Transfer gunuyle birlikte mi 11. Gününüz acabaKızlar benm beta hcg 11. Gün 330 çıktı tek embiriyoydu. İkiye bölünmüş olablr ikiz olablr diyolar sizcexe yüksej değil mi anlamadım valla ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer gunuyle birlikte mi 11. Gününüz acabaKızlar benm beta hcg 11. Gün 330 çıktı tek embiriyoydu. İkiye bölünmüş olablr ikiz olablr diyolar sizcexe yüksej değil mi anlamadım valla ?
Evet canım 5.gün embriyosu ydu :)Hayirli olsun insallah 5.gun embriyosumuydu acaba
12 aralik transfer gunum son adetim 23 kasimYok canım 430dan 1048e çıktım ben 2.5 kat artışım olmuş tam. Nezaman transfer olmustun canım son adet tarihin nezaman?
Bebisiniz hayirli olsun insallah siki siki tutunsun size bebiş❤Arkadaşlar merhaba ben de 15 Aralıkta oldum transfer Allah’a şükür tuttu
Bu ikinci denemem hep buralarda bilgi edinmeye çalışarak geçmişti 1. Deneme ama 2. De pek girmedim
Deneyimlerimi anlatmak isterim
İlkinde İzmir de bir merkezde oldum ama zaten hiç güven duyamamıştım sonra yine de çok dikkat ettim 3 gün yataktan kalkmadım 4. 5. Günlerde hep ağrı gibi belirtilerim vardı ama negatif oldu
2. İse İstanbul da Bahçeci de oldu inanın bu kez çok rahattım sadece maddi olarak zorladı bizi ama hep rahat davrandım açıkçası merkez de beni rahatlattı bu sefer ve transferden sonra da normal yaşantıma geri döndüm hiç kasmadım hatta ilk gün transfer bitikten sonra kuzenime gittik oturduk yemek yedik bebeklerini sevdim her şeyi de yedim sonra ikinci gün İstanbul’dan Balıkesir’e döndüm araba yolculuğu yaptım ve sonra da kaldığım yerden devam ettim ve bugün8. Gün ve pozitif
Kısacası diyeceğim o ki Allah’ım yazdıysa oluyor inşallah tamamına erdirir sağlıkla
Şimdi bu sıkıntıları yaşayan hepimiz için dua ediyorum Allahım
Yarin normal test günumdüYok canım 430dan 1048e çıktım ben 2.5 kat artışım olmuş tam. Nezaman transfer olmustun canım son adet tarihin nezaman?
4+2 muhtemelen saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin Allahım12 aralik transfer gunum son adetim 23 kasim
Yarin normal test günumdü
Transfer salı oldu çarşambayla beraber 8. Gün8.günü test sonucunuzmu 117 cikti acaba birde transfer gunuyle birlikte 8.gununuzmu
Çok teşekkür ederim herkesin hepimizin inşallahBebisiniz hayirli olsun insallah siki siki tutunsun size bebiş❤
2 gun transferde ondesin 3 gün adette devre sayiliriz4+2 muhtemelen saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin Allahım
Benimde 10 Aralık transferim, 20 kasım son adet tarihim
Testin üzerinde lh yazıyo canım. Hcg yazması lazım. Sen içini değiştirmediysen yumurtlama testi yapmışsınBugün transferle birlikte 8. Günüm azönce yaptım kızlar ne dersiniz birinci test 5 dakika ikinci test 8 dakika sonra
Tabiki, 3-5 günün lafı olurmu hiç2 gun transferde ondesin 3 gün adette devre sayiliriz
Testte lh yazıyor yalnız? Ovu testi ile gebelik belli olmazkiBugün transferle birlikte 8. Günüm azönce yaptım kızlar ne dersiniz birinci test 5 dakika ikinci test 8 dakika sonra
Evet test günüm 13. Gündü normalde dayanamayıp 11. Gün yapmıştım 13. Günde yaptırdım 900 küsür cikmistiİnşallah doktorum tekrarlamana gerek yok testi dedi 15 gün sonra gel dedi siz tekrarlamışmıydınız
Merhaba canım bende 17 Aralık transfer benim üçüncü gün embriyosu senin kaçMerhaba yeni anneler ve anne adayları :) ben de 17 Aralık'ta transfer oldum. Sadece gaz, sık idrara çıkma, alt karın ağrısı ve ara ara kasıkta sızı yaşıyorum. Ne çok umutlu ne çok umutsuz olmak istiyorum. Bekleyenler olarak hayırlısı olur umarım
Hayır transferden sonra 11Transfer gunuyle birlikte mi 11. Gününüz acaba
Merhabaaa :) benim de 3.gün embriyosu. Heyecanla beklemedeyim. Hayırlı olsun ❤ İnşallah sonuçlarımız güzel olurMerhaba canım bende 17 Aralık transfer benim üçüncü gün embriyosu senin kaç
Hiç test bakmadınız demi bende bakmadım tutuyorum kendimi 29 Salı günü test ama 28 inde bakcam inşallah güzel sonuç alırızMerhabaaa :) benim de 3.gün embriyosu. Heyecanla beklemedeyim. Hayırlı olsun ❤ İnşallah sonuçlarımız güzel olur
Ya cuma ya cumartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum. Ben de 28'inde kan testi yaptıracağım ama bugün aklıma geldi. 31 aralıktan 4 ocağa kadar sokağa çıkma var ya hani, eğer olumlu sonuç alırsak birkaç günde bir teste gidicez değer artacak mı diye. İnşallah yasaklı günlerde çıkmak sorun olmaz. sonra bekle dur...Hiç test bakmadınız demi bende bakmadım tutuyorum kendimi 29 Salı günü test ama 28 inde bakcam inşallah güzel sonuç alırız
Yap bakalım ben bekliyem kendim hemşireyim eşim de sağlıkçı o götürür kanı hastaneye sorun olmaz bizim sizin sorun neydi neden yaptırdınızYa cuma ya cumartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum. Ben de 28'inde kan testi yaptıracağım ama bugün aklıma geldi. 31 aralıktan 4 ocağa kadar sokağa çıkma var ya hani, eğer olumlu sonuç alırsak birkaç günde bir teste gidicez değer artacak mı diye. İnşallah yasaklı günlerde çıkmak sorun olmaz. sonra bekle dur...
Ne güzel o zaman :) benim amh düşüktü (1.40) ve çikolata kistim var. eşimin de sperm hızında sıkıntı vardı. Sizin neydi? Bir de hiç belirti yaşıyor musunuz transferden beri?Yap bakalım ben bekliyem kendim hemşireyim eşim de sağlıkçı o götürür kanı hastaneye sorun olmaz bizim sizin sorun neydi neden yaptırdınız