Ben de aynı durumdayım :) kese gördük kalp atışı bekliyoruz nasipse iki hafta sonra. 4+6yım bugün. Siz kaç haftalıksınız?Ben varım kese gördük kalp atışı bekliyoruzSizin de mi ikiz
Benim de diğer iki negatif transferimin aksine bu sefer hiç leke kanamam vs olmadı. Belim kasıklarım ağrıdı hep bu sefer, ve şükür pozitifBenim transferde 19 Aralıktı. 10. Gündeyim deliriciiiimşimdiye kadar 3-4 gece aşırı terlemem oldu ve 2-3 kere bacaklarım ve kasıklarım çok az sızladı. O kadar ilaç alıyoruzki bunlar çok normal geliyor. Ayrıca genelde gazım var ama stresten olabilir gibi geliyor. Kan, akıntı falan hiç gelmedi bende nerdeyse çoğu insanda olmuş anlaşılan..Perşembe kanda bakıncaya kadar sabırla beklicez. Bunun dışında gerçekten hiç bir his yok , nötr
Ben varım :)ikiz gebe olan arkadaslar var mi acaba
Aynı ben vallaBenim transferde 19 Aralıktı. 10. Gündeyim deliriciiiimşimdiye kadar 3-4 gece aşırı terlemem oldu ve 2-3 kere bacaklarım ve kasıklarım çok az sızladı. O kadar ilaç alıyoruzki bunlar çok normal geliyor. Ayrıca genelde gazım var ama stresten olabilir gibi geliyor. Kan, akıntı falan hiç gelmedi bende nerdeyse çoğu insanda olmuş anlaşılan..Perşembe kanda bakıncaya kadar sabırla beklicez. Bunun dışında gerçekten hiç bir his yok , nötr
yarin transferimin 11. günü 5. günü 62 çikti yarin kaç çıkacak bakalim rabbim hayrlisini nasip etsinBen varım :)
Maşallah 5.günü de pozitif çıkmış, inşllah yarın da pozitif çıkaryarin transferimin 11. günü 5. günü 62 çikti yarin kaç çıkacak bakalim rabbim hayrlisini nasip etsin
Alttan mı muayne oldunuzBen de aynı durumdayım :) kese gördük kalp atışı bekliyoruz nasipse iki hafta sonra. 4+6yım bugün. Siz kaç haftalıksınız?
Inşallah tutunmştur canım ya bgn kaısk ağrım var çok ama lekelenme olurmş bazısınfa o yok bilmiyoruz oldu mu olmadı mı çok zor sabretmek inşallah olmştr canım bebişler bizimledirAynı gün transfer olmusuz inşalllah tutunmuştur bende çok tedirginim regl olacakmısım gibi sanki
Kan testi degerleriniz kacti siralarmisiniz lutfenBen varım :)
Kanaman nasıl canım hangi renk. Aynısını dün ben yaşadım ölüyordun korkudan şükür kesil
Hosgeldin tedavin hayirli olsun canim allah gonlunun muradini versin insallah belirti olmadan pozitifi goren arkadasimiz cok oldu burdaHerkese merhaba
Kizlar bende 19 aralikta transfer oldum.
3.embriyosu 2 tane transfer edildi. Cok heyecanliyim ne dusunucegimi sasirmis vaziyetteyim. Evde 10.gün idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı doktorum iki gün sonra kan vermemi söyledi.
Karnıma arada adet ağrısı geliyor sonra gidiyor ara ara oluyo bu. İlk 2-3 gün ayaklarım çok üşümüştü. Başkada bir belirtim yok kanamam olmadı. Akıntım benimde çok oluyor progestan fitilden kaynaklı heralde oda
Ne pembe ne kırmızı zaten Dr gittim kese gördük bir diğeri çok az gelişmiş dedi bakalım salı tekrar gidecem inşallah sorun yoktur kasıklarım ağrıyor ara ara sonra geçiyor adet sancisi gibi dua edin ne olurKanaman nasıl canım hangi renk. Aynısını dün ben yaşadım ölüyordun korkudan şükür kesildi 3 saat sonra hemen.
6+4 ve 5+4 perşembe kontrole gidicem inş kalp atışı duyulurBen de aynı durumdayım :) kese gördük kalp atışı bekliyoruz nasipse iki hafta sonra. 4+6yım bugün. Siz kaç haftalıksınız?
Amin.. sizinde inşallah canı gönülden diliyorumAllahim gonlunden ne geciyorsa onu versin insallah ❤
Öyle düşünmeyin batmalar kasmalar sancılar hepsi oluyor anlık geçiyor.. kolay değil vücut yeni bir can beslemeye hazırlanıyır rahim büyüyor falan çok normalBugünde göbek deliği çevresinde batma oluyor ve gece rahim kasılması oldu kasılma iyi değil diye biliyorum bugünde buna taktikAllah sonumuzu hayır eylesinn
Evet alttan bakıyorlar maalesef bi kurtulamadıkKızlar alttan muayne edecekler kese için hazırlıklı gidin, zira ben dün panikle gittiğim için hiç hazırlıklı gidemedim
Ben de olmadı lekelenme çoğunda olmuş..Benim transferde 19 Aralıktı. 10. Gündeyim deliriciiiimşimdiye kadar 3-4 gece aşırı terlemem oldu ve 2-3 kere bacaklarım ve kasıklarım çok az sızladı. O kadar ilaç alıyoruzki bunlar çok normal geliyor. Ayrıca genelde gazım var ama stresten olabilir gibi geliyor. Kan, akıntı falan hiç gelmedi bende nerdeyse çoğu insanda olmuş anlaşılan..Perşembe kanda bakıncaya kadar sabırla beklicez. Bunun dışında gerçekten hiç bir his yok , nötr
İnşallah inşallah insanın tanımadığı biri dua edince iyi hissettim. Yarın test yaptıracagım nolur dua edin. Rabbim yuzumuzu güldürsün hepimizinHosgeldin tedavin hayirli olsun canim allah gonlunun muradini versin insallah belirti olmadan pozitifi goren arkadasimiz cok oldu burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?