- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
Yılbaşında 31 aralıkta randevum canım sabah 10 da senin nezamandıAynen ya senin ne zamandi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yılbaşında 31 aralıkta randevum canım sabah 10 da senin nezamandıAynen ya senin ne zamandi canim
Yok benımkı asılamaydı pozıtıf oldu ama dusukle sonuclandı, 2.adetimde yeniden asılama yapıcak, ben tüp istedim ama pek yanasmadı, genetikte trombofili testı verdık onu bekleyelim dedıİnşallah siz ne durumdasınız siz de mi yaptırdınız
30 aralikta gidicem dr 1 hafta 10 sonra gidebilirsin demisti 11.gun testi tekrarladigimda insallah keselerimizi gorup sonrada pit pit o guzel sesleri duyariz hepimiz amiiin❤Yılbaşında 31 aralıkta randevum canım sabah 10 da senin nezamandı
Ayyy haberdar et benide nolur. Senden sonra bende gidiyorum hemen. İnsallah kalp atışlarınıda duyarız ya rabbim o günleride göstersin saglıkla kucagımıza alalım insallah30 aralikta gidicem dr 1 hafta 10 sonra gidebilirsin demisti 11.gun testi tekrarladigimda insallah keselerimizi gorup sonrada pit pit o guzel sesleri duyariz hepimiz amiiin❤
Ederim tabi etmezmiyim cok heyecanliyim aslinda 30unda seninde gorunur canim ayni gun gitsek ya hem 31 aralikta yasak var yaAyyy haberdar et benide nolur. Senden sonra bende gidiyorum hemen. İnsallah kalp atışlarınıda duyarız ya rabbim o günleride göstersin saglıkla kucagımıza alalım insallah
Ahahaha alemsin yaa.. ahhh yasakları bile deliyorum sorma. 2 günde bi igne vuruluyorum ya izin belgem var heryere gidiyorumEderim tabi etmezmiyim cok heyecanliyim aslinda 30unda seninde gorunur canim ayni gun gitsek ya hem 31 aralikta yasak var ya
Ay ne guzel olurdu ya birlikte gorseydikAhahaha alemsin yaa.. ahhh yasakları bile deliyorum sorma. 2 günde bi igne vuruluyorum ya izin belgem var heryere gidiyorum
Kandiramadim seniAhahaha alemsin yaa.. ahhh yasakları bile deliyorum sorma. 2 günde bi igne vuruluyorum ya izin belgem var heryere gidiyorum
Yalnız bişi diyimmi aklıma girdin suanda bi kafam kurcalanmadı degilKandiramadim seni
Hadi ama hem senin transfer benimkinden 2 gun once bence gitmelisin ve keseyi gormelisin bence gideceksin bence ikna oldunYalnız bişi diyimmi aklıma girdin suanda bi kafam kurcalanmadı degil
Ahahahahah yaaaa Allahım çok fena kanıma girdin ya kaçtaydı randevun seninHadi ama hem senin transfer benimkinden 2 gun once bence gitmelisin ve keseyi gormelisin bence gideceksin bence ikna oldun
9.30da randevu aldim hadi sende al yarin valla catlarim ben senin keseyi dusünmekten beni de düşün yaaAhahahahah yaaaa Allahım çok fena kanıma girdin ya kaçtaydı randevun senin
Yarın arayıp randevumu 1 gün erkene alıyorum insallah boş yer vardır. Allahım çok fenasın ahahahah9.30da randevu aldim hadi sende al yarin valla catlarim ben senin keseyi dusünmekten beni de düşün yaa
Hahahaaa ayarttim seni hadi bakalim 9.30a al ama haaYarın arayıp randevumu 1 gün erkene alıyorum insallah boş yer vardır. Allahım çok fenasın ahahahah
Yarın sabah arıyorum ve sana bilgi veriyorumHahahaaa ayarttim seni hadi bakalim 9.30a al ama haa
Sabirsizlikla bekliyorumYarın sabah arıyorum ve sana bilgi veriyorum
Ee noldu randevu alamadinmi canimYarın sabah arıyorum ve sana bilgi veriyorum
30u dolmuş yaaa, iptal eden erteleyen olursa telefon edecekler bakalım artık haberleri önce senden alıcam gibi duruyorEe noldu randevu alamadinmi canim
Yaa insallah iptal eden olur30u dolmuş yaaa, iptal eden erteleyen olursa telefon edecekler bakalım artık haberleri önce senden alıcam gibi duruyor
Ne güzel bu heyecan ümitle beklemek, sonucu da böyle mutlulukla görün inşallah
Tekrar merhaba belirtilerin başladımı? benim karnım çok ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum.Hiçbirşey hissetmiyorum. Daha öncekilerde bel ağrım çok olmuştu. Hafif de olsa kasıklarda sancı oluyordu. Göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet oluşurdu, kabızlık hemen başlardı. Ama şuan hiçbiri yok. Zaten doğal transfer yapıldı. Duphaston kullanıyorum sadece. O yüzden yok desem ama ikinci transferimde de doğal transfer yapılmıştı. Bi anlam veremedim.