Yok canım hiç midem bulanmadı benim, sadece ara ara basım dönüyor ve midem cayır cayır yanıyor. Bünyeden bünyeye göre değişebilir ama kuzumm, etken ama vücut busekilde tepki veriyor demekkiCanjm sana bisey sorcam ben gece mide bulantisindan ve agrisindan hic uyuyamadim seninde bulanip agriyormu erken degilmi henuz cok kotuydum gece
Hiç canını sıkma canım, vakti zamanı gelmemiş demekki tekrar denersinizBenimki olumsuz kızlar çok kötüyüm 1.20 çıktı
Demekki her kadinin farkli oluyor belirtileri gercekten canimYok canım hiç midem bulanmadı benim, sadece ara ara basım dönüyor ve midem cayır cayır yanıyor. Bünyeden bünyeye göre değişebilir ama kuzumm, etken ama vücut busekilde tepki veriyor demekki
Inşallah artar modum feci düştü. Doktora da sinir olmaya başladım anlamadığım bir şekilde. Pazartesiye kadar bir ihtimal dedi doktor artarsa yapılacak artmazsa iptal olacakmış.
Soruma cevap olursa çok iyi olur
Endometrium yani rahim duvari kalinligim adetin 10. Gunu 12ymis en buyuk yumurta 18 mmmisInşallah artar modum feci düştü. Doktora da sinir olmaya başladım anlamadığım bir şekilde. Pazartesiye kadar bir ihtimal dedi doktor artarsa yapılacak artmazsa iptal olacakmış.
Soruma cevap olursa çok iyi olur
Nasiplen ötesi olmuyor. Herşeyin vakti hayırlısı var. Benim 4tane negatiften sonra oldu. Allahım sana da en yakın zamanda nasip etsinGözün Aydın canım ben sevinemedim malesef
Taze transfer mi oldun peki? Transfer öncesi yumurtalar neden bakıldı onu anlayamadım. Benim dondurulmuş olacak yumurtalar hiç bakılmıyor.Endometrium yani rahim duvari kalinligim adetin 10. Gunu 12ymis en buyuk yumurta 18 mmmis
Kesinlikle canım, doktor randevusu aldınmı kuzum sen.Demekki her kadinin farkli oluyor belirtileri gercekten canim
Hee anladim simdi benim tazeydi bende sizin kide oyle sanfim kusura bakmayin ama rahim duvarinizin en az 7 mm en fazla 14 mm olmasi yeterli sizinki 6 mm bence kalinlasir dahaTaze transfer mi oldun peki? Transfer öncesi yumurtalar neden bakıldı onu anlayamadım. Benim dondurulmuş olacak yumurtalar hiç bakılmıyor.
Yok canim dun almistim kadini rehin aldim usgde bak lekelenmem var biseymi oldu diye bakayim ama daha gorunmez ki dedi zorla bakittiydimKesinlikle canım, doktor randevusu aldınmı kuzum sen.
Evet canım 1212. Gün mü bugün canım. Hakkında hayırlısı olsun.
Canım perşembeye randevu aldım bende gidiyim bi nolucak bende bilmiyorum, girmişken ilaçlarımı yazdırayım diye gidiyorum aslında birazda.Yok canim dun almistim kadini rehin aldim usgde bak lekelenmem var biseymi oldu diye bakayim ama daha gorunmez ki dedi zorla bakittiydimama tabi daha bisey yok haliyle ayin 30und gitcem ben sen ne zaman gideceksin
Yaa gorunuyormuymus beñdemi baķtirsam olcem meraktan bana da haber ver nolurCanım perşembeye randevu aldım bende gidiyim bi nolucak bende bilmiyorum, girmişken ilaçlarımı yazdırayım diye gidiyorum aslında birazda.
14. gün vajinada gözüküyormuş sanırım belki bakar
Yok estağfurullah ne demek. Ay inşallah ya moral olarak çok düştüm pazartesiye yükselse de bir oh çekeceğim. Sonucu negatif yada pozitif bir öğrensek önümüze bakarız en azından.Hee anladim simdi benim tazeydi bende sizin kide oyle sanfim kusura bakmayin ama rahim duvarinizin en az 7 mm en fazla 14 mm olmasi yeterli sizinki 6 mm bence kalinlasir daha
Yok merak etme kalinlasir o daha 5 gun var ve 6 mm 1 mm kalmis yeterli olmasina ben inaniyorum moralini yüksek tut olacagina inanYok estağfurullah ne demek. Ay inşallah ya moral olarak çok düştüm pazartesiye yükselse de bir oh çekeceğim. Sonucu negatif yada pozitif bir öğrensek önümüze bakarız en azından.
Sanırım yalnız değilsinEvet canım 12
Ne oldu canimSanırım yalnız değilsin
Inşallah çok teşekkür ederim. Dualarına talibim. Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsunYok merak etme kalinlasir o daha 5 gun var ve 6 mm 1 mm kalmis yeterli olmasina ben inaniyorum moralini yüksek tut olacagina inan
Allahim yar ve yardimcin olsun kendi katindan bir varis gondersin sana peygamber efendimizin hatrina insallah isteyen dileyen herkese amiiinInşallah çok teşekkür ederim. Dualarına talibim. Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun
merhaba bende bu gruba yeni katıldım dondurulmuş transfer 11.12.2020 de 2. denemem olmuştu sonucumu aldım benim de 1,20 kendimi çok kötü hissediyorum.Benimki olumsuz kızlar çok kötüyüm 1.20 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?