Maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinLekelenmem oldu AZönce doktordan geldim. Çok normal dedi doktorum. Hiç panik yapma dedi. Alttan muayne ile keseyi gördük yolk sac da göründü. Çok şükür. 2 hafta sonra gidip kalp atışını duyucaksak rabbimin izniyle.
Yaaa çok korktum biliyormusun canım, ömrümden ömür gittiiiiiHarikaaaa. Allahın izniyle kalp atışınıda duyacaksınız inşallah canım.
Amiiin amiiin canım, Allahım hepimiz saglıkla kucagımıza alalım insallahMaşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy normalmiş de çok korktum yaaaLekelenmeler normal kızlar korkmayın kırmızı olmadığı sürece sorun yok
Oooo süper ben senden once gidecekken sen once gidip ogrendin dedim ama sanaLekelenmem oldu AZönce doktordan geldim. Çok normal dedi doktorum. Hiç panik yapma dedi. Alttan muayne ile keseyi gördük yolk sac da göründü. Çok şükür. 2 hafta sonra gidip kalp atışını duyucaksak rabbimin izniyle.
Eki Görüntüle 2749315 Kızlar hatıra kalsın diye idrar testimide yaptım maşallah baya koyu çıktı demekki değerde düşme yok yükselmeye devam ediyoe zaten 11. Gün 330 du şuan 17. Gündeyim
Ah sorma ya, hala peçete sildikçe geliyor. Panik yapıyorum böyle çokOooo süper ben senden once gidecekken sen once gidip ogrendin dedim ama sanaallahim tamamina erdirsin insallah
Tahmin edebiliyorum. İlk kan sonucu aldığım gün bende de kahverengi lekelenme oldu. Hatta karnımda adet zamanı gibi ağrıdı. O gün normalde beklenen adet tarihimdi. Çok korktum ama normalmiş. Artık hep iyi düşünelim miniklerimizide üzmeyelim içerdeYaaa çok korktum biliyormusun canım, ömrümden ömür gittiiiiidoktoru nasıl arayacağımı şaşırdım Hiç beklemiyordum böyle birşey
Hala peçete sildikçe geliyor. İnsallah hemen biter bende de.Tahmin edebiliyorum. İlk kan sonucu aldığım gün bende de kahverengi lekelenme oldu. Hatta karnımda adet zamanı gibi ağrıdı. O gün normalde beklenen adet tarihimdi. Çok korktum ama normalmiş. Artık hep iyi düşünelim miniklerimizide üzmeyelim içerde
Korkma canim bende 7.gun lekelendim doktor korkma normal 9.gun test yap demesti kirmiziya donmedigi ve agri siddetli olmadigi surece sorun yokmus ama anliyorum seni bende olsam korkarim gececek insallah sakin olAh sorma ya, hala peçete sildikçe geliyor. Panik yapıyorum böyle çok
Tutunduysa bebek kanama olmaz yerlesme lekesi olur oda pembe yada kahve renkli oluyor en fazla 3 gun suruyor pozitifmi seninKızlar ben şimdi 7. Gündeyimm 3 gün sonra normalde adet günüm. O gün kanama falan olur mu
Yaaa bende okumalara doyamıyorum pozitif haberlerini masallahhh inşallah bende pozitif görürüm hamişlerimmm nolur Banada dua edinnn adım ÖzgeeEvet topiğim uğurlu geldi valla hem bana hem sizlere çok şükürrr
Allahım insallah sanada nasip etsin insallah melegin sana siki siki tutunmustur peygamber efendimuz hatrina allahim sesimi duysun insallahYaaa bende okumalara doyamıyorum pozitif haberlerini masallahhh inşallah bende pozitif görürüm hamişlerimmm nolur Banada dua edinnn adım Özgee
Bilmiyorum ki 3. Gün embriyosu benimki 7. Günüm bugün transfer sonrasıTutunduysa bebek kanama olmaz yerlesme lekesi olur oda pembe yada kahve renkli oluyor en fazla 3 gun suruyor pozitifmi senin
Amiiin inşallah Allah razı olsun ne güzel dua ettin duygulandimAllahım insallah sanada nasip etsin insallah melegin sana siki siki tutunmustur peygamber efendimuz hatrina allahim sesimi duysun insallah
2 gun sonra carsamba gunu idrar tedtinde cikar canim yaparsin hep birlikte sevinirizBilmiyorum ki 3. Gün embriyosu benimki 7. Günüm bugün transfer sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?