- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 32
Aynen valla test yapmıyacam 10 gun den once kararımı verdimBelirti aramayın ilaçların etkisiyle oluyor bazılarında ama yanıltıcı onlar.. siz teste odaklanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla test yapmıyacam 10 gun den once kararımı verdimBelirti aramayın ilaçların etkisiyle oluyor bazılarında ama yanıltıcı onlar.. siz teste odaklanın
Aynı gün olmuşuz transferi tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahBenim transferim 15 aralık. Dün yani 10. gün test yaptırdık,169 çıktı. Yarın tekrar test yaptıracağız yükselmiş mi ona bakılacak. Kese ve kalp atışı ne zaman daha onu bilmiyorum :)
İnşallah canım hayrılısı inşallah tutunmştur bana Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah herkese nasip olsnCanım benim de ilkinde tek embriyo oldu ve tutmadı zaten sonra ikinci de yine tek embriyo ve o tuttu içini ferah tut zaten 1 tane ya olacak ya olmayacak birden fazlası sonraki seferleri için çok iyi ama şimdi sana 1 tane yeterli
Amiiin insallah hepimizin yüzü gülsün rahat ol sen anne adayisin melegin allahin izniyle seninle2 seferdir sen beni çok rahatlatıyorsun. Allah da seni rahatlatsın Teşekkür ederim. İnşallah meleğim benimledir gerçekten.
Teşekkür ederim. Bugün tekrar kan vereceğim bakalım değer katladı mı Siz yaptırdınız mı testAynı gün olmuşuz transferi tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Şimdi gördüm mesajı. Sizinde sağlıkla ilerlesin inşallah Kalp atışını bir duysak rahatlasakCanım benim de ilkinde tek embriyo oldu ve tutmadı zaten sonra ikinci de yine tek embriyo ve o tuttu içini ferah tut zaten 1 tane ya olacak ya olmayacak birden fazlası sonraki seferleri için çok iyi ama şimdi sana 1 tane yeterli
Teşekkür ederim inşallah hepimiz 2021 de anne olacağız Bugün tekrar test vericem zaten öğleden sonra kesinleşir herhalde. İnşallah ikizdir çok istiyorumDeğeriniz çok iyi hiç evham yapmayın .. inş sağlıkla alın kucağınıza
Hiç belirti aramayın benim ilkinde çok belirti vardı hamilelik hiç oluşmamış bile şimdi ikinci de hiç belirti yok ama hamilelik görünüyorBende transfer oldum 7. Günüm ve hiç bişey hissetmiyorum kızlar normal mi ya sadece uzanıp kalkınca göğüslerde ağırlık gibi sizi oluyor endişelenmeye başladım bilenler yardımcı olsun lütfen
hayırlısıyla inşallahŞimdi gördüm mesajı. Sizinde sağlıkla ilerlesin inşallah Kalp atışını bir duysak rahatlasak
Çıkmaz heralde benimki 3. Gün embriyosuydu geçen pazartesi transfer oldum canimHiç belirti aramayın benim ilkinde çok belirti vardı hamilelik hiç oluşmamış bile şimdi ikinci de hiç belirti yok ama hamilelik görünüyor
Bence psikolojik olarak belirti arıyoruz e tabi o kadar iğne ilaç illa ki birtakım etkiler oluyordur
Çok merak içindeysen idrar testi en iyisi
Teşekkür ederimSürekli yatma derim transfer sonrası evde yürüyüş için minik minik adımlar at dolaş . Hem rahim için kan akışı önemliymiş ..Bir de yeşil mercimek ve armut tüket onlarda faydalı her açıdan kabız da olmazsın inşallah
❤masallah canim gordunmu bak bosa telas yapmissin tebrik ederim allah kucagina almayida nasip etsin insallahTransfer 10.gün kanda BHCG 110
Evet dün akşam ne çok üzüldüm. Ama senn sayende sakinledim canım. Herşey yolunda sanki❤masallah canim gordunmu bak bosa telas yapmissin tebrik ederim allah kucagina almayida nasip etsin insallah
Bence gayet normal ilerlemis 2 gun arayla olsa 65 falan cikmaliydi 3 gune gore gayet iyi bence hersey normal canim tadini cikar lekelenmen ne durumdaEvet dün akşam ne çok üzüldüm. Ama senn sayende sakinledim canım. Herşey yolunda sanki
Başka bişy daha sorucam
7.gün -32
10.gün -110
Kanda bhcg
bu değerler normal mi? Kişiden kişiye farklılık gösteriyor biliyorum ama aradaki fark normal mi? 2.5 günde Nerdeyse 4 katı...
Lekelenme dün oldu işte 1 kez daha tekrarlanmadı.Bence gayet normal ilerlemis 2 gun arayla olsa 65 falan cikmaliydi 3 gune gore gayet iyi bence hersey normal canim tadini cikar lekelenmen ne durumda
Tebrikleeerrr Sağlıkla ilerlesin inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görelimTransfer 10.gün kanda BHCG 110
Tamam korkma artik bak lekelenmende bitmis rahatla keyfini cikar seni anliyoruz hepimiz ayni duygulari yasiyoruz ama stres iyi degil bebisini düsünLekelenme dün oldu işte 1 kez daha tekrarlanmadı.
Amiiinnn du ben de artık hamiş imzası yapayımTebrikleeerrr Sağlıkla ilerlesin inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görelim