Beni 5 ocakta çağırdılar cnm bilmiyorum şuan hiç bişey lekelenmem vs yok sadece su gibi akıntım oluyorBende 11 Aralık'ta iki tane dondurulmus embriyo transferi yapıldı ve pozitif inşallah yarın kalp ve keseyi görmek için gideceğim ama üç gündür akıntım geliyor normalmi bilmiyom pecetteye silindigimde sümük gibi anlam veremedim tarnsferin 7. Gününde de gelmişti ama birgün sürmüştü bakalım artık hayırlısı siz de durum nedir
Bu topik çok uğurlu bence. İnşallah sizde pozitifi görürsünüz :)Aralık kapanısını bn yapıcam sanrm bugn 2 yumurtam toplandı hersey yolnda giderse 31 aralk transfer
Oleyyyy tebrik ederim m hayırlı olsun :)Kızlar bugün bence pozitif sonucu aldım.Allah'ıma şükürler olsun.
Teşekkür ederimOleyyyy tebrik ederim m hayırlı olsun :)
Çok şükür evet öyle olduEvet topiğim uğurlu geldi valla hem bana hem sizlere çok şükürrr
Hayırlı olsun cnm benimKızlar bugün bence pozitif sonucu aldım.Allah'ıma şükürler olsun.
Valla ne yalan söyleyim o sıkıntıyı bende yaşiyorum 2 defa test yaptirdim dr bir daha yapma dedi bende tedirginim son testim 216.7 çikmisti ama çarsamba gunu usgye gidicem umarim bir sıkıntı yoktur sakin olmaya calisiyorum arada adet agrisi oluyor geciyorKızlar 11. Gün beta hcg 330 du doktorum testi tekrarlamaya gerek yok dedi bu gün transferin 19. Günü her hangi bi kanamam vs yok ama test yaptırmadım 5. Ocakta da ilk muayneme gidicem sizce değerde sıkıntı varmısır ya korkuyorum değer düşmez dimi düşse belirti yaşarım dimi
Tebrik ederim canım maşallah saglikla bebegini kucagina almani dilerim darisi bizim basimizaKızlar bugün bence pozitif sonucu aldım.Allah'ıma şükürler olsun.
Tebrik ederim canim allahim kucagina almayida nasip etsin degerin gayet normal dr neden oyle demis ki enteresan 11.gun 216.uydi benimKızlar bugün bence pozitif sonucu aldım.Allah'ıma şükürler olsun.
Benimde 11 de 330 du dahada yaptırmadılar idrar testi yapcam hatıra kalsın diye ama korkuyorum valla yaptınmı idrar hiöValla ne yalan söyleyim o sıkıntıyı bende yaşiyorum 2 defa test yaptirdim dr bir daha yapma dedi bende tedirginim son testim 216.7 çikmisti ama çarsamba gunu usgye gidicem umarim bir sıkıntı yoktur sakin olmaya calisiyorum arada adet agrisi oluyor geciyor
Neden usgye bu kadar gec gidiyorsun canim benim dr 11.gun bana 1 hafta 10 gune git dedi senin transferin benimkinden onceKızlar 11. Gün beta hcg 330 du doktorum testi tekrarlamaya gerek yok dedi bu gün transferin 19. Günü her hangi bi kanamam vs yok ama test yaptırmadım 5. Ocakta da ilk muayneme gidicem sizce değerde sıkıntı varmısır ya korkuyorum değer düşmez dimi düşse belirti yaşarım dimi
Idrar testi yaptim ben 12.gun hatira kalsin diyeBenimde 11 de 330 du dahada yaptırmadılar idrar testi yapcam hatıra kalsın diye ama korkuyorum valla yaptınmı idrar hiö
Transferim 10 aralıktaydı doktorum 1-4 ocakta izinli çünküNeden usgye bu kadar gec gidiyorsun canim benim dr 11.gun bana 1 hafta 10 gune git dedi senin transferin benimkinden once
Bence 30unda sende gir usgye en azindan icin rahat ederTransferim 10 aralıktaydı doktorum 1-4 ocakta izinli çünkü
Âminn inşallah Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasınTebrik ederim canım maşallah saglikla bebegini kucagina almani dilerim darisi bizim basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?