Kanlı olduğna eminmisin yani baya kırmızı lekelenme mi ? Öyleyse doktoruna gitseydin keşke hemen.Merhaba benım de 25 Aralıkta oldu bende keseyı gordum 8 mm ama bana dr yolk sac var veya yok demedı.Haftaya pazartesı tekrar cagrdı.O zaman kalp atısını mı duymamız gerekıyor normalde.Bu arada benım bebek gıdıcı olabılır.Cunku kahverengı lekelenmem var kanlı ne yazıkki.Herseyın hayırlısı ne dıyelım
Umarım canım10 gün sonra kalp atışı için gel dedi cuma günü gittiğimde. Canım inşallah sımsıkı tutunur hayırlısı ile sağlık ileBende çok korkuyorum birşey olacak diye. Allah'ım sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Sonucu alfıgım gunden beri lekelenmem var.Ikı gun once pıhtılı ve kanlı akıntım oldu.Ogunden beri de hergun kahverengi akıntım devam edıyor içinde de kan var biraz.Bu arada sormayı unuttum kanama yeni mi başladı? Daha öncesinde olmuş muydu? Burda lekelenme yaşayan bir çok arkadaş oldu ama sıkıntı olmadı diye hatırlıyorum.
Siz gittiğinizde kesenız kac mm di acabs?Hadi inşallah hayırlısı duyalım canım. Ben biraz stresliyim ilk gittiğimde kese çok yeniydi. Boş gebelik düşünceleri geliyor sürekli aklıma korkuyorum. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeBu arada senin transfer ne zaman olmuştu?
Benim 3-4 mmydi. Ben transferden sonra 14.gün gittim. Biraz hızlı davrandım sanırım ama 12.gün değerim 830du o yüzden görünür diye düşünüp gitmiştim.Siz gittiğinizde kesenız kac mm di acabs?
Anladım canım ben de 17.gun gittim.Sizin masallah normal gidiyor karsılastırmAk için soruyorumBenim 3-4 mmydi. Ben transferden sonra 14.gün gittim. Biraz hızlı davrandım sanırım ama 12.gün değerim 830du o yüzden görünür diye düşünüp gitmiştim.
Benim değerim yüksek gibi gelmişti bana üniversite hastanesinde tedavi görüyorum hemşireler başta ikiz olabilir dedi ama tek embriyoydu zaten tek kese vardı. Şimdi pazartesiyi zor bekliyorum ne olacak diye. Bence sizinde normal kanamayla ilgili doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi?Anladım canım ben de 17.gun gittim.Sizin masallah normal gidiyor karsılastırmAk için soruyorum
Yani dr duser demiyo düşmez demıyo.Daha bos gebelik mi onu bılmıyorum.Yolk yoktu cunku vajınal bakıldı.Hayırlısı canımBenim değerim yüksek gibi gelmişti bana üniversite hastanesinde tedavi görüyorum hemşireler başta ikiz olabilir dedi ama tek embriyoydu zaten tek kese vardı. Şimdi pazartesiyi zor bekliyorum ne olacak diye. Bence sizinde normal kanamayla ilgili doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi?
Ama sizde erken gitmişsiniz. İnşallah bir sonraki gittiğinizde hayırlı haberler alırsınız. Bende boş gebelikten korkuyorum açıkçası. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYani dr duser demiyo düşmez demıyo.Daha bos gebelik mi onu bılmıyorum.Yolk yoktu cunku vajınal bakıldı.Hayırlısı canım
kan değeriniz kaç çıktıBenimde 6.günüm dün idrar testi yaptım negatifti ama kanda pozitif cıktı. Bugünde yaptım hala tek çizgiydi anlamadım. Kan önemli
5.gün 12 çıkmıştıkan değeriniz kaç çıktı
Catlatma ignesı vuruldunuz mu yakında?5.gün 12 çıkmıştı
Hayır çünkü dondurulmuş transfer yumurta toplamadan 5 hafta sonra transfer oldumCatlatma ignesı vuruldunuz mu yakında?
Dondurulmusda da kımı doktorlar vurduruyo.Benımkı vurdurmustu.Eger catlatma da vurulmasıysanız sonucuz fena durmuyo bence.5.gun 12 ise 7.gun 24 9.gun 48 11.gun falAn diye ikiye katlayarak gider umarım.Drunız kacıncı gun kan testı ver demıstıHayır çünkü dondurulmuş transfer yumurta toplamadan 5 hafta sonra transfer oldum
İnşallah ya umudum o inşalllah yükselir. Normalde test zamanım 9.gün yani cuma günü 100lerde olması lazım Galiba sağlıklı devam edebilmesi için. Görecegız bakalımDondurulmusda da kımı doktorlar vurduruyo.Benımkı vurdurmustu.Eger catlatma da vurulmasıysanız sonucuz fena durmuyo bence.5.gun 12 ise 7.gun 24 9.gun 48 11.gun falAn diye ikiye katlayarak gider umarım.Drunız kacıncı gun kan testı ver demıstı
Canım sanırım o degısıyo.Benım 10.gun testim 330 du.Ama sımdı arada kanama gelıyo.Yanı o hıc bellı olmaz .Hangısının saglıklı hangısının olmayacagı.Cok erken kan testı yaptırmıssın bu arada.Ayrıca idrar testınde sonradan pozitiflesiyorİnşallah ya umudum o inşalllah yükselir. Normalde test zamanım 9.gün yani cuma günü 100lerde olması lazım Galiba sağlıklı devam edebilmesi için. Görecegız bakalım
Evet sonradan pişman oldum ama ne yapayım hiç belirtim yok diye sıfırı görmek için yapmıştımCanım sanırım o degısıyo.Benım 10.gun testim 330 du.Ama sımdı arada kanama gelıyo.Yanı o hıc bellı olmaz .Hangısının saglıklı hangısının olmayacagı.Cok erken kan testı yaptırmıssın bu arada.Ayrıca idrar testınde sonradan pozitiflesiyor
Belırtı olmuyo ki zaten pek.Belirti arama yaniEvet sonradan pişman oldum ama ne yapayım hiç belirtim yok diye sıfırı görmek için yapmıştım
3 kere düşük yaşadığım için aslında o zamanlarda belirtim olamamıştı. Ama göğüs ağrım bir oluyor bir geçiyor geçince tamamdır bitti gitti artık diyorumBelırtı olmuyo ki zaten pek.Belirti arama yani
Canım biz kac haftalık kac gunluk hamıle oluyoruz? Ben bu işi cozemedım bir turluAma sizde erken gitmişsiniz. İnşallah bir sonraki gittiğinizde hayırlı haberler alırsınız. Bende boş gebelikten korkuyorum açıkçası. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?