımı ayyy ama çişli gitmek gerekiyormuş usg ye, alttan baktık bebişime usg çiş olmayınca hiç göstermiyor ya. bileydin çişli giderdimBir pıtpıt da benden geldi bebişi de gördüm kalbini de duydum her şey yolundaymış şükür
Burada forumda 21,5 yolku goruneni okudum canım.Hamileliği devam edıyor sanırım.Bir ara sen de sitede2.1 mm de yolk gorundu ama doktor tam emin de olamadi
Bugün de akıntı bitti çok ciddi kasık ağrım var. Gerçekten çok yıpratıcı bir yol sıkıntılı geçirenler içinBurada forumda 21,5 yolku goruneni okudum canım.Hamileliği devam edıyor sanırım.Bir ara sen de sitede
Kac gundur akıntın vardı canım? Rengı ne renktı?Bugün de akıntı bitti çok ciddi kasık ağrım var. Gerçekten çok yıpratıcı bir yol sıkıntılı geçirenler için
Gözün aydın ne güzel duymuşsun kalp atışını. Benim lekelenmem kesilmedi pazartesiye bakalım ne olacak ne göreceğiz biz de?Bir pıtpıt da benden geldi bebişi de gördüm kalbini de duydum her şey yolundaymış şükür
Benım kanlı akıntım arttı.Bebeğinin gidecegını bile bile elınden bırsey gelmemesi ne zormusNe umutlarla yapıyorsun tupbebegi.Sonra da boyleKac gundur akıntın vardı canım? Rengı ne renktı?
Merak etmeyin bi arkadaşım var adet olur gibi kanaması var tüp bebek onunda. 3 aylık nerdeyse ama hamileliği devam ediyor. Bazen bünyeden bünyeye değişebiliyor. Benim hiç kanamam olmadan da kaybettiğim(normal gebelikti) bebeğim oldu mesela. İnşallah hala seninledir bebişim. Demesi kolay gibi ama inan her saniye tetikteyim bende. Kahverengi leke geliyor hala 6 haftalık oldum. Allahtan ümit kesilmezmişBenım kanlı akıntım arttı.Bebeğinin gidecegını bile bile elınden bırsey gelmemesi ne zormusNe umutlarla yapıyorsun tupbebegi.Sonra da boyle
Saolun tesekkurler.Cok zor Allah kolaylık versın bebek bekleyenlere.Aglamayım diyorum orda bir bebek varsa bebisim uzulmesin dıye o bile olmuyo.SaolunMerak etmeyin bi arkadaşım var adet olur gibi kanaması var tüp bebek onunda. 3 aylık nerdeyse ama hamileliği devam ediyor. Bazen bünyeden bünyeye değişebiliyor. Benim hiç kanamam olmadan da kaybettiğim(normal gebelikti) bebeğim oldu mesela. İnşallah hala seninledir bebişim. Demesi kolay gibi ama inan her saniye tetikteyim bende. Kahverengi leke geliyor hala 6 haftalık oldum. Allahtan ümit kesilmezmiş
Benim de alttan karından göremedi ama gazdan dedi doktor bilemiyorumAyyy çok sevindim. Bende dün duydum pıtpıtımı ayyy ama çişli gitmek gerekiyormuş usg ye, alttan baktık bebişime usg çiş olmayınca hiç göstermiyor ya. bileydin çişli giderdim
Sen de duyarsın leke olayı sıkıntı değil işte takma kafana. Ters giden bişy yok ki sonçtaGözün aydın ne güzel duymuşsun kalp atışını. Benim lekelenmem kesilmedi pazartesiye bakalım ne olacak ne göreceğiz biz de
İnşallah canım yaSen de duyarsın leke olayı sıkıntı değil işte takma kafana. Ters giden bişy yok ki sonçta
Olsun kalp atışlarını duyduk ya şükürler olsunBenim de alttan karından göremedi ama gazdan dedi doktor bilemiyorum
Bizim 4 haftalık oluyor heralde. Internette hesaplama yaptırıyorum ben arada da tup bebek hamilelik hesaplama diye öyle çıkıyor haftaya 5.haftamız olur . Ayni gunuz ya sana da bir sorayim dedimKuzum benim belirtim birsek solda batma suan hatta olmayınca korkuyorum gitti mi diye bence senin ikiz gebelik ya rahim genişliyor senin şimdi belirtiler daha çoktur.. çok sevindim senin adına da rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin bekleyen isteyen herkesin