BUgün istedi doktor elimde olmayan sebeplerden dolayı veremedim yarın vereceğimKan testi neden yaptirmadin drun istemesi lazimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BUgün istedi doktor elimde olmayan sebeplerden dolayı veremedim yarın vereceğimKan testi neden yaptirmadin drun istemesi lazimdi
Bayabi hafifledi lekelenmem çok şükürler olsun Çok korktum yaa...Tahmin edebiliyorum. İlk kan sonucu aldığım gün bende de kahverengi lekelenme oldu. Hatta karnımda adet zamanı gibi ağrıdı. O gün normalde beklenen adet tarihimdi. Çok korktum ama normalmiş. Artık hep iyi düşünelim miniklerimizide üzmeyelim içerde
Ooo canim benim gececek uzan cok hareket etme kuzum uzme kendini yuzde 80 olurmus tup bebekteBayabi hafifledi lekelenmem çok şükürler olsun Çok korktum yaa...
Yok yok ablam hareket etmiyorum çok bi lavaboya gidiyorum okadar sen nasılsın iyisin dimi heyecanda vardır şimdiOoo canim benim gececek uzan cok hareket etme kuzum uzme kendini yuzde 80 olurmus tup bebekte
Ben iyiyim sukür canim bir sıkıntım yok cok heyecanliyim sadece iştahim yokYok yok ablam hareket etmiyorum çok bi lavaboya gidiyorum okadar sen nasılsın iyisin dimi heyecanda vardır şimdi
Yaaa oluyo öyle merak etme düzelir amaBen iyiyim sukür canim bir sıkıntım yok cok heyecanliyim sadece iştahim yok
10. Gün yaptırmış olursan geçmiş olur canım kan’a 5. Günde 8. Günde belli olmuş oluyor ama 3. Gün embriyosunda 10.gün yaptırmış olman daha iyi olurKizlar bisey sorucam 3.gun embriyosu transferin en erken kacinci gununde kanda belli olur
Ben uyuyorum ama iştahim yok koku hassasiyetimde yok henüz sutle besleniyorumBenimde uyku problemi var gece çok sık uyanıyorum sebepsizce üstüne bide bazen çok iştahlıyım bazen yok. Vee bu gün koku hasasşyetim başladı herşey kokuyo deliricem
Sabah 6.30 dan beri ayaktayım, midem bulanmaya heran müsait biseyler yemezsem daha kötü oluyor. Maalesef bende de gece uykusu diye bişey kalmadı zorla kendimi uyutmaya çalışıyorum. Ve çok fazla çişe çıkmaya başladım.Benimde uyku problemi var gece çok sık uyanıyorum sebepsizce üstüne bide bazen çok iştahlıyım bazen yok. Vee bu gün koku hasasşyetim başladı herşey kokuyo deliricem
Göğüsler kullandığınız ilaçlardan öyledir.. ayrıca belirti aramayın şu an olmuşsa 2-3 haftalık belirti olmaz.. bende de yoktu hiçbir şey burda yazılan belirtileri okuyunca olmadı diye düşünüyordum ama her kişinin bedeninin verdiği tepki başka.. teste odaklanın sizBende transfer oldum 7. Günüm ve hiç bişey hissetmiyorum kızlar normal mi ya sadece uzanıp kalkınca göğüslerde ağırlık gibi sizi oluyor endişelenmeye başladım bilenler yardımcı olsun lütfen
benimde 2 katına çıkmıştı dedim heralde diğeri tutmamış ama kese görmeye gittiğimizde iki taneydi bir 4-5 haftalık geriden geldiği için biri çok çok yükseltmedi sanırım. Sizinde öyle olabilir10. Gün değerim 169, bugün yani 13. Gün 335 çok şükür. Sizce ikiz olma ihtimali vAr mı çift embriyo idi Değer aşırı katlanmayınca tek galiba diye düşündüm
Benim en bariz belirtim belde ara ara batma ve tuhaf his olmuştu.. diğerileri ilaçların etkisiydi ondan saymıyorumMerhabalar arkadaşlar. Bir çok topikte sorular yazdım ama malesef pozitif sonuç alanlar sorulara cevap vermiyor gördükleri halde. Bende o yüzden gerçekten belirtiler üzerine detaylı transfer sonrası belirtilerimizi anlatabileceğimiz danışabileceğimiz sorularımızın cevapsız kalmayacağı bir topik açmak istedim 10 aralıkta benim transferim oldu sizlerde belirtiler neler ?
Benimde 7. Gün idrar pozitifti ikisi tutmuş olabilir bu kadar erken idrarda belli olmaz normalde..hayırlı olsunMerhaba 5.gun embriyosu 2 adet kaliteli transferim oldu 12 aralikta bugün 8.günüm dun gece pembe akinti ile başlayip kahverengine dondü sadece silince geliyor azaldi prolutex kullaniyorum adet agrim var göguslerim agriyor biraz 7.gun idrar testim pozitiv
Benim de 10 araliktaydi aynı günmüş, benim de tuttu çok şükürTransferim 10 aralıktaydı doktorum 1-4 ocakta izinli çünkü
Yaaa çok mutlu oldum şu an. Sağlıklı ve 2 tanedirler umarım :) sizede hayırlı olsunwq
benimde 2 katına çıkmıştı dedim heralde diğeri tutmamış ama kese görmeye gittiğimizde iki taneydi bir 4-5 haftalık geriden geldiği için biri çok çok yükseltmedi sanırım. Sizinde öyle olabilir
Bugünde göbek deliği çevresinde batma oluyor ve gece rahim kasılması oldu kasılma iyi değil diye biliyorum bugünde buna taktik Allah sonumuzu hayır eylesinnGöğüsler kullandığınız ilaçlardan öyledir.. ayrıca belirti aramayın şu an olmuşsa 2-3 haftalık belirti olmaz.. bende de yoktu hiçbir şey burda yazılan belirtileri okuyunca olmadı diye düşünüyordum ama her kişinin bedeninin verdiği tepki başka.. teste odaklanın siz
Allahim gonlunden ne geciyorsa onu versin insallah ❤Benimde 7. Gün idrar pozitifti ikisi tutmuş olabilir bu kadar erken idrarda belli olmaz normalde..hayırlı olsun
Bu kadar cok dinlemeyin kendinizi ne olur boş yere üzülmüş oluyorsunuz sonra lütfen idrar testi yapin yada kan testi yaptirin varsa cikar artik 8.günBugünde göbek deliği çevresinde batma oluyor ve gece rahim kasılması oldu kasılma iyi değil diye biliyorum bugünde buna taktik Allah sonumuzu hayır eylesinn